Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Bylo to v době, kdy jsem eště nehulil tolik jak hulim teď. Bylo to v prváku na intru. Behem odpoledne a vecera jsem vyhulil 15 jointu. ( Ve čtyřech lidech včetně mě) Ostatni, ktery v ty dobe hulili vic nez ja potom este hulili, ale ja uz jsem jenom lezel v posteli na sracky u cumel do stropu..
hah a pocita se i never ending story? tj. propalis cely odpoledne a vecer, posledni brcko v 5 rano pred spanim, rano vstat a napul zhulenej dat brko jeste v posteli..weapons of self destruction
No když jsem byli v jížních čechách, tak jsme začínali ráno ležáčkem a zabalenou energijí . Do oběda jsme stihli 6 čísel a jsem už přestal radši počítat.
Jinak nedávno mi stačili dva abych už fakt další nemoch Jsem lítal jak na bangu
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
Nevim přesně fakt nehulim jen kuli tomu abych si počítal kolik toho zhulim. Jsem raději když je hulení dobré a není třeba ho hulit tolik. Ale když jsou akce taky se hulí pořád. Nebo aspoň já, protože nevim co jinýho na akcích dělat. A k ránu tak v šest hodin už začíná být mozek fakt mimo, prostě nestíha. Záseky a tak. A troufal bych si odporovat těm co říkají nikdy nejsi zhulenej tolik abys nemohl být víc, protože já jak se zhulim tak už mi to potom nechutná a hulim zas až za chvíli...