Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » řízky !co postrádaj?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Host
Host

řízky !co postrádaj? Příspěvek č. 1

ahoj udělal jsme si pár řízečků s Bubble Gum a tak 3 dny na to se začali kroutit a usichat (spíše uhnívat) vrchní lístečičky! říkal jsem si že to nebude tak hrozné řízky jsem měl pod kytkama tak jsem nad ně hodil jesště igelit jestli 250W i tak není moc ! jenže dnes už je to pomalu týden a zlepšení nepozoruju tak jestli někdo ví co by pomohlo byl bych rád ! igelit jsem už dal do hajzlu a z 14 řeziv se k světu maj tak 3 (nevím na jak dlouho)pokud chcete vidět jak hodně je to schované pod kytkama tak je to v tématu 250W-round-1 ! diky za všeci rady!

Old Post 13-12-2004 v 18:44 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 2

při přesazování jsem použil STIMULÁT R AS-1 a substrát je normální co mi zbyl pro kaktusky a sukulenty!

Old Post 13-12-2004 v 18:51 PM
ganjaboss
Stálý Člen

Karma uživatele ganjaboss - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

vypadáto dost přelitý na řízky musíš nejdřív málo !! A zvyš vlhkost !!

kdyby blbost nadnášela tak je tady hodně kosmonautů

Moje skříň 250w - první pokus

Old Post 13-12-2004 v 19:56 PM
ganjaboss je offline   Profil uživatele ganjaboss   Find more posts by ganjaboss   Foto galerie člena ganjaboss   Click here to Send ganjaboss a Private Message   Add ganjaboss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vlček
Stálý Člen

Karma uživatele vlček - 87% PěstitelskáKarma uživatele vlček - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

250w urcite neni moc oswetleni je asi jedina vec se kerou se to neda prehnat teda pokud neni moc blyzko a to neni tvuj pripad
hlina neni ideal na rizkovani aspon nez dokazes odhadnout co je nawic a muze i ublizit pro pozdejsi presazeni do hliny doporucuju zakorenovani w perlitu normalne rizkum nevadi ani voda bez vzduchowani ale f hline je to o hubu ten igelit tam vrat a esi to este nema koreny tak to wytwhni a dej bud do rw nebo perlitu, da se to dat i do pisku a zalij wodou
taky existuje moznost ze je tam melo swetla mas to pomerne schowany za qetnikama
rady: dat rizky na urowen wrsku kytek nebo tesne pod ne, wratit igelit, gdyz nemaji este korinky tak presadit
mear vlček

Old Post 13-12-2004 v 20:51 PM
vlček je offline   Profil uživatele vlček   Find more posts by vlček   Foto galerie člena vlček   Click here to Send vlček a Private Message   Add vlček to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 5

jj jenže já žádnou hnojku nepoužil! ale přečetl jsem tu někde že je dobre co nejvíc vlhko tak jsem furt zalejval zalejval vlhčil vlhčil a asi jsme to pěkně posr... tak jsme taky začal zalejvat jen jednou deně a vypadaj lépe! některé to už teda nerozdejchaj ale na udržení do jara to stačit bude ! dostal jsem radu že právě ten jedne lístek velkej tam je dobré nechávat že právě ten dodává řízku nejvíce světla ! (víš jak to myslím)

Old Post 14-12-2004 v 10:32 AM
Hyena
Mrchožrout

Karma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Řízek ufiknu, strčim do stimulaxu a pak do rockwoolu... dolejvám vodu jednou za 2 až 3 dny (jak se mi zrovna chce...).
S tou vlhkostí asi mysleli vlhkost vzduchu... 100%. Zkus je dát třeba do nějaký krabice s průhlednym víkem... a do stropu udělej nějaký díry, aby se neudusily a hotovo. Lístky nechávám do 3-5cm jinak fik a je pryč zatim si žádnej z nich nestěžoval

Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.

Old Post 14-12-2004 v 10:39 AM
Hyena je offline   Profil uživatele Hyena   Find more posts by Hyena   Foto galerie člena Hyena   Click here to Send Hyena a Private Message   Add Hyena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Ostrihat listky. Cim vetsi plocha listu tim vetsi odpar vody, kterou si rizek bez korinku neumi poradne obstarat. Kolik nechat poznas casem ze zkusenosti. Po zasazeni listky nejdrive na den-dva zvadnou a pak se proberou. Kdyz jim necham moc listu nestihaji vodni rezim a jsou zvadle dele. K tomu slouzi i ta vlhkost. Cim vetsi vlhkost, tim mensi odpar vody z listu. Me staci ostrihat listky, nicim dalsim uz nemusim priklapet ani neresim vlhkost. Zalevat jen tesne pred vyschnutim. Nizsi vlhkost substratu asi 'motivuje' rostlinu k vytvareni korenu aby sehnala vodu. Docela se mi osvedcily raselinove 'tablety' z baumaxu. Namoci se do vody, nabobtnaji. Uprostred se udela dira pro stonek, stimlator a pichnu do tablety. Az vylezou korinky ven z tablety, da se to cele zasadit do hliny, nebo by asi slo i tabletu rozdrobit a rostlinku presadit do hydra.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost

Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 14-12-2004 v 10:52 AM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr. Figaro
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Figaro - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

To Sinuhet > Tak nějak brouzdám po groweru a vidim že pěstění rozumíš.
Včera sem ofikal vržky z kytek a koupil stimulant, ježe je tam tak debilně napsanej návod, že tomu vůbec nerozumim.Prosim tě co stim mám udělat aby to začlo růst.

Old Post 17-02-2005 v 16:45 PM
Mr. Figaro je offline   Profil uživatele Mr. Figaro   Find more posts by Mr. Figaro   Foto galerie člena Mr. Figaro   Click here to Send Mr. Figaro a Private Message   Add Mr. Figaro to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr. Figaro! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pildo
Stálý Člen

Karma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

citace:
Původní příspěvek od vlček
...esi to este nema koreny tak to wytwhni a dej bud do rw nebo perlitu, da se to dat i do pisku a zalij wodou...

no ja som raz omylom po 4 dnoch vytiahol klonik zo zeminy, potom som ho este namocil radsej do stimulaxu3 a dal som ho spet a za par dni skapal

Old Post 17-02-2005 v 18:42 PM
pildo je offline   Profil uživatele pildo   Find more posts by pildo   Foto galerie člena pildo   Click here to Send pildo a Private Message   Add pildo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
langos
Stálý Člen

Karma uživatele langos - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

jardaXXL kde si koupil ten stimulát R AS-1

Old Post 19-03-2005 v 18:06 PM
langos je offline   Profil uživatele langos   Find more posts by langos   Foto galerie člena langos   Click here to Send langos a Private Message   Add langos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele langos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
czechglock
Stálý Člen

Karma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Každej má svůj systém a i proto si dovolím nesouhlasit i s takovým pěstitelem,jako je Sinuhet. Větší listy by sice odpařovaly více vlhkosti, ale když máš v pařníčku 100% vlhkost, tak snad nemaj kam odpařovat, ne? Já sám experimentuji s řízkováním a vím, že řízky s většími listy zakořeňují lépe. Listy proto stříhám opravdu jen ty moc velké a to jen proto, aby se mi jich vešlo do pařníku více. Řízky dávám také do téměř suchých kostek a nikdy je nenamáčím, nebo nepodlévám.

Naposledy upravil czechglock 20-03-2005 v 20:00 PM

Old Post 20-03-2005 v 19:55 PM
czechglock je offline   Profil uživatele czechglock   Find more posts by czechglock   Foto galerie člena czechglock   Click here to Send czechglock a Private Message   Add czechglock to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
indicky-konopi
Stálý Člen

Karma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

hochu krasnej rizecek, co to u tebe znamena temer sucha kostka? jaxi ji predtim navlhcil? Ted si mi pomotal hlavu, protoze to slysim poprvy

Old Post 20-03-2005 v 23:12 PM
indicky-konopi je offline   Profil uživatele indicky-konopi   Find more posts by indicky-konopi   Foto galerie člena indicky-konopi   Click here to Send indicky-konopi a Private Message   Add indicky-konopi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
czechglock
Stálý Člen

Karma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Kostku namočím na den do destilky a pak ji nechám téměř vyschnout, až je na omak suchá, ale drží ještě trochu vody( poznám tak, že je těžší).

Old Post 21-03-2005 v 01:26 AM
czechglock je offline   Profil uživatele czechglock   Find more posts by czechglock   Foto galerie člena czechglock   Click here to Send czechglock a Private Message   Add czechglock to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zaya.cz
Stálý Člen

Karma uživatele zaya.cz - 72% PěstitelskáKarma uživatele zaya.cz - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

cesto osvin ja dnes doma našel ten stimulát r as-1 mno nevim esli je dobrej si s ním spokojený??

Old Post 25-05-2005 v 09:00 AM
zaya.cz je offline   Profil uživatele zaya.cz   Find more posts by zaya.cz   Foto galerie člena zaya.cz   Click here to Send zaya.cz a Private Message   Add zaya.cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:06 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás