Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » dle pokynu se předtavuju.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Bambulooser
Stálý Člen

Karma uživatele Bambulooser - 77% Pěstitelská

dle pokynu se předtavuju. Příspěvek č. 1

tak teda uposlechávám pokynů při registarci a představuju se......já su bambulúsr. To lúsr je tam ale tak trochu navíc.
těší mě.

Old Post 21-04-2005 v 22:02 PM
Bambulooser je offline   Profil uživatele Bambulooser   Find more posts by Bambulooser   Foto galerie člena Bambulooser   Click here to Send Bambulooser a Private Message   Add Bambulooser to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janxu
Stálý Člen

Karma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

nas taky, je fajn ze si plnis ukoly. preju ti tady (jako ze je jich tady hafo) uzitecnejch rad a hodne zdaru s growingem
peace

FIRST INDOOR 150W

Old Post 22-04-2005 v 15:41 PM
Janxu je offline   Profil uživatele Janxu   Find more posts by Janxu   Foto galerie člena Janxu   Click here to Send Janxu a Private Message   Add Janxu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stoned
Nový Člen

Karma uživatele Stoned - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Takze se taky predstavuju. Uz me nebavi nakupovat, mam nevyuzitej sklep, neni co resit. Uz jsem tu neco procet, takze to vidim na skrin z bazaru a nakej 250W sodik. Btw kdyby mel nekdo komplet svitidlo na prodej, uvital bych to, na sestavovani se necitim,jsem neelektrikar. Zatim..

Old Post 23-04-2005 v 05:15 AM
Stoned je offline   Profil uživatele Stoned   Find more posts by Stoned   Foto galerie člena Stoned   Click here to Send Stoned a Private Message   Add Stoned to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DarkD
Nový Člen

Karma uživatele DarkD - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Tak jsem tu taky. Jak napsal Stoned, je otrava kupovat, když je možnost pěstovat. Začínám pročítat příspěvky a už mám vyhlídnutou starou bednu a jdu na to...

P.S.
Nosím zelenou stužku a lidi - pojďte taky do toho, ať je brzo hotovo...

P.P.S.
Kolega má natáčet regionální reportáž něčeho, co je celorepublikový problém. Říkal, že by téma "Zelená sužka" bral, ale muselo by nás být víc. Takže jděte do toho!!!

DarkD

Old Post 11-05-2005 v 13:22 PM
DarkD je offline   Profil uživatele DarkD   Find more posts by DarkD   Foto galerie člena DarkD   Click here to Send DarkD a Private Message   Add DarkD to your buddy list     Navštiv homepage uživatele DarkD! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
veraaaa
Nový Člen

Karma uživatele veraaaa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

no tak ja jsem verca a pěstuju 3 roky a každej rok mi to nějakej hajzl zkosil,ale vždycky jsem měla PRO JISTOTU tak ze čtyři kytičky ve skleníku a ty jsem si nemohla pokaždé vynachválit,není to nic moc ale tak pořád lepší než nic a ke všemu mám přece hodně kamarádů kteří jsou na mě hodní :-)) a ví že když *já mám tak dám a když můžu tak pomůžu*možná proto mám tolik výborných přátel.No a co bych mohla o sobě ještě napsat-snad tak,že si nejraději poslechnu SKA(Tleskač,Sto zvířat,Akurat,Fidel Castro,Babylon Cirkus,Čankišou,The Chancers,SKA-P,Skarface,Traband,ale taky si rada poslechnu Zuzanu Navarovou)Všichni dobří lidi mějte se co nejzelenějc *v*

Old Post 11-05-2005 v 20:06 PM
veraaaa je offline   Profil uživatele veraaaa   Find more posts by veraaaa   Foto galerie člena veraaaa   Click here to Send veraaaa a Private Message   Add veraaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mazz
Stálý Člen

Karma uživatele Mazz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Mazz - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Ahoooj verunko, hlasí se jeden ten dobrej kámoš, žejo vítám tě tady na groweru, obrovský studnici vědomostí

Smoke the weed, don't smoke the seed
One Love.

Outdoor 2018 zahrada - mix auto a regular

Reggae&Ska to je naše láska

Roots and Culture

Old Post 30-05-2005 v 09:38 AM
Mazz je offline   Profil uživatele Mazz   Find more posts by Mazz   Foto galerie člena Mazz   Click here to Send Mazz a Private Message   Add Mazz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bohumil
Nový Člen

Karma uživatele Bohumil - 0% Pěstitelská

Upozornění Nazdar Jsem tady dost často,ale teprv jsem se registoroval Jsem bohous Příspěvek č. 7

Nazdar Jsem tady dost často,ale teprv ted jsem se registoroval. Jsem bohous . Bydlim s našima tak můžu jenom venku .

Old Post 30-05-2005 v 11:18 AM
Bohumil je offline   Profil uživatele Bohumil   Find more posts by Bohumil   Foto galerie člena Bohumil   Click here to Send Bohumil a Private Message   Add Bohumil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Morgan
sex & drugs and ska

Karma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

to veraaaa:
jak to tak ctu,tak ses holka podle myho gusta ,hlavne ta muzika,to se ceni./hele kdybys naahodou jela na tohleto:http://www.mightysounds.cz/ tak se ozvi/do PM nejlip/a domluvime scuka treba.

show must go on

Old Post 30-05-2005 v 12:50 PM
Morgan je offline   Profil uživatele Morgan   Find more posts by Morgan   Foto galerie člena Morgan   Click here to Send Morgan a Private Message   Add Morgan to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Morgan! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
veraaaa
Nový Člen

Karma uživatele veraaaa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

jasny každopadně se ozvu kdybych tam jela :-) a míšo jestli jsi to ty tak je to paráda že už vím o koho jde :-) jak žiješ co mohli bysme udělat nějakou akcičku společně-ráda bych s tebou pobyla .-)

Old Post 30-05-2005 v 20:29 PM
veraaaa je offline   Profil uživatele veraaaa   Find more posts by veraaaa   Foto galerie člena veraaaa   Click here to Send veraaaa a Private Message   Add veraaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ifeeltipsy
Nový Člen

Karma uživatele ifeeltipsy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

tak podle pokynů se představuju!

Old Post 11-06-2005 v 11:16 AM
ifeeltipsy je offline   Profil uživatele ifeeltipsy   Find more posts by ifeeltipsy   Foto galerie člena ifeeltipsy   Click here to Send ifeeltipsy a Private Message   Add ifeeltipsy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FlickerBird
Stálý Člen

Karma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% Pěstitelská

Chemie Příspěvek č. 11

wah, ač sjem si ničeho o představování při registraci nevšim, tak se taky tak nějak "představuju".
img#1 > jinan dvoulaločný (gingko biloba) (btw nežerte listy, je to hnus... zkoušel sem 2× půlku a akorát zimnice a trochu živější
img#2 > kotvičník zemní (tribulus terrestris)

# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever

Naposledy upravil FlickerBird 26-06-2005 v 15:51 PM

Old Post 26-06-2005 v 15:35 PM
FlickerBird je offline   Profil uživatele FlickerBird   Find more posts by FlickerBird   Foto galerie člena FlickerBird   Click here to Send FlickerBird a Private Message   Add FlickerBird to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
františekzeleny
Stálý Člen

Karma uživatele františekzeleny - 96% PěstitelskáKarma uživatele františekzeleny - 96% PěstitelskáKarma uživatele františekzeleny - 96% PěstitelskáKarma uživatele františekzeleny - 96% PěstitelskáKarma uživatele františekzeleny - 96% PěstitelskáKarma uživatele františekzeleny - 96% PěstitelskáKarma uživatele františekzeleny - 96% PěstitelskáKarma uživatele františekzeleny - 96% PěstitelskáKarma uživatele františekzeleny - 96% PěstitelskáKarma uživatele františekzeleny - 96% PěstitelskáKarma uživatele františekzeleny - 96% PěstitelskáKarma uživatele františekzeleny - 96% PěstitelskáKarma uživatele františekzeleny - 96% PěstitelskáKarma uživatele františekzeleny - 96% PěstitelskáKarma uživatele františekzeleny - 96% PěstitelskáKarma uživatele františekzeleny - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

poslusne hlasim ze jsem zde

Old Post 27-06-2005 v 10:27 AM
františekzeleny je offline   Profil uživatele františekzeleny   Find more posts by františekzeleny   Foto galerie člena františekzeleny   Click here to Send františekzeleny a Private Message   Add františekzeleny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Thcmh
Stálý Člen

Karma uživatele Thcmh - 94% PěstitelskáKarma uživatele Thcmh - 94% PěstitelskáKarma uživatele Thcmh - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Zdravím všehny

Kdo hulí ten umí
Outdoor 2005 by Thcmh *** Indoor BB by Thcmh - sklizeno
Kalkulačka spotřeby *** Kalkulačka výkonu
Maturita 2005 2kolo(září) *** Výroba pacháče
Komponenty sodíkových lamp - ZDE!

Old Post 27-06-2005 v 10:54 AM
Thcmh je offline   Profil uživatele Thcmh   Find more posts by Thcmh   Foto galerie člena Thcmh   Click here to Send Thcmh a Private Message   Add Thcmh to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Thcmh! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
erazmusss
Nový Člen

Karma uživatele erazmusss - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

...snad to nebyla vo de mě neslušnost že se hned na něco ptám ale můj zájem roste každym dnem..všem čus ahoj zdar sem tudíž nový člen...erazmussssssssss

Old Post 29-06-2005 v 11:22 AM
erazmusss je offline   Profil uživatele erazmusss   Find more posts by erazmusss   Foto galerie člena erazmusss   Click here to Send erazmusss a Private Message   Add erazmusss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HavanaJoe
Stálý Člen

Karma uživatele HavanaJoe - 85% PěstitelskáKarma uživatele HavanaJoe - 85% PěstitelskáKarma uživatele HavanaJoe - 85% PěstitelskáKarma uživatele HavanaJoe - 85% PěstitelskáKarma uživatele HavanaJoe - 85% PěstitelskáKarma uživatele HavanaJoe - 85% PěstitelskáKarma uživatele HavanaJoe - 85% PěstitelskáKarma uživatele HavanaJoe - 85% PěstitelskáKarma uživatele HavanaJoe - 85% PěstitelskáKarma uživatele HavanaJoe - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

Ahoj! Zdravim vsechny growery a growerky !
Tahne mi na 27 a po 2 neuspesnych outdoorech /nenechavy zlaty cesky rucicky/, jsem se rozhodl zkusit si to taky doma. Stravil jsem tu v poslednich par dnech spousty hodin jako neregistrovany ctenar a jsem nadsen spoustou kvalitnich informaci, za nez bych uz ted chtel autorum webu a vsem memberz podekovat.
Dlouhej kour vsem!

code:
            _______                ___  __            o __  ___    o ___
       ____/_|___)\)/=       |    |__  / _   /\  |    |  / |__     |  | 
      /   _  ^]   _ `)----<| |___ |___ \__/ /~~\ |___ | /_ |____   |  |  //
      `""(_)"""""(_)"`     `"(_)(_)"""""""""""""""""""""""""""(_)(_)""""""
ω Živiny, choroby, škůdci ω

Old Post 30-06-2005 v 18:41 PM
HavanaJoe je offline   Profil uživatele HavanaJoe   Find more posts by HavanaJoe   Foto galerie člena HavanaJoe   Click here to Send HavanaJoe a Private Message   Add HavanaJoe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janxu
Stálý Člen

Karma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

hele, to je fakt hrozne kruty, to co mas pod tim prispevkem. a nezajima me ze to uz nekdo nekde videl, proste u tebe to vidim jako u prvniho a mas u me k+. teda az napises nekam, kde ti ho budu moct dat.
peace

FIRST INDOOR 150W

Old Post 30-06-2005 v 22:48 PM
Janxu je offline   Profil uživatele Janxu   Find more posts by Janxu   Foto galerie člena Janxu   Click here to Send Janxu a Private Message   Add Janxu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:43 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás