Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
8.2. 2006 17:54 - 19:27 PRAHA - O návrhu bude nyní opět hlasovat Sněmovna. Aby Senát přehlasovala, je potřeba 101 hlasů. Když poslanci zákon schvalovali na konci listopadu, zvedlo pro něj ruku 106 zákonodárců.
Naposledy upravil metalsodik 08-02-2006 v 19:19 PM
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Pokud by se jednalo o zákon čistě dekriminalizující pěstování marjánky, tak jouk, hodně by mě zajímalo, jaký důvody by uvedli při jeho odmítnutí.
Ale je tam nevyřešená euthanazie (pro kterou sice hlasuju všema deseti, ale rozčilovat se budu, až budou vytýkané nedostatky odstraněny a stále bude snížení trestní hranice za euthanazii problém). Je tam možnost, že by za skrytý nahrávky mohli jít novínáři za katr. Zneužití informací v obchodním styku - nikoli úprava, aby to odpovídalo potřebám reality a zároveň bránilo opravdovému zneužití, ale rovnou paragraf vyškrtnout.
Mrzí mě, že neprošla dekriminalizace. Ale ta je pouhou součástí komplexu paragrafů. Nadávat ale budu pak na Sněmovnu nebo koho, až to neupraví a pošle to zpět.
STRANGERfromDC: nechapu co mysliš tím ze ji bude pestovat kazdy dement, co si myslim ja tak tet uz ji pestuje tazdy druhy Eda.... myslis ze na ni budou vydelavat nejaky pitomci? myslim ze ne, uz vidim jak nejaci pitomci kdys se dekriminalizuje maska nakoupi sodiky a hned pojedou jak v holandu, dyt budou radi jak jim vyrostou nejaky zdechlinky, jediny kdo budou vydelavat tak ti co jim rozumi(treba nekdo tady z groweru) kteri budou mit dobry kytky
Původní příspěvek od Ruahine Metalsodik: Nechci zbytečně prudit, ale nechápu důvod založení nového threadu, když už tady jeden thread o trestním zákoníku je a dokonce jsi do něj stejnou informaci půl hodiny před tím psal. ??? https://grower.cz/forum/showthread....0507#post350507
Protože si toho už nikdo v tom threadu nevšímal ,příspěvky už tam byly pořád dokola , tak to už moc lidí neotvírá, ale informace byla aktuální , tak sem to napsal znova , stačí.
STRANGERfromDC: No taky nějak nechápu tvoji reakci. Marihuana podle mě není skvělá jen protože je zakázaná. S tímhle přístupem je pro tebe skvělý i znásilňovat malé holčičky (sorry za extrémní příkad)? A jak už tady psali mi spolugroweři, nezbývá mi než souhlasit a přisadit si. Když se to legalizuje, tak si každý bude pěstovat pro svou potřebu a nebude se stím tolik obchodovat! A že bude pěstovat každej dement... Tak pěstovat může kdokoli cokoli a nebudu ho za to nazývat dementem... (leda že by pěstoval slepice a to tím způsobem, že by dal vejce půl metzru pod zem... To je kokotina tak hluboko mu to nikdy nevyroste takže je dement... ) A dokonce bych si i troufal tvrdit, že ten kdo má nervy a vytrvalost aby zdárně dotáhl vše ke sklizni musí být podle mě trochu víc než dement (člověk s vážnou psychickou poruchou rovnající se myslím snížení IQ na hodnotu pod úrovní "normálního" člověka... ) Nechci tady machrovat s nějakýma složitostma, takže End!
ne eze bych se vas vsech chtel nejak dotknout asi vsichni jste pro legalizaci
ja ne .....................zatim
(to neznamena ze souhlasim s STRANGERfromDC ma divne duvody)
legalizace mi vyzni trochu sobecky. co z toho ma treba stat. az na min prace pro policii a psovody zvlast.
libi se mi to zarizene jak v holandu.nekdo pestuje stat sponzoruje.
pohoda. prinos pro vsechny ne?
myslim ze nejdriv by mela byt tolerovana a az potom legalizovana.
legalizace najednou to je moc velky skok.