Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 88 89 90 91 92 »
Autor
Téma 
HALUZAK
Stálý Člen

Karma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 1425

herr tribulik:

Old Post 06-06-2005 v 13:57 PM
HALUZAK je offline   Profil uživatele HALUZAK   Find more posts by HALUZAK   Foto galerie člena HALUZAK   Click here to Send HALUZAK a Private Message   Add HALUZAK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HALUZAK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lulugang
Stálý Člen

Karma uživatele lulugang - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 1426

herr tribul ty si ale colek to sou zazitky po huleni a ne po frkani..ale neva v tech klimkach byla psycho sranda jaxme valeli sudy z toho kopca

...

Old Post 06-06-2005 v 17:03 PM
lulugang je offline   Profil uživatele lulugang   Find more posts by lulugang   Foto galerie člena lulugang   Click here to Send lulugang a Private Message   Add lulugang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cannabis_Eater
Nový Člen

Karma uživatele Cannabis_Eater - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 1427

Jednou jsem se tak zhulil,přišel jsem domů a zasednul jsem k televizi.Sledoval jsem nějakej akční film,byl jsem do něj fakt zažranej.Během chvilky na mě máti začala něco řvát tak jsem vypnul zvuk a vyslechl jsem její požadavky...poté jsem dál sledoval televizi...ale asi po půl hodině mi teprve došlo že mám na televizi vypnutej zvuk.I tak se mi ten film docela líbil

Old Post 07-06-2005 v 07:42 AM
Cannabis_Eater je offline   Profil uživatele Cannabis_Eater   Find more posts by Cannabis_Eater   Foto galerie člena Cannabis_Eater   Click here to Send Cannabis_Eater a Private Message   Add Cannabis_Eater to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 1428

Omnihash: Tak to jsi měl fakt štěstí, hustá historka...
To je snad zázrak, že nic nenašli, z toho by byl fakt průser, pravděpodobně bys šel ze školy (nebo dotyčnej, u koho by to našli), problémy doma, s policajtama.. A co učitelka? Jak se potom tvářila..?

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 07-06-2005 v 08:38 AM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Split
Stálý Člen

Karma uživatele Split - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1429

Hustě omnihash, tu se dá mluvit o slušné haluzi.....
Jednou v neděli dopoledne kdy jsem neměl co dělat, byl jsem sám doma a měl jsem brčko(hodně solidní brčko). Akorát jsem odpoledne měl vlakem jet vlakem k babce na rodinou oslavu. No obvolal jsem snad všechny ale nikdo nezvedal phone, nebyli doma.... No tudíž jsem to brko odpálil sám, hulím ho asi do 2/3 když zjištuju že jsem uplně v hajzlu že šmatlám nohama a jdu jak po hodně pivech. Tak sem ho zahodil, a šel jsem domů kde jsem sednul k bedně, čumim na ni ale zjištuju že vůbec nevim o co tam běží a ani mi v sedu není moc dobře, tak sem ji vypl a šel do pokoje kde jsem ulehl a stav mi začal ještě více nájíždět. Když jsem zavřel oči tak jsem se dostával úplně do jiného světa do toho mi v hlavě hrála abstraktní hudba v podobě drumn basu. Po chvilce jsem slyšel vyzvánět mobilní telefony, klepání na dveře hlasy a do toho jsem se strašně potil a měl sem šilené cuky. Fuj tohle fakt nikomu nepřeju, ležel jsem tam ve sračkách a nedokázal jsem ani vstát a jit se trochu napít, nešlo to. Ten hnusný stav přešel až tak po dvou, třech hodkách samozřejmně sem nikam nejel. Rodiče byli nasraní že sem se ani neobtěžoval zavolat že nedojedu, ozývaliy se nadávky typu nezodpovědný idiot atd. No prostě brutál zážitek.

Old Post 07-06-2005 v 09:21 AM
Split je offline   Profil uživatele Split   Find more posts by Split   Foto galerie člena Split   Click here to Send Split a Private Message   Add Split to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HALUZAK
Stálý Člen

Karma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 1430

Omnihash:tak to je fakt haluz ale je to aspon poučenie že ked kontrolujú takto dôkladne na hraniciach autobus zo školskym výletom čo myslím že nebýva až take časté že treby byť velmi opatrny hlavne teraz pred obdobím dovoleniek...

When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."

"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY

Old Post 07-06-2005 v 12:22 PM
HALUZAK je offline   Profil uživatele HALUZAK   Find more posts by HALUZAK   Foto galerie člena HALUZAK   Click here to Send HALUZAK a Private Message   Add HALUZAK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HALUZAK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 1431

no mně se jednou stalo že jsem z kámošem seděli ve vlaku a povídali jsme si o tom že tenhle vagon jede na druhou stranu a že je strašně zasranej no prostě divnej. A pak k nám přišel další kámoš kterej byl na druhý straně a že prej řvem jak dobytci tak jsme si to uvědomily a šli si sednout do jinýho vagonu
Jo a taky se mně stává že když je nás víc tak se dvá mezi sebou hádaj a já se k jednomu přidám jen tak napůl a najednou to začnou cpát mně a pak že se semnou vo tom hádá celou dobu. A nebo říká jeden názor a já ten správnej a najednou mně nacpe ten svůj blbej a že sem ho říkal ten blbej já. No co pak na to má člověk říct když vostatní se zapojej do debaty a pak mně cpou co to mám za názory

Slunce v duši a kouř v plicích

Old Post 07-06-2005 v 14:12 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
honcek
Stálý Člen

Karma uživatele honcek - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 1432

2Omnihash
no popravde si myslim, ze jsi se asi zmastil tak, ze kdyz jste se byli na odpocivadle vychcat, tak po tobe chtela hajzlbaba nejaky drobak a ty ve sve virtualni zhulenecke realite sis ji spletl s celnikama a vsechno co pak nasledovalo je jen vyplod tvoji vypaleny palice

pohodu

Old Post 07-06-2005 v 14:19 PM
honcek je offline   Profil uživatele honcek   Find more posts by honcek   Foto galerie člena honcek   Click here to Send honcek a Private Message   Add honcek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kolumbijec
Stálý Člen

Karma uživatele kolumbijec - 0% Pěstitelská

.......... Příspěvek č. 1433

jak ste tady zminovali ty sanitky....
.... tak sme se zhoubovali (fukt krute) a sli do jedne rozpadle haly. a delali tam bordel. a jeden kamos ze prokopne okno (jedno z mala co zbylo.....) jenze mu jaxi podjela noha.......... takze v noze obrovsky strepy. krev z neho valila jak z prasete. (on se porad chlamal) tak sme zavolali sanitu a naprosto zhoubenej jel sanitou do nemocnice............ pro nas des co s nim asi delaji. a kdyz ho po trech hodkach dovezli tak se porad smal. prej i celou dobu v nemocnici...........

Old Post 07-06-2005 v 16:18 PM
kolumbijec je offline   Profil uživatele kolumbijec   Find more posts by kolumbijec   Foto galerie člena kolumbijec   Click here to Send kolumbijec a Private Message   Add kolumbijec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 1434

zdravim
Dneska se mě stala taková divná příhoda. Šel jsem z města a potkal jsem jednu slepici (kravku) ta se mě začala vyptávat, což mě pěkně zdeptalod - ona je totiž taková nanynka blbá až to dveřma tříská No tak sem se úplně rozhozenej rozhodl že si dám prda na vodárně, což je kousek od našeho města - asi 200m.
No tak jsem si zahulil a šel jsem se projít po polní cestě, která pozděj vede zpět do města. Cestou jsem si začal povídat sám se sebou (to asi z toho stresu), což mě bavilo a dost sem si na tom ulít. No a jak tak jdu a kecám blbosti, došel jsem zpátky do civilizace, ale nijak mě to neovlivnilo, až do chvíle kdy jsem potkal nějakýho starýho vožungra. Ten se na mě pořád tak divně díval tak jsem si říkal: "PROČ NA MĚ TEN DEBIL TAK DIVNĚ ČUMÍ? AˇT ČUMÍ NĚKAM JINAK MAGOR ZJEBANEJ" a další podobné fráze.
Ten už vypadal že mě zabije, hrůza. Až když jsem ho minul, uvědomil jsem si, že vlastně celou dobu mluvim nahlas a on všechno slyšel......stih docela

Viva México!

Old Post 07-06-2005 v 18:39 PM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HALUZAK
Stálý Člen

Příspěvek č. 1435

klobuk dole...uprimne zavidím len tak sa takto z ničoho nič vybrať do NL

When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."

"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY

Old Post 07-06-2005 v 20:07 PM
wOOkie
Stálý Člen

Karma uživatele wOOkie - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1436

Ty voe, 100€, to bude 3000, tak tak drahý čazení sem teda ještě neviděl

"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jak sem ti včera dával to kilo..."
"jaký kilo?"
"no víš, jak sme stáli na mostě?"
"eh?"

Old Post 08-06-2005 v 06:28 AM
wOOkie je offline   Profil uživatele wOOkie   Find more posts by wOOkie   Foto galerie člena wOOkie   Click here to Send wOOkie a Private Message   Add wOOkie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DnF
Nový Člen

Karma uživatele DnF - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 1437

Hehe, cekal jsem neco jako... nemam naladu na somraky, koupime kravin a postavime pestirnu
Docela primovy zazitky jsou na kole ... jednou si takhle jedu dom z mejdanu, kde nebyli moc hulici, a ja mel s sebou mnozstvi vetsi nez obrovske, kdyby nahodou byli Ale nebyli, tak jsme s kamosem kterej jedinej hulil odpalili slusneho spicka z balkonu, a za chvili jsme byli jak papriky. To bylo tak kolem jedenacti. Jenomze nas to nechtelo pustit, uz byly dve hodiny a ja furt jel jak na vlnach.
A mejdan u konce, tak ze skocim na kolo a dom. Pres cely mesto. OK. Nadherna jizda. Vsechno sviti, ze vsech svetel jsem videl takovy ty kolecka jako kdyz rozostris objektiv, uplne nejlepsi byla jizda z kopce kde se da ve dne vytahnout i 70 ... v noci jsem trochu brzdil, ale stejne byl svet vyborne rozmazanej.
No. A uz jsem asi tak 10 minut od baraku, kdyz proti me policajti. Jel jsem rovne, svetla mi svitily, tak jsem si rikal, at si vyserou voko. Ale pak mi doslo ze mam v kapse horu hula, a stiha. Podivam se za sebe, a ty kurvy samozrejme objeli salinovej ostruvek a za mnou. Kopnul jsem do pedalu, vypnul za jizdy obe zvetla (mam dynamo) a nastesti je tam kousek park. Tak jsem to do nej votocil a pekne napric. Znam to tam, jezdim tam kazdej den, takze jsem ho prolit jak raketa. Polecajti ze to vobjedou a na druhy strane si pockaj. Ale kdeze. Nez se tam dohrabali, uz jsem byl o tri delky pred nima a valim to do slepy ulice ktera konci schodama. A voni ze ten blok zase objedou a pockaj na druhy strane. To uz jeli fakt rychle, a zacli modre blikat. Me to uz zacalo bavit a strasne jsem se smal. Sebehnul jsem schody, a napalil to nemene rychle, takze kdyz se dostali na druhou stranu, uz jsem sedel u naseho bloku baraku v krovi a koukal co budou delat. Projeli jednou tam, pak zpatky, este objeli blok, pak prestali blikat, stahli vohon a odjeli.
Byl jsem vysmatej este rano

Old Post 08-06-2005 v 09:31 AM
DnF je offline   Profil uživatele DnF   Find more posts by DnF   Foto galerie člena DnF   Click here to Send DnF a Private Message   Add DnF to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
honcek
Stálý Člen

Karma uživatele honcek - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 1438

Vylet do NL, husty, jen to chce trochu vice casu, aby si to clovek stihl uzit a vychutnat je tam toho k zaziti hromada

btw: tech km nebude tolik. Bud +-1600 tam a zpet nebo +- 800 tam a 800 zpet

Old Post 08-06-2005 v 09:41 AM
honcek je offline   Profil uživatele honcek   Find more posts by honcek   Foto galerie člena honcek   Click here to Send honcek a Private Message   Add honcek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cannabis_Eater
Nový Člen

Karma uživatele Cannabis_Eater - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 1439

Včera jsem neměl co dělat..přemýšlel jsem co zrobím a jako vždy to dopadlo tak že jsem nabil bong,naplnil vodou a vyrazil na balkon..zahulil jsem...nic.Tak jsem asi po ctvrt hodine zahulil znova a...během chvilky strašný haluze..měl jsem pocit že moje tělo je slunce a moje ruce jsou planety,který kolem něho obíhají..stál jsem uprostřed kuchyně a nekontrolovatelně jsem kroutil rukama okolo sebe v elipsoidních tvarech...sledovala mě sestra a asi ze mě moc nechápala:-) no prostě nakonec jsem si to odpoledne strávil solidně:-)

Old Post 08-06-2005 v 10:21 AM
Cannabis_Eater je offline   Profil uživatele Cannabis_Eater   Find more posts by Cannabis_Eater   Foto galerie člena Cannabis_Eater   Click here to Send Cannabis_Eater a Private Message   Add Cannabis_Eater to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dan.Bass
Stálý Člen

Karma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 1440

to Lakladno : jo, vostrý, taky bych chtěl bejt tak bohatej, abych si takhle mohl vyrazit...
to DnF : jo, hehe, dost dobrý. Zrovna převčírem jsem podobně ujížděl policajtům, akorát že já nesvítil od začátku. Kolem nebyl žádnej park, tak jsem to bral cik-cak postranníma uličkama, načež mě ty mrchy chcajtský dohnali a ... já zjistil, že to je úplně vobyčejný auto

Old Post 08-06-2005 v 11:31 AM
Dan.Bass je offline   Profil uživatele Dan.Bass   Find more posts by Dan.Bass   Foto galerie člena Dan.Bass   Click here to Send Dan.Bass a Private Message   Add Dan.Bass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:20 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 88 89 90 91 92 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás