Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj mám takový problém...chtěl bych udělat odtah ale moje skřín je z docela drahýho nábytku tak nemůžu vrtat žadny diry..pomozte mi pls co stím...
ta skřín má rozměry41*78 a výšku110c m..dá se rozevřít dvojdvířkama jako u každá normální skříně....
díky za pomoc
Ahoj mikel! no větrat bys měl,jinak ti to pojde.Rozhodně bych si dal nejaký větrání do vnitřku skříně(ofuk na rostliny a do prostoru).A přiotevřené dveře stačit asi nebudou.Sežen prostě skřín do který můžeš udělat děr kolik chceš.Jinak bys o té své skřínce mohl napsat více:-)mnoho štěstí a at to roste.
Dvířka asi nemůžeš nechat pootevřená
Ta skříň je sešroubovaná nebo zklížená? Pokud je šroubená, tak by snad nebyl zase až takový problém, třeba zadní část vymněnit a původní díl si schchovat, kdyby někdy........
Původní příspěvek od mikel ahoj mám takový problém...chtěl bych udělat odtah ale moje skřín je z docela drahýho nábytku tak nemůžu vrtat žadny diry..pomozte mi pls co stím...
ta skřín má rozměry41*78 a výšku110c m..dá se rozevřít dvojdvířkama jako u každá normální skříně....
díky za pomoc
Jediná možnosť je,ak sa dá,vymeniť tú zadnú stenu bez toho,aby si ju poškodil a do tej navŕtať diery.Ale bez otvorov tam neuchladíš ani 70w a kytky tiež potrebujú CO2,O2 a čo plesne?Mal by si tam strašne vysokú vlhkosť....proste to bez toho nejde.
Jedine nejaký hightech uzavretý systém,ale to by Ťa vyšlo fest draho(čidlá na obsah CO2,O2,fľaše na tieto plyny,odvlhčovačku,nejaké vodné chladenie,samozrejme by všetko muselo byť v tej skrini.A napadlo ma,ako tam dostaneš elektriku,keď nemôžeš do nej vŕtať?
Teraz ma napadla ešte jedna vec:aspoň10-15cm vzsoký sokel,také U-čko,vzadu nič a vetranie naťahať flexorúrami cez dno ...a sakra,vlastne aj do dna by si tým pádom musel vŕtať otvory....no,asi to normálnym spôsobom nepôjde
díky za pomoc....
na tu zadní stěnu bych možná mohl navrtat díry,to mě vůbec nenapadlo že to jde..ale ta zadní čast je asi 4cm od stěny....poradí mi někdo jak to mám navrtat atd....
jinak jeden větrák mám je to to co visí uprostřed nad kytkama..obaleny kartonem-je to 21W silny vofuk.
je mi jasny ze by to nepoznal ani Einštajn..ddddd
Já bych to řešil takhle doufam žeto z nákresu pochopíš a myslim že když jí odtahneš od zdi o 1 cm tak to bude v poho jo a ten větrák holt nevystrkuj ven přikládam obrázek(pospíchal jsem)
Lepší mrtvej, než magor
Tak já taky mít moudro: Větši asi 70% mladých lidí dnes vidí svou budoucnost optimisticky a cítí se fajn, zbytek nemá na drogy a alkohol peníze
ŽIVOT JE PUNK A IMPROVIZACE JE NUTNÁ.
pokud se ti vubec nechce vrtat do skříně tak to jde vyřešit druhem světla je jasný že na sodík budeš větrání potřebovat každopádně a nějakému tomu vrtání se nevyhneš, ale na usporky se to dá vyřešit pasivně pootevřenou skříní nebo aspoň jednou deně skříň otevřít dokořán a pořádně vyvětrat...pokud už máš ale světlo (sodík) tak bych šel být tebou do toho větráku ze zadní strany a podle potřeby reguloval těma dvířkama...:-)