Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to Grycon:zatim to vypadá pěkně,jsem zvědav na G13xBW,co má za původ?,Pěstu Zdar
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
vypadaju krasne zivucko a nic im nechaba k+
ale tie listy co uz maju stonky do fiialova tie najvecsie by som dal dole aby nezavadzali vyhonkom co budu teraz po prepnuti valit na svet
sem zwedawej jak ti to dopadne a hlawne jak se bude wywijet ta g13xbw prawe ji pestuju tak jen teprw tejden ... tak hodne stesti jo a neprijdes na naky rady ohledne toho modelu ? tipy na pesteni ? jedu w hline pod stopadinou 4 kytky we 4l kewtinacich ... hm ? zatial
Ou, z toho budou delikatní šišky, jak dlouho je maš prosim te na rustu?? Ta g13, dela velky a siroky listy, taky indika, že jo;), kazdopadne bych ji ty listy moc nestipal, spis jen vyvazoval vetve...podle me se po prepnuti vytahne tak jeste o 20cm...kdyz ji budes hodne stipat vod listu tak to bude urco o vic...ten muj buddha, tež od THCM, se me vubec nehne, takze nemam moznost sledovat jak to roste...:( Jinak pouzivas k ty trojslozce enzymy, final, pékacko nebo phytamin nebo neco takovyho? Roste ti to fakt moc pekne! budu te sledovat a drzim palce at to mas hruby!
ked som bral klony mohol som si vybrat aky modelik supnem do skrinky a medzi nimi bol aj G13
pital som sa chlapa co na to hovori povedal ze hulco je gut a sisky su vzrastovo nie velke ale za to trde ako kamen
je to model ktory ide na hmotnost viac ako na vzhlad
jo tak diky hodne sem premejslel jestli tam mam mriz dat nebo ne ... a myslim ze ji tam na konec asi dam ale este mam dost casu si to poradne rozmyslet hodne stesti
dle mne, je G13xBW viac sativa ako indica?! a preto si myslim, ze povyrastie este o tych 10-20cm....treba s tym kazdopadne ratat, prip. ohybat...
Good Luck!
To se mi zda už celkem pozde na instalovani site...ale jako jeste by se nechala...jen už mě to přide zbytečny...
EDIT: pro upřesnění: G13xBlack widow 70/30% indika/sativa
23
Naposledy upravil indicky-konopi 28-02-2006 v 10:09 AM
keby ju dal nad vrcholky tesne aby najvisii sa opieral o pletivo tak podla mna pohoda
len potom po prepnuti musi na to davat bacha a riadne prepletat aby nad sietou uz boli len sisticky