Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mozna jste to nekdo videli... Je to docela zajimavy, a za to hledani to stoji, bohuzel se mi nepovedlo z toho vytahnout jenom ten kousek, takze tady je navod:
Kliknout na odkaz - http://www.czech-tv.cz/vysilani/ind...0&streamtype=WH a bud si najit primo 19. minutu a 28. vterinu, nebo dole zaskrtnout devatou reportaz - <b> Odhalena velkopestirna konopi </b> meli to vychytany docela pekne
Wow no tak to ano. Mna by zaujimalo co s tym urobia. Spalia?
"je těžký zlobit se na život, když je v něm tolik krásy. Někdy mám pocit, že ji vidím všechnu najednou a je toho příliš. A moje srdce se plní jako balónek, co za chvilku praskne. A pak si uvědomím, že musím zvolnit a přestat se snažit to všechno zachytit. A to všechno mnou proplouvá jako déšť a já cítím jenom vděčnost za každičký úžasný moment tohodle nádherného překrásného života"
Nj, ale to bylo na dýlování detem apod, pro to moc nejsem... Ale asi v tom najdou kulový, dyk to jeste nekvetlo, jak to ukazovali na tu kameru, tak vsude samy listy...
to je skody, to je skody, smula ze jim to zabavili meli to pekny, ale docela provareny v kravine mno benga z toho nadelaj urcite to patrilo tomu typovi co si to koupil...zhh ... neni to nahodou tady neci?
he - je to tady něgde blízko od nás - neprozradili už kde náhodou??? by mě to zajímalo i když tydle velkochovy sou dycky vo průser...sakra držet kytičky v kravíně - pusťe je na pastvu
->grizly: ale hwno! je dobrý, že se na to přišlo... myslíš, že to zavřeli nějakýmu normálnímu čéku, kterej si pěsoval pro sebe a nemocnou babičku?!
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Todle sem sem uz psal... Prispevek c.5 Ale todle by proste vsechno odeslo s legalizaci... Prestalo by se potaji pestovat ve velkym, takze by policie mela cas pracovat treba na tvrdejch drogach, a snad by se aspon trosku dalo ohlidat, aby si jointa nekoupilo desetilety dite...
abcd: v tomhle je právě ta zaslepenost našeho systému. Jim nedochází, že kdyby to legalizovali, tak by to mohli kontrolovat, a né jenom Je to zakázaný a basta, nikdo si to nekoupí, ale všichni to kupujou a nakonec se to dostává k dětem
Jak to rozmazávaj. Všechny techno kluby sou o víkendu narvaný koulema, ale policie našla óóóbrovskou pestírnu brutální psychotropní drogy konopí! Eště tomu chybí, aby něko začal rozhlašovat, že to je horší jak hérák a bylo by to dokonalý