Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Světlo
250W SON-T Pia komplet.
Stínítko zatím z pouliční lampy Na cooltube momentálně nejsou peníze, ale sháním nějaký solidní stínítko s odtahem tak do 500kč. Zatím jsem na nic nenarazil.
Větrání
2x SUNON 12V 90*90mm
Chtěl jsem 12cm, ale momentálně je nemají na skladě, tak jsem to trochu urychlil a objednal menší. Snad to bude stačit. Jeden na přítah, druhý na odtah. Plánuji ještě koupit něco na ofuk, nějaký klipsnový větrák.
Jinak větráky a zdroj jsem koupil na www.ges.cz.
claune chcem sa opytat ako prichiis tie SUNONy na hrany skrine? klasika o nieco mensi otvor a 4 srobamy?
a ten substrat kokosovy je z nejakeho growshopu?
claune ak vadi zmaznem
matko291:
No to jsem dlouho řešil, až jsem nakonec zjistil že šířka dřeva skříně je stejná jako šířka Sunonu. Tak že jsem větrák obkreslil, vyřízl přímočarkou a zasadil do dřeva. Lehce jsem to zapatlal tavící pistolí a vypadá, že je to nejlepší řešení, alespoň v mém případě.
Celkově mě to zatím přišlo asi na 5000kč, ale ještě je třeba dokoupit pár drobností. Jako ventilační potrubí a to stínítko, který nemůžu nikde sehnat.
Počítám, že tak do týdne by jsem to mohl rozjet se vším všudy.
Jsem zvědav jak vyřeším teplotu, odtah půjde ven z okna Tak, že zápach snad nebude na místě.
Jestli máš tu ventilaci už hotovou tak to je jedno ale větší průtok vzduchu bys dosáhl tím že bys dal oba sunony na odtah + dostatečný pasivní sání (stejná plocha jako plocha děr odtahovejch větráků)
Mluvim z vlastni zkusenosti mel sem 1X sunon 12cm 130m3 na odtah a jeste jednou to stejny na pritah a neslapalo to uplne idealne v lete teplota kolem 31 stupnu
2Claune:koukni se do nakyho online G shopu já kupoval z greenhome.cz a jako substrát pjekně na p..u ale ostatní věci se mi zdaj hodně solidní mrkni se tam možná tam něco najdeš www.greenhome.cz ...věřim že to klapne ...jinak ti přeju hodně zdaru