Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nazdar po mojom celkom fajnom zazitku a pokurenicku som vyhaluzil ze zbucham skrinu....bolo na case..tak som zohnal semka od dracika za co thx.rozhodol som sa pre 1 w.w a z nej par klononov uvidime co s toho bude...zohnal som komplet svietidlo so vsetkym co k tomu patri....2x18w cool white od kamosa zadara takze aj jemu diiiiiiiiiiiiiiiiik....semko vyklicilo po 3 dnoch zatial je v provizornych podmienkach ale do 3 dni by malo putovat do skrinky....mam ho v rockwole chcem ho dat uz aj s nim do kvetinaca kde bude v nakej namiesanej zmesi......uvidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiime
z malovanim a prerabanim som skoncil nieco po 22 hod tak som si s chuti rozpaaaaaaaaaaaaaaalil co ostalo z okna(vydeli ste uz moju zahradku?) a vyslo s toho toto
sorac ale fakt nemam love na naky fotak...musia vam stacit aj fotky z mobilu....potrebujem help....mam skrinu v izbe kde je teplota normal..23 a v skrini mam len 26staci to?ako by som dosiahol vyssiu?nemam tam este ziadny ventilator tak fakt neviem ako na to mam ju dat blizsie k radiatoru,hm?
mam tam na bokoch dole pasivny pritach a hore odtach....ked bude sodik dam 1xeuro 2 na pritach a 2xpc na odtach jeden z cooltuby a ruhy hore na boku.....mala by tam byt matka w.w. a 15-20 ''wewecatok''
peace
dnes som vyhaluzil nake tienitko....je to z takeho tvrdeho papieru a obalene alobalom....ucel to splna si myslim uplne super....co vy na to?medzi svietidla som dal z toho isteho matrosu taky trojuholnik,dal som to preto ze sa mi zdali tie svietidla daleko od seba [cca 115cm] a zbytocne svetlo neslo dole na rastlinky ale kdesi do "vecnych lovist"
kreslil som normal v malovani da sa tam dost vyblaznit ked vies ako na to staci 15min a budes vediet prakticky vsetko nakreslit chce to fantaziu a trochu toho hulca