Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Od začátku, 250W SON-T Pia, soil
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Host
Host

Hlína Od začátku, 250W SON-T Pia, soil Příspěvek č. 1

Zdravím příznivce domovního pěstění.

Pomalu, ale jistě se blíží start alá "skříň plná světla a vůně"

Tak, že začnu s popisem.

Skřín
Rozměry: 150/50/40 (v/š/h)
Stará skříň, oblečení bylo násilím vytračeno do nového obydlí.
Vymalováno primalexem polar, vydesinfikováno domestosem
Cena: 100kč (nátěr)

Old Post 26-03-2006 v 14:38 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Nápad Příspěvek č. 2

Světlo
250W SON-T Pia komplet.
Stínítko zatím z pouliční lampy Na cooltube momentálně nejsou peníze, ale sháním nějaký solidní stínítko s odtahem tak do 500kč. Zatím jsem na nic nenarazil.

Cena: 1500 kč.

Old Post 26-03-2006 v 14:46 PM
Host
Host

Příspěvek č. 3

Větrání
2x SUNON 12V 90*90mm
Chtěl jsem 12cm, ale momentálně je nemají na skladě, tak jsem to trochu urychlil a objednal menší. Snad to bude stačit. Jeden na přítah, druhý na odtah. Plánuji ještě koupit něco na ofuk, nějaký klipsnový větrák.
Jinak větráky a zdroj jsem koupil na www.ges.cz.

Cena: asi 1000 Kč

Old Post 26-03-2006 v 14:51 PM
Host
Host

Příspěvek č. 4

Časovací hodiny
2* z Baumaxu

Cena: 500kč

Old Post 26-03-2006 v 14:54 PM
Host
Host

Příspěvek č. 5

Hnojiva a zemina
*Advanced Hydroponics of Holland nebo prostě AHáčka
*Phyt-amin
*Final Solution

*kokosový substrát
*substrát pro kaktusy
*perlit
*keramzit

cena: 1800 Kč

Old Post 26-03-2006 v 14:59 PM
matko291
Slovak Growers

Karma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

claune chcem sa opytat ako prichiis tie SUNONy na hrany skrine? klasika o nieco mensi otvor a 4 srobamy?
a ten substrat kokosovy je z nejakeho growshopu?
claune ak vadi zmaznem

Môj 1.Indoor 250W SLOVAKIA ScroG

Môj 2.Indoor 400W WW+K2 Scrog SLOVAKIA

Môj 3.Indoor 400W NL Ebb&Flow SLOVAKIA

291 je späť, 400W,hlina,SSH,KM

Old Post 26-03-2006 v 15:00 PM
matko291 je offline   Profil uživatele matko291   Find more posts by matko291   Foto galerie člena matko291   Click here to Send matko291 a Private Message   Add matko291 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 7

matko291:
No to jsem dlouho řešil, až jsem nakonec zjistil že šířka dřeva skříně je stejná jako šířka Sunonu. Tak že jsem větrák obkreslil, vyřízl přímočarkou a zasadil do dřeva. Lehce jsem to zapatlal tavící pistolí a vypadá, že je to nejlepší řešení, alespoň v mém případě.

Old Post 26-03-2006 v 15:04 PM
Host
Host

Příspěvek č. 8

Celkově mě to zatím přišlo asi na 5000kč, ale ještě je třeba dokoupit pár drobností. Jako ventilační potrubí a to stínítko, který nemůžu nikde sehnat.
Počítám, že tak do týdne by jsem to mohl rozjet se vším všudy.
Jsem zvědav jak vyřeším teplotu, odtah půjde ven z okna Tak, že zápach snad nebude na místě.

Old Post 26-03-2006 v 15:07 PM
Erixon
Stálý Člen

Karma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Jestli máš tu ventilaci už hotovou tak to je jedno ale větší průtok vzduchu bys dosáhl tím že bys dal oba sunony na odtah + dostatečný pasivní sání (stejná plocha jako plocha děr odtahovejch větráků)

www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/ ;

Old Post 26-03-2006 v 15:08 PM
Erixon je offline   Profil uživatele Erixon   Find more posts by Erixon   Foto galerie člena Erixon   Click here to Send Erixon a Private Message   Add Erixon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 10

Erixon: to jsem měl taky v plánu, ale pasivního přítahu se bojím, kvůli zápachu No uvidíme, třeba přikoupím ještě jeden.

Old Post 26-03-2006 v 15:09 PM
The Farm
Stálý Člen

Karma uživatele The Farm - 83% PěstitelskáKarma uživatele The Farm - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

jen tak dal nad co budou za modely a kolik ??

Prvni domaci kvití
Babička
Speed Queen one

Old Post 26-03-2006 v 16:19 PM
The Farm je offline   Profil uživatele The Farm   Find more posts by The Farm   Foto galerie člena The Farm   Click here to Send The Farm a Private Message   Add The Farm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Evildoer
Mladý clen

Karma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Ty dva sunony ti nejspis nebudou stacit fakt hele ne skus si poridit jinej druh vetraku neco co ma vetsi tlak !!!

Old Post 26-03-2006 v 16:35 PM
Evildoer je offline   Profil uživatele Evildoer   Find more posts by Evildoer   Foto galerie člena Evildoer   Click here to Send Evildoer a Private Message   Add Evildoer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 13

Evildoer: uvidíme, bude tam ještě jeden klipsnovej větrák, lampa zase tolik nehřeje, ale je jaro, v létě to asi bez cooltube nepůjde

Old Post 26-03-2006 v 18:17 PM
Evildoer
Mladý clen

Karma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Mluvim z vlastni zkusenosti mel sem 1X sunon 12cm 130m3 na odtah a jeste jednou to stejny na pritah a neslapalo to uplne idealne v lete teplota kolem 31 stupnu

Old Post 26-03-2006 v 18:31 PM
Evildoer je offline   Profil uživatele Evildoer   Find more posts by Evildoer   Foto galerie člena Evildoer   Click here to Send Evildoer a Private Message   Add Evildoer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
b.bang
Stálý Člen

Karma uživatele b.bang - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

tak si kup to maly HOBBY stinidlo stoji asi tak 350 nebo tak nejak.Je dostani ve vsevh growkramu-

Old Post 26-03-2006 v 18:42 PM
b.bang je offline   Profil uživatele b.bang   Find more posts by b.bang   Foto galerie člena b.bang   Click here to Send b.bang a Private Message   Add b.bang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Harvest...
Stálý Člen

Karma uživatele Harvest... - 96% PěstitelskáKarma uživatele Harvest... - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

2Claune:koukni se do nakyho online G shopu já kupoval z greenhome.cz a jako substrát pjekně na p..u ale ostatní věci se mi zdaj hodně solidní mrkni se tam možná tam něco najdeš www.greenhome.cz ...věřim že to klapne ...jinak ti přeju hodně zdaru

Hárvyho OUT 06

Hárvyho OUT 05

HÁRVYHO MATKÁRNA

trpím závislostí na šlechtění konopí.

Old Post 26-03-2006 v 21:03 PM
Harvest... je offline   Profil uživatele Harvest...   Find more posts by Harvest...   Foto galerie člena Harvest...   Click here to Send Harvest... a Private Message   Add Harvest... to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Harvest...! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:30 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás