Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim, posli pls vic fotoz vnitrku te skrine a nake detaily.. jinak mam pocit ze ta usporka vlevo ti sviti celkem zbytecne kdyz tam mas jen jednu malou kytku vpravo, radsi ji vypni a usetris kwh. :-)
k+ za tu cenu
Cau!Tu skrin mas jenom na rust nebo bude aji na kvet?me se zda totiz dost malinka.Ja mam doma podobne velkou a ted premyslim jestli me to bude na muj prvni pokus stacit.Ale jinka pekné
GL! Za tu hudbu pro kytky máš ode mě K+ ) Nice idea!!
Není zájem.. no, mě to třeba celkem zajímá jak se ti povede.. budu tě sledoWat!!
Hlavně jsem zvědavej kolik nakonec sklidíš.. A jak to bude vypadat
Jinak na květ bych nechal určitě tu HPS běžet, přcejen 70W... není co řešit.. Klidně to nech na růst dohromady s těma úsporkama, na květ je zruš. Teda to bych ti poradil : ) Ale sám jsem nic nevypěstoval, zatím jsem vě fázi příprav na výrobu growboxu a sbírám informace (tzn., že trávím spoustu času tady na groweru). cyA
BTW co to máš za semena? No name? Myslím, že model jsi tu nikde nepsal a.. že to je no name přímo taky ne : ) Kdyžtak mě oprav
edit by Jedule - používej edit/delete, není důvod vytvářet nové příspěvky, chceš-li pouze napsat dodatek, který jsi zapomněl...
Zdarek, koukam ze jsem zacal podobne jako ty akorat to mam v kokosu a mam podobnej problem.. ty listy vypadaji uplne stejne, ale u me takhle vypadaji jenom spodni listky na jedny ze tri kytek, takze kdyby to bylo moc blizko tak by byly spaleny i ty horni,ne?... uvidime jestli se to nak probere.
to gg133 hele neros to kdzy je to na svetle to je na picu ty kapky vody tam jakoby zasichaj takze to jeste vic poranta skus to poradne proplachnout a zmensit davky hnojeni tot je muj nazor....
me to delalo kdyz mela kytka malo urcitych prvku (v mem pripade K a Mg). Docela i spomalila rust. Dvakrat jsem to zahnojil kristalonem a problem byl pryc... (predtim jsem jeste nehnojil) (pozn.slo taky o indoor)