Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vsechny, dostal sem takovej napad ohledne vetrani V\scrogu, nevim jestli to de udelat jednoduseji, ale rozhodl jsem se to vyskouset takto... viz obrazek.Takto se to pokusim take sprovoznit, a az to bude, prilozim fotos. Vsechny napady, pripominky a nazory uvitam
no zabijaku... hele ja jem tam napočítal 4 větraky (červena kolečka?) navic nechapu jak to chceš vést skrz ten bublák, ale to je fuk. Podle mě je to kravina. kolika watovou tam budes mít vybojku? 70W? průměr válce? cca40cm? tak tam dolu raci vyrez diru bez niceho, nahoru nad vybojku dej vetrak euro1 a mas po problemech... nejdulezitejsi je síla odtahu, pak ti automaticky zacne vznikat podtlak a samovolné proudení vzduchu, studenej dovnitr a teplej ven, (teplej navíc bude stoupat nahoru k vetraku) hodne stestí..
1. jo cerveny kolecka, pocet jeste neni na 100%, jde hlavne o to jestli budu pouzivat PC vetraky, to jich tam narvu klidne 6, nebo jen 2 kvalitni...
2.je to ve skrini s52Xd41Xv60 prumer valce se uvidi
3. nejvetsi problem je ze mam jen 250W vybojku, a ta hreje jak blazen, takze proto se mi zda nevhodne vyuzivat"jen" podtlaku
4. myslim ze vedeni vzduchu pod vodou neni zadnej problem, vyriznu diry z boku do skrine, z boku do bublu, z vrchu do bublu, utesnim a nasadim vetraki...
5. ja chcu hlavne vyskouset jak to bude fakat....
Diky za poprani stesti
Naposledy upravil Killer55555 23-11-2004 v 20:47 PM
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
No... imugnio ma pravdu... ten vrchni vetrak by mel - jestli to dobre chapu - odsavat vzduch z pestirny. Jenze bude sat jen vzduch ze sve bezprostredni blizkosti a sodik tim moc nepoznamena, takzte COOLTUBE je na miste. Navic ti bude stacit i mensi vykon
A s tim srogem... ja bych do toho sel. Ziskal sem nejake zkusenosti s pestovanim v kvetinaci, ale uprimne mi sou ted na hov**. Takze je spis asi lepsi si vybrat jednu metodu a casem si ji prochytavat...
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
Ach jo, zastavujete rozvoj, jak mě(tomenemuzete nechat at si ty chyby udelam sam a poucim se ), tak vedy(co kdyby to bylo uplne super inovacni resni )... . Mno, tak mi reknete nazor na tohle: dnes sem si koupil vetrak s vykonem 130m3, a ten bych umistil nahoru... a dole bych udelal bud jen diry, nebo PC vetrak.
Jo a ja vim ze tohle neni BAZAR ale nemel by tady nekdo na prodej cooltube, nebo jeste lip takovy to sklo na vyrobu? ten vetrak je takovej: vnitrni obvod=128mm
vnejci=134mm
vetrak vybada takto
Naposledy upravil Killer55555 24-11-2004 v 17:47 PM
prave sem v moralnim, psychickym i estetickym dylema
hafo bych chtel V\scrog, ale po vasich varovanich se bojim ze bych to fakt nezvladnul... , napadlo me jestli ste nevideli neakej odkaz, kterej sem nenasel, kde by se to(v\scrog) podrobne popisovalo...
ale zas kdyby bylo hodne lidi ochotnych tak bychom to mohli zalozit sami....... tak co vy myslite???
to imugnio: dekuji za odkazy, s tim ze kdo vi jak to ma vypadat, tak to nepotrebuje... by se to treba dalo udelat tak, ze me by neco vyrostlo, ja bych to sem hodil, vy byste rekli co a jak, ja bych to udelal, hodil bych sem foto, a porad dokola. ale asi mas pravdu ze by to moc nefakalo, a taky by se tady nechtelo nekomu kazdej den, neboobden lustit fotky, a posilat navody... no nic asi budu muset dat na vas, precejen sem novacek....
Naposledy upravil Killer55555 25-11-2004 v 15:01 PM
ja se nezblaznim, mam rychlej internet, grower to nevim, ty fotky sou celkem maly(fotak na mobilu), a myslim si ze by stacilo dat tak 5 foto dene, protoze predpokladam(mozna se mejlim), ze kazdej vyhonek nebude v naprosto jiny situaci....
zakladnima myslenkama myslim to, ze se to ma na zacatku narvat ven, neakto vest venku a palice cpat dovnitr.
Rozhldl sem se tak, ze i kdys to bude tesky, zacnu s V\scrogem
Jo, uzs stavim, nakoupeno uz mam, jen jeste tu konstrukci pro V\scrog