Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak chlape to ti nepomuzu.... delat SoG pod zarivkou???? hmmm. mozna tak jeste jednou takovou vysku a muzes mit mensi skrinku s 150 w sodik.
Pod zarivkou ti to moc nevykvete
Ale mame stejnou vlastnost: Mame radi male skrine
No,ja som mal v podobnej skrinke(trochu užšej)2x20W+2x25W.žiadna veľká sláva,ale huliť sa to dá v pohode.A mal som tam 2xPC vetráčiky,jeden na odťah,jeden na ofuk.
Tie Ledky tam Brunco mal na vylepšenie spektra.
btw,ak máš možnosť,tak radšej aspoň 70W sodík.
Teda ja byt tebou kamo, tak se na todle radsi vykaslu a zkusil bych sehnat vyssi skrinku jak ti tady uz radili. Fakt je to zbytecny utracet kacky za ty male svetla. Komplet 70w te vyjde na nejaky tak asi necely litr
Cuss
to santcha:
Myslim ze v pripade pestovani se moc neda pouzit spojeni "s malym kasparkem se da hrat velky divadlo - pod 70W toho moc nenahrajes ;-)
takze tohle ;-) cusss
to wodoo2005: drzim ti palce - s laskouse o kyticku starej a budes s laskou odmenen .)
Jo jo ale ja myslim elektroniku,jen jsem to spatne napsal, myslel jsem kam das tlumivku a starter,do skrine to dat nemuzes,je tam vlhko...
A na sodikovky se podivej do bazaru,je jich tam hafo,tak kolem litru vetsinou,ale 70w jsou o dost levnejsi - uplne novy komplet kdyz si ho poridis sam (70w) te prijde do litru a mas to nejety
Nebo jestli je misto za tou skrini tak to pridelej primo na tu skrin zvenku zezadu a mas to. Jo a ty diody to neni nic tezkeho,ale daji se napojit bud na baterku nebo na trafo, nemuzes je dat na normalni proud, nebo je spalis, jinak u diod - delsi ocasek + a kratsi je -
to ses fakt hardcore kdyz to tajis pred rodicema... ja osobne bych to asi nedelal, dokud nebudes mit udelanej 100% odtah, (ja sice tagy nemam moc good odtah, ale netajim to,... a nawic se s tim za rok stehuju) protoze to w obdobi kwetu dost zawani, kamos ma na priwate odtah na spolecnou chodbu v byte a de to citit uz o patro niz, ale to je asi haluz...