Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mĚSÍC JSEM SVÍTIL 18/6.POTOM JSEM DALŠÍ MĚSÍC SVÍTIL 12/12, A TEĎ TO SVÍTÍ UŽ ASI 14DNÍ 8/16. rOSTLINY VYPADAJ MOC HEZKY, ALE NEVÍM, JESTLI DOBŘE DOZRAJOU. mÁM VRÁTIT CYKLUS NA 12/12?
Když vrátíš cyklus z5 na 18/6 tak kytku úplně zmateš a vona může začít znova růst a do květů dávat míň energie. Nehledě na to že 12/12 je ekonomičtější.
tAK DIK.MYSLIM, ZE JIM NECHÁM TAK 10 HODIN SVETLA . TO JIM NA DOZRÁNÍ MUSÍ STAČIT. sTEJNE JSOU UŽ DO HNĚDA a nejradši už bych je sušil...
Děkuju za info.
Tomuhlr co praktikujes se rika sokova terapie kamarade, takhle Ti z toho este priste vyroste hermous ) 12/12 only A nemysli si prosimte, 12/12 je osvedcena metoda, dlouholetě odzkousena, proc bys jim teda mem svitit 10/14? Pokud nemas nejaky specificky duvody, tak ti rikam, ze je to nesmysl
Growu zdar
Oddálení se od naší někdy zkurvené reality je mým každodením chlebem, který pro mne pečou pekárný Cannabis.
Do you feel that your body brakes apart? Use THC glue, makes your body stick together
Kdyz uz se tady o tom mluvi, mam jeden dotaz. Jel jsem uz 9. tejden na 12/12 a na palicich se furt delaly nove bile blizny (podle Nirvana Grow.), mely kvist 7-8 tejdnu). No a ja prepnul na 11,5/12,5 a po 5 dnech na 11/13. Zda se mi, ze tim zkracenim periody svetla palice zacaly rychlejc zvetsovat a o to rychlejc dozraly, coz byl muj umysl, protoze jsem zjislil, ze me nakej dobrak udal fizlum (a to jsem v zivote nikomu neprodal ani ň.). Myslite , ze je to nahoda nebo jak kytkam nakonci kvetu snizite svet. peri., zacnou nahanet cas a kvety rostou rychlejc a rychlejc dozrajou?
Zdarec... lidi kdyz uz ste u toho chtel jsem se zeptat-.... co to ma bej to 18/6 a 12/12 nejakej ciklus ? a jakej piste kdyztka rovnou na mail : bOrn-to.kiLL@seznam.cz diky cus