Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no, hihi, na to že máš 150w tak to si kouzelník, pěkné paldy a přeju pěknou sklizen
a k tomu kristalonu : to je největší kunda a svinstvo, já už s tím nejedu.Zajdi si do G shopu do Ostravy, tam maj super hnojku myslím za 500,- na nakych 1000 litrů a taky sprej na paličky za 300,-.Obávám se že budeš mít chut po kristalonu, ale uvidíš.
Moc pěkný!! BB bych chtěl na příští rok ale venkovní protože pro inďour nemám podmínky. Doufam že se mi povede něco sehnat.
Ať se ti daří ať sou tvoje sklizně stále lepší!!
Měj se
2Ukulele: Uz jsem myslel, ze to nikdo nenapise. Vsiml jsem si toho uz pred chvilkou, ale nejak jsem nechtel prudit, tak jsem se na to vysral. Celkove me tohle prijde naky "prevzaty" a ulhany .. at si to kazdej vylozi po svem
hehe Welky Woci
kash: 1,3g/w este nejspis nikdo nedokazal ..... videls nekdy 200g suseneych palic? ja ne .. mel sem kolem 60g a to uz je celkem pekna hromadka
ka$h:
Ano pripada to nemozne na 150W vybojku. Je uplne jedno cim si hnojil a v com si to pestoval, prosto 150w podla mna nema sancu vyziarit tolko potrebnych, lumenov, luxov na tvorbu takych palic ako mas na fotach. Ale inak fotky su pekne
kash: hele jednoduchy reseni vyfot tu hromadu koureni s nakou cedulkou s tvym nickem + treba treba fotku vahy kera ukazuje 160g ......
takhle to jde akorat k dalsimu flame
bud udelas blbce ze sebe bo z nas .....
jinak ja si myslim ze kytky tvoje sou ale vynos je hodne prehnanej
Presne moje rec ... od zacatku jsem neveril tomu, ze Kash vypestoval neco takoveho. Zkopiroval tyhle fotky buh-vi odkud a ani si k tomu nesehnal poradny info.
ty woe keši, to je ale vojeb... trapny je uz jenom to jak to nejdriv bylo 200 g a pak najednou jenom 150 g....
a taky by me zajimalo, jak si takovy kytky susil, kdyz si tenhle thread zalozil 22.08.2004.... z moji zkusenosti vim, ze takovy paldy jen tak neususis......
myslis si, ze ti tu nekdo bude takovy kokotiny verit???
si fakt kouzelnik, a vybornej herec.....
blahopreju.....
doufam, ze priste prijdes s fotkama nejakyho vycorovanyho outdooru...
kash hele se nediv kdyz tady tlacis takovou EVIDENTNI kravinu. Ty kytky sou nejspis tvoje ale proste nemaj 150g suchyho ani nahodou. tohle by ti mozna sezraly naky buchticky z chatu kery videly max usmoleney pytlicek od dylaka ale jak vidis pestitele ti to nezerou.
citace:
Původní příspěvek od ka$h 2kernelerror:
...stale susi ...stale susi .... se ....
Tak jak vis ze je to 150g suchyho kdyz to neni ani uschly
to jako 200g to melo upe mokry castecne suchy to ma 150 a suchy bude asi 40 ......
ka$hi, chovas se jak male dite... jestli ti je za tezko nam sem posilat fotky a psat prispevky, tak prosim odejdi...ulevi se nam i tobe. A nadavkou preci nikdy nic nevyresis...ukazujes tim pouze na svou hloupost..
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so