Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Stinitko na vybojku
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 ›
Autor
Téma 
FuckeNick
Nový Člen

Karma uživatele FuckeNick - 0% Pěstitelská

Nápad Stinitko na vybojku Příspěvek č. 1

Lidi nejsem si jisty jestli toto tema uz neni nekde na groweru rozebrane....hledal jsem ale nenasel.Zajimälo by mne jak udelat stinitko na 250w sodik.Pripadne z ceho.Zatim sem svitil diodama ale nejak me to neuspokojilo tak k nim chci prihodit jeste sodik.
Dik za radu

Old Post 12-05-2004 v 08:45 AM
FuckeNick je offline   Profil uživatele FuckeNick   Find more posts by FuckeNick   Foto galerie člena FuckeNick   Click here to Send FuckeNick a Private Message   Add FuckeNick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FuckeNick
Nový Člen

Příspěvek č. 2

No moje sodikovka nema luminoforni vrstvu po celem delce..je to normalni?Mam trochu strach z UV zareni.

Old Post 12-05-2004 v 09:58 AM
FuckeNick je offline   Profil uživatele FuckeNick   Find more posts by FuckeNick   Foto galerie člena FuckeNick   Click here to Send FuckeNick a Private Message   Add FuckeNick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
b779
Stálý Člen

Karma uživatele b779 - 93% PěstitelskáKarma uživatele b779 - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Když jedeš na 250watech tak z UV záření nemusíš mít strach kdyby výbojka byla jakkoliv obnažená ba i třeba nahá!

Old Post 12-05-2004 v 11:10 AM
b779 je offline   Profil uživatele b779   Find more posts by b779   Foto galerie člena b779   Click here to Send b779 a Private Message   Add b779 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mydena
Stálý Člen

Karma uživatele mydena - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

To fucke nick: Nevím přesně,ale pouze u Son-H /220 W,která není moc vhodná pro pěstění-málo Lm/W/ se používá luminofor.Ten se ovšem používá pro lepší rozptýlení světla, nikoliv pro zabránění pronikání UV záření do prostoru.K tomuto ůčelu je na výbojce "kryt" z křemíkového skla,takže bez obav z UV ozáření.Sežeň si raději /pokud máš možnost/ SON -T plus-ekonomicky asi nejvýhodnější svícení pro květ.

Naposledy upravil mydena 12-05-2004 v 11:37 AM

Old Post 12-05-2004 v 11:32 AM
mydena je offline   Profil uživatele mydena   Find more posts by mydena   Foto galerie člena mydena   Click here to Send mydena a Private Message   Add mydena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Locki23
Alchemist inside soul

Karma uživatele Locki23 - 91% PěstitelskáKarma uživatele Locki23 - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Kup v Baumaxu, nebo v kamnarstvi rouru na odvod koure z kamen o co nejvetsim prumeru...ja pouzil na 400W prumer 152mm. Sroubovalem ji ve svu rozdelej(prace na 5 minut). Ustrihni si pozadovanou dylku a svy zase pekne zmacki kombinackama, at to mas hezky a hladky. Pak si ve slusny drogerii kup bilej spray odolnej teplotam do 500°C(znacku na prani dohledam, ale videl jsem jen tu jednu, je to na motory apod.). Vytvaruj oblouk do prislusnyho polomeru...jde to lehouce rukou a je to vratnej dej, coz je napr. s moji sikovnosti velmi vyhodny. ) Nastrikej vnitrni plochu sprayem. Ma naprosto idealni vlastnosti - ciste bilej, matovej a teplem od lampy se vytvrdi a je nesmrtelnej. Odrazivost dokonala. A je to. Cena do 300Kc, je to lehky, tvarovatelny, nesmrtelny. Pokud najdes trubku ke kamnum doma, jako ja, pak to stoji jen ten spray, kterej z vlastni zkusenosti vrele doporucuju. Kam se s odrazivosti sere nerez, nebo hlinik(nic proti nim)

Old Post 12-05-2004 v 12:17 PM
Locki23 je offline   Profil uživatele Locki23   Find more posts by Locki23   Foto galerie člena Locki23   Click here to Send Locki23 a Private Message   Add Locki23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
X-man
Stálý Člen

Karma uživatele X-man - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Já sem ustřihl plech podle rozměrů, dal sem do na trubku, vytvaroval, nastříhl, provrtal, přišrouboval objímku a super. Mám to z Al plechu
https://grower.cz/forum/showthre...&threadid=10982

Old Post 12-05-2004 v 12:20 PM
X-man je offline   Profil uživatele X-man   Find more posts by X-man   Foto galerie člena X-man   Click here to Send X-man a Private Message   Add X-man to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FuckeNick
Nový Člen

Příspěvek č. 7

Diky za rady moc ste mi pomohli!

Old Post 13-05-2004 v 20:06 PM
Mr.zak
Nový Člen

Karma uživatele Mr.zak - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

a co sklo ? Hodně by mě zajímalo jestli vydrží úplně obyč 3mm sklo
při velikosti 35x50cm pod 400W sodíkem. stínítko je samo s odtahem.
Anebo jestli ne, tak co jinýho použít? Co mi tam vydrží, a co bude mít co nejmenší ztráty ???????????????????????

Old Post 14-05-2004 v 13:45 PM
Mr.zak je offline   Profil uživatele Mr.zak   Find more posts by Mr.zak   Foto galerie člena Mr.zak   Click here to Send Mr.zak a Private Message   Add Mr.zak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mydena
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

Nezbývá nic jiného,než zkusit to.400w už vyzařuje docela dost tepla,proto by to chtělo odtah přímo od výbojky.Jinak je osvědčené křemíkové sklo,avšak je o něco drahší,než obyčejné.

Old Post 20-05-2004 v 12:27 PM
mydena je offline   Profil uživatele mydena   Find more posts by mydena   Foto galerie člena mydena   Click here to Send mydena a Private Message   Add mydena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mydena
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

To BohouR: Na to jsem taky myslel,ale nemohu si přece dovolit disponovat s věcma co mi nenáleží.Ale domníval jsem se , že něco podobného napíšeš

Old Post 20-05-2004 v 16:43 PM
czechglock
Stálý Člen

Karma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

to Mr.zak: zkousel jsem obyc sklo pod 400w a za 15 min. chodu prasklo. Jinak stinitko mam z v puli rozrizle plechovky od barvy. Je zadara a lehce k ni prisroubujes objimku.

Old Post 20-05-2004 v 19:41 PM
czechglock je offline   Profil uživatele czechglock   Find more posts by czechglock   Foto galerie člena czechglock   Click here to Send czechglock a Private Message   Add czechglock to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.zak
Nový Člen

Karma uživatele Mr.zak - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Stínítko mám, ale co stim sklem_? Myslíte že to křemíkový sklo bude odolnější teplotám? A nebo zkusit udělat ho ze dvou kusů,
jediná možnost která mě zatim napadla.

Old Post 22-05-2004 v 16:11 PM
Mr.zak je offline   Profil uživatele Mr.zak   Find more posts by Mr.zak   Foto galerie člena Mr.zak   Click here to Send Mr.zak a Private Message   Add Mr.zak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

mr.zak: jo, to křem.sklo je teplotně odolnější. pokud budeš mít možnost, tak si pořiď borokřemičité sklo, to je ještě lepší.

♦ Hulení v práci ♦ Povolání kuřáků marihuany ♦ Hulení a žravka ♦ Výměna semínek ♦ Axiální ventilátory ♦ Advanced Hydroponics Aqua System ♦ Postavte si EC metr ♦ Postavte si pH metr ♦ Piosova kalkulačka spotřeby ♦ Piosův outdoor 2004 ♦

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 22-05-2004 v 17:30 PM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janiki
Stálý Člen

Karma uživatele Janiki - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

uz jsem to tu jednou resil.
Je to i vyfocene. Naklady na porizeni Heatshield byli cca 40 kc.
Odkaz zde vcetne postupu: https://grower.cz/forum/showthre...ight=headshield

Sometimes I am too lazy to exist....

Old Post 27-05-2004 v 11:10 AM
Janiki je offline   Profil uživatele Janiki   Find more posts by Janiki   Foto galerie člena Janiki   Click here to Send Janiki a Private Message   Add Janiki to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
G-man
Stálý Člen

Karma uživatele G-man - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

No ja mam skrin bez stinitka a taky to jede.

Tož včíl frčím na SON-T plus 250w

Old Post 29-05-2004 v 11:16 AM
G-man je offline   Profil uživatele G-man   Find more posts by G-man   Foto galerie člena G-man   Click here to Send G-man a Private Message   Add G-man to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janxu
Stálý Člen

Karma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

panejahodo, jesli budes mit to euro2 jako odtah, tak mam pocit ze to u ty 400 moc dlouho nevydrzi!!! jak budes mit dlouhou tu odsavaci rouru a jaky bude mit tvary?? jesli to bude horizontalne rovna tak fakt nevim.
peace

FIRST INDOOR 150W

Old Post 19-02-2005 v 23:34 PM
Janxu je offline   Profil uživatele Janxu   Find more posts by Janxu   Foto galerie člena Janxu   Click here to Send Janxu a Private Message   Add Janxu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:26 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 ›  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás