Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj stavim botník na moje mazlíčky pod 400W ale potřeboval bych helpnout mam tyto 2 vetráky (...jsem ve finanční tísni)!
Ten na levo ma prutok 0.05(m/s) takze to je 180(m/h) -(nevím jak se piše krychlovejch ) a ten druhej neviem!!! jo ten na levo je na 220! a ten druhej jen na 12V! ale taky fičí! chci se zeptat jakej mam zapojit aby foukalo do a jakej ven ??? rozmery jsou 70x60x170 ! do FAQ jsem koukal ale nic tak se ptam !
Ja bych dal ten silnejsi (220V) aby tahal ven a ten slabsi dovnitr. Tim vytvoris ve skrini slaby podtlak, takze budes mit jistotu, ze veskery vzduch, ktery ze skrine vychazi, vychazi prave pres ten ventilator. Coz by ti pozdeji umoznilo, v pripade potreby resit smrad z kytek, instalovat filtr.
Nebo použij v klidu jen ten na 220 V a dole ve dvířkách skříně udělej malý díry na nasávání vzduchu. Jak se pustí větrák, podtlak vzniklej odsátím vzduchu způsobí to, že se vzduch nasaje dovnitř sám.
jj ale stejnak ten na 220 nebudu pouštět hned od začátku a nebo ano ? teda nevím ale myslim že to je zbytečné na začátek bych dal jen ten 12V na to ofoukávání! pže místnost je chladná takže teplotní problémky snad řešit nebudu! !-Nebo říkam něco špatně???-!