Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže a ješte Vetrani: Jeden Vetrak 80x80 dole fouka dovnitř jeden nahoře 120x120 fouka ven všechno Pc větračky
Hnojky:Hnojim Komplexem davam 1 odmerku na 10l vody
a na postřik tedkom davam Wuxal SUS kalcium 2ml na 2 litry vody a střikam jednou tydně
Substrát: NKoupil sem ho od zahradničky na přesazovani rostlin + perlit
hmtd už mi to pomalu kvete a kvetou všechny a nesou tam zatim žadni samci dneska mi přišly seminka od jednoho člena groweru je to odruda WW a za to mu moc dekuju nemate nekdo neco už vypesteneho stoho a nejaky fotky jak se to ma dobře pestovat a jak dlouho to kvete poradte hoši pls
JJ diky ja mam tu 70W chtelo by to tak 250 žejo ale pak se mi uvaři skřinka a pod 70W se daji dleat divy to sem četl nekde na groweru no uvidim je to muj 1 indor zvlchčovač mam dovezli mi ho v utery a držim si vlchkost na 60% a mam to 9den na kvetu tak mi ješte porad co bych tak mnel dokoupit nebo vylepšit
A herer je to dobre hulo mne to zatim roste hezky ale chtel bych tak dalši 70W sodik ale nevim kde bych ho tak sehnal porad mi jestli nemys ty neco na prodej