Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nikde sem tady nenašel nějaký srovnání cen svítidel. Vím že nejlevnější CFL stojí cca 2000 ale na kolik vyjde sodík 150W - 600W? (i s komponenty), fluorescentka 54W??
2 symbio , mel jsem 150 par let a je to dobra vec pro to kdyz se nemuzes provarit s elektrikou, stoji to par kacek, nemusis tolik chladit, nezabira misto atd. VSE tu o tom mas.. a kdyz se spokojis s cca 50-100g vynosu, tak nemas co resit...
+ dopurucuju u Tvyho prvniho prispevku v tomto tematu kliknout na edit, zaskrtnout smazat a potvrdit, protoze tohle opravdu multicitni :-) tema.....a na to je tu spousta lidi haklivejch.. toto a mnoho dalsich informaci tu po kratkem hledani najdes, fakt :-)
to Rhino: ...jenže já lampu teprve pořizuju, kdežto někdo už má se 150W třeba zkušenost, proto se ptám jestli to má smysl. a ve faqu sem o cenách světel fakt nic nenašel.. možná sem jen blbě hledal ale aspoň sem se snažil.
Původní příspěvek od Symbio to Rhino: ...jenže já lampu teprve pořizuju, kdežto někdo už má se 150W třeba zkušenost, proto se ptám jestli to má smysl. a ve faqu sem o cenách světel fakt nic nenašel.. možná sem jen blbě hledal ale aspoň sem se snažil.
Ak to máš pre seba a nie si úplne ľavý,tak Ti to bude bohate stačiť.Mne satčí do ďalšej úrody aj výnos zo 70W HPS.
Původní příspěvek od Symbio tak to rád slyším... za 70W a šest malých "větráčků" z PC by elektřina za tři měsíce (od řízku po sklizeň) mohla vyjít pod 500, což je úžasný.
Daj 100W a máš to v pohode to je podľa mňa taký kompromis pre maloužívateľa
počítal sem spotřebu (podle návoda ve faqu 150ky na ty tři měsíce i s ventilací plus minus 15korun. 1 měsíc - cca 270, 2. a 3. měsíc - cca 190,- což je ok a mamina si ničeho nevšimne. Doufám ve sklizeň okolo 70g.
navíc vidím že se dá pěstovat i v doslova mikro prostoru a tak to prdnu do skříně kde mám normálně věšáky na hadry (v/š/h - 80x45x60). akorát nevím jak pořešit zápach skunku v pokoji...?
Původní příspěvek od Symbio počítal sem spotřebu (podle návoda ve faqu 150ky na ty tři měsíce i s ventilací plus minus 15korun. 1 měsíc - cca 270, 2. a 3. měsíc - cca 190,- což je ok a mamina si ničeho nevšimne. Doufám ve sklizeň okolo 70g.
navíc vidím že se dá pěstovat i v doslova mikro prostoru a tak to prdnu do skříně kde mám normálně věšáky na hadry (v/š/h - 80x45x60). akorát nevím jak pořešit zápach skunku v pokoji...?
Tak to máš problém....kvalitný vetrák+pacháč určite,ale myslím,že aj tak to aspoň raz denne otvoríš a bude to cítiť po celej izbe...a ťažko to nejako rýchlo vyvetráš.
on to není zas problém na život a na smrt. samo počítám s tím že to bude smrdět, ale nechci aby to smrdělo 24hod denně.. navíc skříň je HNED u okna - stačí otevřít a vyvětrat, můj pokoj má 40m2 a strop 3,2 metru tady to snad rozfoukám
Původní příspěvek od Symbio on to není zas problém na život a na smrt. samo počítám s tím že to bude smrdět, ale nechci aby to smrdělo 24hod denně.. navíc skříň je HNED u okna - stačí otevřít a vyvětrat, můj pokoj má 40m2 a strop 3,2 metru tady to snad rozfoukám
To bývaš na zámku???40m2 majú niektoré 1 izb. byty
A na pacháč nejaké TD, alebo UFO(RVK),hlavne radiálne,aby mali dobré tlakové schopnost prefúknuť pacháč.
ne v 5+1 a dva pokoje sou takhle obrovské (mamka kupila misto vytuzeneho baraku velky byt).
takže na PC větráčky mám asi zapomenout co? chtěl sem jich koupit šest, ale problém je ten "pach", koupim jen jeden na chlazení vzduchu a dva nějaké ty co píšeš na odtah a přítah... musím se po té ventilaci ještě porozhlídnout a udělat si vlastní názor...