Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » pasivni hydrořízkárna
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Co?
Stálý Člen

Karma uživatele Co? - 95% Pěstitelská

Hydroponie pasivni hydrořízkárna Příspěvek č. 1

mám malé akvárko, nevešlo se zvířátko, řízky z venku mám, hnedka je tam dám....

z boku jsem přilepil 2cm elektrikařskou trubkou abych videl hladinu, a ze zhora jsem pomocí pruhledných desek a špejlí udělal takový deklíčkek. dál jsem tam nasypal tam 5cm perlitu.
živiny jsem použil od AH root stimulator v poloviční koncentraci než se doporučuje, klasický stimulator jsem nepoužil žádný....akorat jsem to tam zapíchal....
...ještě kvůli tomu, že jsem to nemel kam dát pod lampu, tak jsem to nechal normalně na balkóně....
....a ještě vzhledem k tomu, ze perlit není čistě bílý a sluníčko paří jak sviňa tak jsem z venčí do výšky perlitu jako zastínění nalepil alobal...

po čtrnácti dnech: všichni žijou, všichni rostou, nic nehnije...asi přidám poloviční dávku hydroponexu...

!!! Čím méně hulíte - tím více Vás to zhuluje !!!

Návrat ke kořenům - nový přístup
Nurt Gang Grow - REGROWing - a taky timelapse c.1,
Co dělá hormon ethylen?...ukončení květu? ? Elektro-čerpaní živin do kytky
FAQ: Příznaky plísně nebo chyba výživy? * CO2

Old Post 06-08-2005 v 08:49 AM
Co? je offline   Profil uživatele Co?   Find more posts by Co?   Foto galerie člena Co?   Click here to Send Co? a Private Message   Add Co? to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Co?! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vlček
Stálý Člen

Karma uživatele vlček - 87% PěstitelskáKarma uživatele vlček - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

hej men its maj system jen bych dodal ze w takowemto systzemuse da zakorenit rizek za pet dnu a ma uz slusnej korenowej system wiz odkaz w podpisu asi pochopite kerej

korenowy stimulatory a zakorenowani wubec prach obycejny clowek wedle tebe muze to byt fizl, mrdej ho do prdele!!!-em
skudci a pesticidy NEWÁLČI--------------------------->SOULOŽ
zizalkowej humus home made NOBODY=NOPROBLEM
Post coitum omne animal triste

Old Post 06-08-2005 v 12:35 PM
vlček je offline   Profil uživatele vlček   Find more posts by vlček   Foto galerie člena vlček   Click here to Send vlček a Private Message   Add vlček to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Co?
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

vlcek:
nevim, jestli tvuj nebo muj, celkem mi to je fuk...

no nevim jestli za pet dnu, ma to spoustu nevyhod, blbe se tam meni voda, nedostatek kysliku pro koreny a tak, kdyz to pouzivas tak asi vis

p.s. jinak nevim kterej odkaz mas namysli v tvem podpisu, ze by skudci a pesticidy?

Old Post 06-08-2005 v 12:42 PM
Co? je offline   Profil uživatele Co?   Find more posts by Co?   Foto galerie člena Co?   Click here to Send Co? a Private Message   Add Co? to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Co?! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 4

taky mam jeden nabuseny system na rizky.Vetve dam do male stamprle s vodou z vodovodu.Nic vic.Pak jen doplnuju vodu bo rizci pijou.Se divim ze to neuhnilo.Zatim zakorenily 4ks ze 4 a to docela rychle.Jednoduchy system ,,voda a vetev,,

jeden rezon jsem dal do sklenene boule,pozoruju koreny a cekam na rasy
vzduchovani:me plice 2x-3x denne

Old Post 06-08-2005 v 12:58 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Co?
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

hm...koukam obohacovani co2 a o2 najednou....taky trivialni a funkcni:-))
to jsem za tebe zvedav, zda-li tam bude rasa zelena (moc svetla) nebo hneda (malo svetla) :-))

Old Post 06-08-2005 v 13:04 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:58 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás