Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co dělat gdyž se to přežene
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
mephisto
Stálý Člen

Karma uživatele mephisto - 40% PěstitelskáKarma uživatele mephisto - 40% PěstitelskáKarma uživatele mephisto - 40% PěstitelskáKarma uživatele mephisto - 40% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 1

Zajímalo by mě - jaké zkušenosti a s čím máte, když to lidově řečeno přeženete s hulením ?
Co sníst, nebo vypít, aby vám bylo lépe.
Už několikkrát se mi stalo, že mi bylo fakt tak blbě, tak mi bušila "pumpa", že jsem se zmohl pouze nato abych si lehnul.

LEGALIZE IT !!!

Old Post 18-07-2001 v 09:11 AM
mephisto je offline   Profil uživatele mephisto   Find more posts by mephisto   Foto galerie člena mephisto   Click here to Send mephisto a Private Message   Add mephisto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Julius Caesar
Stálý Člen

Karma uživatele Julius Caesar - 50% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 2

- lahnut si a trocha dat kapra na vec je dobre, tiez si skus namocit hlavu pod kohutik studenej tecujej vody a troska pod nou zotrvaj. Tiez z hlboka pomaly nadychvat vzduch a hlavne klud, nic si nepripustit. Tiez sa napit niecoho studeneho alebo natlacit nieco k zjedeniu do tlamy nie je zle, ale naopak ak clovek toto vydrzi a pretlaci to, napr. iba uvedenim sa do vodorovnej polohy je to prada. A ten KAPOR... ))

Old Post 18-07-2001 v 09:20 AM
Julius Caesar je offline   Profil uživatele Julius Caesar   Find more posts by Julius Caesar   Foto galerie člena Julius Caesar   Click here to Send Julius Caesar a Private Message   Add Julius Caesar to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Julius Caesar! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hihi
Stálý Člen

Karma uživatele hihi - 83% PěstitelskáKarma uživatele hihi - 83% Pěstitelská

Pohodička To nesmíš přehánět :o) Příspěvek č. 3

Jo tak jednou sem to hodně přehnal, špenátek byl dobrej, ale od tý doby ho nejím Spal a zvracel sem nastřídačku, ale nejhorší bylo na tom to, že nebylo co (protože už sem to měl ve střevech a ne v žaludku). V případě, že se najíš, tak Ti nic moc nepomůže, max. tak vyblít se (když to stihneš, což se Ti většinou nepovede), nebo mlíko. Ne z ganji
No a když se přehulíš, tak to sou Tvoje subjektivní umocněný pocity a nejlepší a jediný co Ti pomůže je spánek nebo soustředit se prostě na něco jinýho (všechno si to děláš sám). Nebo jak napsal Caesar najest se, hodit sprchu, prostě něco, co Ti to srazí, já osobně bych šel spat. Nezapomínej na to, že na marihuanu a její užití se neumírá, jedinej, kdo na to kdy umřel, tak byl kořeň co zkoumal smrtelnou dávku a zastavil se...samozřejmě postupně a vědecky, ne naráz, až u 32 g hašiše (samozřejmě, že ho jedl, kdyby ho hulil, tak při pátým g by usnul )
Prostě s hulením, když to přeženeš, tak max usneš a druhej den budeš ještě zhulenej
Poslední doporučení: "SPÁNEK"
Mějte se good
Zdarec

Old Post 18-07-2001 v 10:22 AM
hihi je offline   Profil uživatele hihi   Find more posts by hihi   Foto galerie člena hihi   Click here to Send hihi a Private Message   Add hihi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hanuman
Stálý Člen

Karma uživatele hanuman - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Nadobu na pitie - VELKU, plnu stavy - original prirodnej, lahnut na postel bruchom dole, jedna ruka na stenu, jedna ruka a jedna noha na zem - 3 stabilne body.
Sem tam sa z tych troch bodov zdvihnut, napit sa a dalej trpiet a spat, pokial sa da (ja sa stale budim na vysusenost).

Jai, Jai Shree Hanuman!

Old Post 18-07-2001 v 14:02 PM
hanuman je offline   Profil uživatele hanuman   Find more posts by hanuman   Foto galerie člena hanuman   Click here to Send hanuman a Private Message   Add hanuman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sativa
Stálý Člen

Karma uživatele sativa - 88% PěstitelskáKarma uživatele sativa - 88% Pěstitelská

Pohodička prvni pomoc Příspěvek č. 5

kdyz se prehulis je dobre:
- najsit se - spise vice jidel rozdilnych chuti nez jedno
velke
- jist tucna jidla, protoze CBN a CBD se vaze na tuky
- idealni je pit zeleny caj pri prehuleni a cerny caj, kdyz
se prezeres kolackama, nebo necim co je vyrobene z
huleni
- je ok se nadychat cerstvyho vzduchu a trochu pohybu
na okysliceni krve
- na psychyku je nejlepsi se na necem zaseknout, postit
si nejkou oblibenou hudbu nebo film

Holandsko - tam a zpět a levně = NÁVOD

Miniprojekt 70W

Old Post 18-07-2001 v 18:46 PM
sativa je offline   Profil uživatele sativa   Find more posts by sativa   Foto galerie člena sativa   Click here to Send sativa a Private Message   Add sativa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mephisto
Stálý Člen

Karma uživatele mephisto - 40% PěstitelskáKarma uživatele mephisto - 40% PěstitelskáKarma uživatele mephisto - 40% PěstitelskáKarma uživatele mephisto - 40% Pěstitelská

Palec nahoru to sativa Příspěvek č. 6

Diky, bylo to vyčerpávající - dávám karmu !!!

LEGALIZE IT !!!

Old Post 18-07-2001 v 21:52 PM
mephisto je offline   Profil uživatele mephisto   Find more posts by mephisto   Foto galerie člena mephisto   Click here to Send mephisto a Private Message   Add mephisto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
amph
Stálý Člen

Karma uživatele amph - 23% Pěstitelská

Palec nahoru sladky Příspěvek č. 7

kdysi sem cetl, ze na tyhle stavy je nejlepsi sladky, hlavne cokolada. z vlastni zkusenosti muzu potvrdit ze to funguje....

Old Post 19-07-2001 v 15:09 PM
amph je offline   Profil uživatele amph   Find more posts by amph   Foto galerie člena amph   Click here to Send amph a Private Message   Add amph to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nihilista
Stálý Člen

Karma uživatele nihilista - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 8

me kdysi, blaheho casu kdy zil tak mi radil muj tridni na prumce ze nejlepsi je od nevolnosti a zvraceni neco si dat do pusy.
treba sirku nebo paratko nebo zvejku.
pry to pomaha od te nevolnosti.
ja mu docela verim cioz mam odzkousene a nutno podotknout ze to byl byvaly trener hazenkaru v karvine tudiz velky sportovec.
ze zkusenosti --- funguje.
zdar

... and all my cares go Up in smoke ...

Old Post 20-07-2001 v 03:41 AM
nihilista je offline   Profil uživatele nihilista   Find more posts by nihilista   Foto galerie člena nihilista   Click here to Send nihilista a Private Message   Add nihilista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sativa
Stálý Člen

Karma uživatele sativa - 88% PěstitelskáKarma uživatele sativa - 88% Pěstitelská

Pohodička to nihilista Příspěvek č. 9

to je pravda, ze funguje kdyz si das neco do pusy, jen asi kdyz si das do pusy dalsiho jointa tak to asi prestane fungovat :-)

Holandsko - tam a zpět a levně = NÁVOD

Miniprojekt 70W

Old Post 20-07-2001 v 13:11 PM
sativa je offline   Profil uživatele sativa   Find more posts by sativa   Foto galerie člena sativa   Click here to Send sativa a Private Message   Add sativa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HatueY
Nový Člen

Karma uživatele HatueY - 0% Pěstitelská

Hydroponie coda Příspěvek č. 10

Asi nejlepsi a absolutne nejrychlejsi je opravdu si pustit co nejledovejsi vodu a nejakou dobu pod ni strcit hlavu. Navic je to v celku prijemny a zabira to okamzite. Jen bacha na prohozeny kohoutky, to jsem byl jednou v Puntu Azul a narval jsem hlavu pod uplne varici vodu a rikal jsem si ze ta voda je tak ledova, az to pali. Asi po 20 vterinach se mi kourilo z hlavy a druhej den jsem si nemoh vzpomenout, proc mam na hlave puchejr

El poder de la hierba abre la mente !!!

Old Post 20-07-2001 v 13:47 PM
HatueY je offline   Profil uživatele HatueY   Find more posts by HatueY   Foto galerie člena HatueY   Click here to Send HatueY a Private Message   Add HatueY to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hanuman
Stálý Člen

Nápad Příspěvek č. 11

Kua, chlapi, preco este nikoho nenapadlo dat si nieco na rozvireny zaludok(sodu bikarbonu napr.) a nejaky prasok proti bolesti hlavy??????????????

Mozno preto, ze je dost nezvyk si davat si na alkohol prasky, kua, ale pri trafke by to nemuselo vadit...

Asi sa z toho fakt blbne...

Jai, Jai Shree Hanuman!

Old Post 20-07-2001 v 14:09 PM
hanuman je offline   Profil uživatele hanuman   Find more posts by hanuman   Foto galerie člena hanuman   Click here to Send hanuman a Private Message   Add hanuman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HatueY
Nový Člen

to Hanuman Příspěvek č. 12

Ja bych rekl, ze tady se nejedna o zaludecni problemy atd.. jelikoz kdyz se to z hulenim prezene, tak malokdy je cloveku blbe od zaludku. Proste je jenom tuhej a hlava se zasekava na vsem co jde a z toho se dela blbe.... A prasek ten by s tim udelal jeste vetsi maglajz, jelioz nemuzes vedet, co s s hulenim nesnasi... nejlepsi je fakt ta sprska a taky hodne pit studenou cistou vodu i kdyz to vetsinou nejde.

Old Post 20-07-2001 v 15:15 PM
HatueY je offline   Profil uživatele HatueY   Find more posts by HatueY   Foto galerie člena HatueY   Click here to Send HatueY a Private Message   Add HatueY to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sunrise
Stálý Člen

Karma uživatele Sunrise - 100% Pěstitelská

Zdraví přehul jako psychedelická zkušenost Příspěvek č. 13

Dle některých (velmi zkušených) praktiků je prý v takovém případě nejlepší cucat plátek citrónu. Nevím, co je na tom pravdy. "Přehul" se mi sice již několikrát přihodil , vždy jsem jej však "vyležel" a snažil se z toho naopak vytřískat cosi pozitivního. Když se mi (ani nevím jak) podařilo potlačit či spíše nevnímat nevolnost a zimnici, byl to docela zajímavý zážitek a la " lesní plody houbovité" .

S_a_Y__N_O__t_O__T_h_E__F_E_A_R_!!!

Old Post 20-07-2001 v 20:41 PM
Sunrise je offline   Profil uživatele Sunrise   Find more posts by Sunrise   Foto galerie člena Sunrise   Click here to Send Sunrise a Private Message   Add Sunrise to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Muf
Stálý Člen

Karma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Zimnici mi nepřipomínej. Ještěže mě kámoš obalil mikinama. To mi bylo najednou teplo a už mi bylo fajn.

Old Post 20-07-2001 v 22:18 PM
Muf je offline   Profil uživatele Muf   Find more posts by Muf   Foto galerie člena Muf   Click here to Send Muf a Private Message   Add Muf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hanuman
Stálý Člen

Zaludecni problemy Příspěvek č. 15

To HatueY: No neviem, ja mavam zaludok na mraky, aj preto varenie rad nemam. Blbo od zaludku mi je este aj na druhy den. (predpokladam, ze sa bavime o prehuleni z jedla, ktore ma asi vacsiu cenu riesit, ako bezny vyhuleny vyhul). Myslim, ze obycajna soda bikarbona by to mohla stlmit, ta sa hadam znasa zo vsetkymi legalnymi aj nelegalnymi latkami.
Znasanlivost s inymi liekmi - viem, ze ked bolel minule kamarata zub, tak sa najprv zhulil, a potom si daval proti tomu zubu ibubrofen, aspon myslim, ze to bol ibubrofen. No a ziadne blbosti to nerobilo, proste bolest prestala, a bol klud. Ja sa naschval nebudem nalievat mliekom, aby mi bolo zle, ale keby mi to stalo (o co nemam zaujem), tak to testnem. Proste rozumnejsi a ucinnejsi sposob, ako si zobrat proti bolesti hlavy prasok prasok od bolesti hlavy podla mna nie je.
Chcelo by to pozriet znasanlivost nejakeho kanabis-based lieku z inymi liekmi, ale podla mna to bude na 99,8% bez problemov.

Jai, Jai Shree Hanuman!

Old Post 22-07-2001 v 13:56 PM
HatueY
Nový Člen

Pohodička Příspěvek č. 16

to hanuman: Tak to jooo, to ja netusil, ze se mluvi o pozivani... To pak je toco.... a si za nejlepsi avsak nejbrutalnejsi povazuju se proste vyblejt, pak to bejva OK. Jinak myslim, ze i z huleni, teda alespon z mych zkusenosti, se to da prehnat fakt solidne a pak cokoliv je dobry... musim to zkusit s tim citronem, to mi prijde taky zajimavy.

Old Post 23-07-2001 v 09:13 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:41 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás