Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Druhej pokus indoor
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
A_b
Stálý Člen

Karma uživatele A_b - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

Ciao, to je ciste jenom na tobe co tam lupnes za lampu, ale vezmi ohled na teplotu ve skrini ze 150-tky. Ja chci jit do skrine 45x45 se 70-tkou. Do kombinace hlina- bubler bych sel okamzite- chtel bych prave srovnat ty rozdily. Phyt-amin se muze pouzit jako postrik nebo jako zalivka a myslim ze asi 2x za tyden- davkovaní by melo bejt na lahvince. Chci se zeptat cim ve skrini svitis- nemuzu to z fotek poznat ( metalhalid nebo sodik) ??
Mej se, ciao

Old Post 26-06-2004 v 09:32 AM
A_b je offline   Profil uživatele A_b   Find more posts by A_b   Foto galerie člena A_b   Click here to Send A_b a Private Message   Add A_b to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
A_b
Stálý Člen

Příspěvek č. 2

jo, rozumny reseni lupnout na kvet 150. Tesim se. V jaky vysce je chces prepnout?

Old Post 27-06-2004 v 09:13 AM
A_b je offline   Profil uživatele A_b   Find more posts by A_b   Foto galerie člena A_b   Click here to Send A_b a Private Message   Add A_b to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
A_b
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

nakasi:
Z neho si nic nedelej, prece te neodradi. Hod za hlavu omacku a vezmi z toho jen to dulezity- teplomer porid, to je fakt, a jestli se ti chce a stoji to za pokus zkus ten napad s ventilaci jak psal sufan- jestli se to neosvedci tak se vrat k puvodnimu planu. Za pokus to stoji, nic tim nezkazis, nebo jo? A jinak k tomu pesteni ze seminek- ja ted mam taky 4 kyticky se seminek pod usporkou a cekam na skrin- zatim sem tim nechtel zahlcovat grower-) vsechno ma svuj cas.

Old Post 27-06-2004 v 18:31 PM
Deyna1
Stálý Člen

Karma uživatele Deyna1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Deyna1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Deyna1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Deyna1 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Možná by to chtělo ten kýbl obalit nějakou folii aby do něj neprostupovalo světlo.a taky ta teplota tam asi nebude zrovna v pořádku. Hodně zdaru

Old Post 28-06-2004 v 22:04 PM
Deyna1 je offline   Profil uživatele Deyna1   Find more posts by Deyna1   Foto galerie člena Deyna1   Click here to Send Deyna1 a Private Message   Add Deyna1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
A_b
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

Ci. pořešils ten teploměr? Může to být klidně tou teplotou. Dej sem hodnoty teploty, myslím, že je to rozhodující.

Old Post 08-07-2004 v 21:11 PM
jožka
Stálý Člen

Karma uživatele jožka - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

no rozhodně to může být PH.... pokud ph neměříš.... měl by jsi do toho kýblu nasipat hlínu....

Old Post 09-07-2004 v 17:38 PM
jožka je offline   Profil uživatele jožka   Find more posts by jožka   Foto galerie člena jožka   Click here to Send jožka a Private Message   Add jožka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DYZY
Nový Člen

Karma uživatele DYZY - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

dfhfnmf

Old Post 10-07-2004 v 21:16 PM
DYZY je offline   Profil uživatele DYZY   Find more posts by DYZY   Foto galerie člena DYZY   Click here to Send DYZY a Private Message   Add DYZY to your buddy list     Navštiv homepage uživatele DYZY! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moloko17
Nový Člen

Karma uživatele moloko17 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Jsem tady novej a nemam taky moc skusenosti s pestovanim indoor. Ted budu poprve sadit pod sodikem 250W, tak jsem zvedavej jak to dopadne. Drzim ti palce az se ti podari a mas poradny paldy. Mas to pekny K+.

Old Post 13-07-2004 v 22:57 PM
moloko17 je offline   Profil uživatele moloko17   Find more posts by moloko17   Foto galerie člena moloko17   Click here to Send moloko17 a Private Message   Add moloko17 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moloko17
Nový Člen

Karma uživatele moloko17 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Ja jsem te zatim nekritizoval. Jo a chci tady vydet dalsi fota!!!

Old Post 15-07-2004 v 18:34 PM
moloko17 je offline   Profil uživatele moloko17   Find more posts by moloko17   Foto galerie člena moloko17   Click here to Send moloko17 a Private Message   Add moloko17 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
b779
Stálý Člen

Karma uživatele b779 - 93% PěstitelskáKarma uživatele b779 - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Dobrý,kytky vypadájí celkem solidně! Vidíš trpělivost přináší své ovoce a Tobě možná i paldy pokud jsou to samice.

Old Post 20-07-2004 v 22:40 PM
b779 je offline   Profil uživatele b779   Find more posts by b779   Foto galerie člena b779   Click here to Send b779 a Private Message   Add b779 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
b779
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

K+ 4 yang grower

Old Post 20-07-2004 v 22:45 PM
b779 je offline   Profil uživatele b779   Find more posts by b779   Foto galerie člena b779   Click here to Send b779 a Private Message   Add b779 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
b779
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

Ph se řeší vždy jak u hlíny tak i bubleru.Voda se nechává odstát také vždy (chlór) a na to,že někomu to bez úpravy rostlo bych nehřešil páč bydlí jinde a voda z vašeho může mít ůplně jiné hodnoty.

Old Post 26-07-2004 v 19:40 PM
b779
Stálý Člen

Příspěvek č. 13

Některý mají větší aroma jiny menší,záleží to na modelu.S tím si hlavu,ale nelámej pokud jsou jinak zdravý a paldujou!

Old Post 05-08-2004 v 10:47 AM
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

to Nakaši:
no, chlape... vyvíjíš se.... radost pohledět...
A rostlinky s tebou.. dyť si vlastně nemůžeš na nic stěžovat....

K+ & reskept

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Naposledy upravil chOdec 05-08-2004 v 12:11 PM

Old Post 05-08-2004 v 12:04 PM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

Nakaši: Hugila radí dobře. Sám jsem teď při prvním outdooru přišel na nepřímou úměru: čím míň se s tím sereš, tím lepší výsledky...

pH je u většiny lidí velkej problém, co jsem tak četl... Já jsem počátečníma úpravama pH jednu kytku zahubil a další 3 přežily tak tak... Prostě jsem pořád upravoval a nezměřil EC a pak jsem se moooc divil!

Když je pH mimo optimální rozsah, kytky vstřebávají živiny v mnohem menší míře a to už na výsledku znát bude. Teď během toho prvního indooru jsem měl možnost to pozorovat a analyzovat (aneb můj milý deníčku ). Když je pH ok, klesají hodnoty EC s tím, jak kyti baští. Jakmile mi u dripu vyleze pH přes 7 (což není problém - 2 dny odstátá voda má pH=8!), roztok ubejvá, ale ne hnojky v roztoku, tudíž kyti chlastaj vodu ale ne hnojky, takže se zvyšuje koncentrace hnojek v roztoku a při masakrózních hodnotách můžeš kytky i spálit!

Proč to píšu? Jak raděj fšici - pořiď si pH test! ...a výsledky se dostavěj!

Jo a pokud kytky nesmrděj, tak buď jen rád!

Naposledy upravil UdL 05-08-2004 v 14:08 PM

Old Post 05-08-2004 v 13:49 PM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Albat
Stálý Člen

Karma uživatele Albat - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Nazdar tak jak tak koukám na poslední fota,tak se mi zdá, že máš žlutou ,ale ne ještě podzimní ale možná chorobnou!!!
Nepozoruješ kroucení listů dolů apostupnou ztrátu chlorofylu?
Jestli joi jsou to dost možná SVILUŠKY

Znám je dobře - pomáhá tabákový výluh,Biooil,ale best jsou predátoři!

Old Post 18-08-2004 v 15:33 PM
Albat je offline   Profil uživatele Albat   Find more posts by Albat   Foto galerie člena Albat   Click here to Send Albat a Private Message   Add Albat to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:31 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás