Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Pěstování na stromech I.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 7 8 9 10 11 »
Autor
Téma 
wOOkie
Stálý Člen

Karma uživatele wOOkie - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 401

hele mám pár otázek::
1. u nás se za 10 kaček daj koupit dost pevný a hlavně zelený pytle na odpad... má to na výšku asi metr dvaccet a objem je obrovskej.
takže... kdybch si ten vrch omotal okolo nějakýho drátu, zatavil to ( jako obruč) a pověsil to na strom tak by to asi mohlo bejt v poho, ne?

2. když bech vedle tý kytky bodl PETku s dírama v boku vrškem nahoru jako samozavlažování, šlo by to ? Jakože by se tam akorát dolila voda, a nemuselo se to vytahovat. A jestli by se ta kytka do té flašky třeba nenastěhovala a byla by z ní stromová hydra Fjůůů tak to je zas nějaká moje fantazie

3. když by se v po vysazení nějak ochladilo, tak by se tam na tu kytku bodla seříznutá PETka a asi tak ve třetině od spodu vypalit díry na pasivní klimatizaci. Nahoře bych to asi nedělal, to by to asi nemělo smysl

Takže, co vy na to? Je to uskutečnitelný, nebo je to zas nějaká moje SCI-FI ?

"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jak sem ti včera dával to kilo..."
"jaký kilo?"
"no víš, jak sme stáli na mostě?"
"eh?"

Old Post 04-08-2004 v 13:51 PM
wOOkie je offline   Profil uživatele wOOkie   Find more posts by wOOkie   Foto galerie člena wOOkie   Click here to Send wOOkie a Private Message   Add wOOkie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 402

No co se týče těch pytlů, do toho bych nešel... igelit je hrozně choulostivej materiál, to by se ti okamžitě roztrhlo.... fakt si myslím, že nějakej kýbl je lepší...

S tou flaškou se to dělá různě... každej má jiný zkušenosti... Obecně se dá říct, že je dobrý, když ta flaška není "otevřená"... To znamená, že je v ní jakejsi podtlak.. jedinej otvor je ten, kudy proudí voda a který je pod zemí. Ten podtlak docela dobře zabraňuje, aby všechna voda vytekla během pár hodin. Takhle se více méně rovnoměrně dávkuje..

A "skleníky" z PETek se používají celkem běžně, tam asi není co řešit...

Upozorňuju, že výše uvedené info je pouze subjektivního charakteru... Nechci tu dělat chytráka, takže budu rád, pokud mě někdo opraví, nebo něco upřesní....

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 04-08-2004 v 14:19 PM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kernelerror
Grower drummer

Karma uživatele kernelerror - 94% PěstitelskáKarma uživatele kernelerror - 94% PěstitelskáKarma uživatele kernelerror - 94% PěstitelskáKarma uživatele kernelerror - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 403

chOdec: neni to chytraceni.... naprosti souhlasim.... vsechno potvrzuju a doplnim jenom to, ze mas uplnou pravdu...
... a s tim zavlazovanim....
jsem nahodou taky vlastnik takoveho jednoho stromu, jeste s kamosem se o to starame, a mysleli jsme ze to bude nejlepsi bez jakykoliv diry do vicka jsme udelali diry na dve hadicky a ty zapichli do substratu z kazdy strany, a cekali jsme, ze si to ta zem nasaje, ale neni to pravda... chvilku po obraceni to tece, ale pak to prestane...
vyzkoumal jsem z ruznejch zdroju, ze na tohle je nejlepsi udelat do dna par der, a nacpat tam nejakou houbu na myti... cim vetsi vrstva houby, tim min voda tece.... takze je moznost regulace.... doporucuju to napred poradne ozkouset dole na zemi, a pak az to tam rvat... ...lezl sem asi 4x dolu....

takze stromovymu hydru zdar....

First-Time-Inbox-Grow; 150W; HYDRO-Drip; + PC automatizace <ZASAZENO>...
Project GreenHouse => OUT 04 by Kernelerror

Sviť si pro radost, bude toho vždycky dost...

-------------------------
!!! ŠHOT ME DOWN !!!
-------------------------

Old Post 04-08-2004 v 22:39 PM
kernelerror je offline   Profil uživatele kernelerror   Find more posts by kernelerror   Foto galerie člena kernelerror   Click here to Send kernelerror a Private Message   Add kernelerror to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wOOkie
Stálý Člen

Příspěvek č. 404

>chOdec:
jo, kamoši mi taky řikali, že ten PETko-skleník je naprosto normální
a tu PETku na to samozavlažování sem myslel zavřenou, už sem totiž viděl, jak to vypadá (resp. nefunguje když je to otevřený.
A k těm pytlům musím dodat, že sem v tom tahl 50 kilo keramzitu, takže něco málo vydrží. Je to takovej ten pevnej gelit, možná to ani není igelit, ale spíš nějakej plast, nebo plastoguma, nebo něco takovýho. No, zkusím uvidím

"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jaký kilo?"
"eh?"

Old Post 09-08-2004 v 11:59 AM
wOOkie je offline   Profil uživatele wOOkie   Find more posts by wOOkie   Foto galerie člena wOOkie   Click here to Send wOOkie a Private Message   Add wOOkie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 405

>wOOkie:
Jasně, tak v tom případě ten igelit něco vydrží... ale stejně...
Když lezeš nahoru, občas ulomíš nějakou větev, jak se tam prodíráš... Nějaký pahejly tam už jsou a když třeba bude nějak hodně foukat vítr, tak to riziko potrhání je docela velký... záleží, jak to tam upevníš... Tak dej pak vědět....

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 09-08-2004 v 12:41 PM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wOOkie
Stálý Člen

Příspěvek č. 406

>chOdec: samo...

"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jaký kilo?"
"eh?"

Old Post 09-08-2004 v 12:43 PM
wOOkie
Stálý Člen

Příspěvek č. 407

Jo, vymyslel sem že by se místo těch maskáčových látek apod. dal použít klaska jutovej pytel( možná ho ještě trochu sladit, barevně, nějakým hnědozeleným nástřikem)
Koukal sem se dost na tomhle threadu dozadu a zjistil sem že si všichni stěžujou na tu nestabilitu kytek. Stačí tu kytku až povyroste zase trošku zahrábnout. Nebo(to ještě nemám vozkoušený, ale myslím, že to funguje) nožem vždycky trochu vostrouhat štýlko, kytka potom víc začne dřevnatět.

A lidi, oživte to tu trochu, dost to tu vázne

"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jaký kilo?"
"eh?"

Old Post 23-08-2004 v 16:51 PM
wOOkie
Stálý Člen

Příspěvek č. 408

>Time
Hned jak to pujde, tak to zkusim. Takže asi v únoru...
Jinak sem trochu pokročil, vytvořil sem si z krabice od bot (nevěřili by ste jak je těžký najít dvě stejný krabice ) nějakou tu minipětstírnu na předpestování. Aspoň bude jasný, co je holka, a co je shefmüster

"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jaký kilo?"
"eh?"

Old Post 26-08-2004 v 09:45 AM
wOOkie
Stálý Člen

Příspěvek č. 409

>TIME
kernelerror sadil taky v únoru a to venku pod něco co vypadalo jako akvárko. A v červnu ty kytky byly vysoký jak u mě v srpnu. Tomu říkám boost ...
BTW: dneska sem se koukal na fota Krychle a zjistil sem,že ten jutovej pytel zas tak velkej vynález není.

2 ALL> OKRADLI NĚKOMU STROM???

"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jaký kilo?"
"eh?"

Old Post 26-08-2004 v 12:53 PM
gordon
Stálý Člen

Karma uživatele gordon - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 410

uz dlouhusem tu neviděl foto tak přispívám

Old Post 11-09-2004 v 11:11 AM
gordon je offline   Profil uživatele gordon   Find more posts by gordon   Foto galerie člena gordon   Click here to Send gordon a Private Message   Add gordon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
raush
Stálý Člen

Karma uživatele raush - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 411

Tak jsem opět tady a mám s sebou pár foteček,jen upozorňuji,že jsou ve velkém rozlišení,takže zabírají dost paměti.snad to sem pude,

Jednou se tam stejně sejdem.
Ať už tam znamená cokoli.
Přej a bude ti přáno.

Old Post 26-09-2004 v 12:36 PM
raush je offline   Profil uživatele raush   Find more posts by raush   Foto galerie člena raush   Click here to Send raush a Private Message   Add raush to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
raush
Stálý Člen

Příspěvek č. 412

tak koukám že to funguje,i když ty hezčí fotky se sem nevejdou,skusím s tím něco udělat.

Přej a bude ti přáno.

Old Post 26-09-2004 v 12:52 PM
raush je offline   Profil uživatele raush   Find more posts by raush   Foto galerie člena raush   Click here to Send raush a Private Message   Add raush to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
raush
Stálý Člen

Příspěvek č. 413

A jedeme dál...

Přej a bude ti přáno.

Old Post 26-09-2004 v 13:13 PM
raush
Stálý Člen

Příspěvek č. 414

Ještě mám další fotky,ale jak jsem je zmenšovsal,tak mají mizernou kvalitu.Jsou to 2 skunky, v levo ak-47 a v pravo to jsem náhodou vydrolil semínko z nějakého hydroponicky pěstovaného skunku.mají přibližně 85 a 90cm,klíčit jsem je dal začátkem června a na strom dal v červenci jako 20 cm bonsaje.Není to ani jednou zastřižené.Snad jsem tam dal tu fotku,kde je vidět jak je hrnec přidrátovaný a jak mám v hrnci igelitový pytel-skoušel jsem jak dlouho to vydrží bez zalévání a po deseti dnech nezalévání jsem na nich nespozoroval žádnou vadu.
kdyby nějaký dotaz,tak se ptejte a za tu velikost sorry,raush

Přej a bude ti přáno.

Old Post 26-09-2004 v 13:33 PM
gordon
Stálý Člen

Příspěvek č. 415

raush ->pěkné hlavně ta rostlinka kde máš hnátu :-)

Old Post 02-10-2004 v 17:38 PM
gordon je offline   Profil uživatele gordon   Find more posts by gordon   Foto galerie člena gordon   Click here to Send gordon a Private Message   Add gordon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gordon
Stálý Člen

Příspěvek č. 416

detajlík belladony

Old Post 02-10-2004 v 17:39 PM
gordon
Stálý Člen

Příspěvek č. 417

tak nic

Old Post 02-10-2004 v 17:49 PM
gordon
Stálý Člen

Příspěvek č. 418

tady sou fotky belladony z 27.9. od té doby povyrostly

Old Post 02-10-2004 v 18:07 PM
skaff
Stálý Člen

Karma uživatele skaff - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 419

jo kámo hustej thread, díky za tip, mě by to nenapadlo, fakt hustý.

** in joint we trust **

Old Post 08-10-2004 v 21:56 PM
skaff je offline   Profil uživatele skaff   Find more posts by skaff   Foto galerie člena skaff   Click here to Send skaff a Private Message   Add skaff to your buddy list     Navštiv homepage uživatele skaff! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Harvest....
Stálý Člen

Karma uživatele Harvest.... - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 420

zkoušely jste sadit do nacucanýho topolu pokácenýho kámoši jo jenže jim to někdo čordnul mladý ....tak newim máte zkušenost:???

Vím že nic nevím.

Old Post 08-10-2004 v 23:16 PM
Harvest.... je offline   Profil uživatele Harvest....   Find more posts by Harvest....   Foto galerie člena Harvest....   Click here to Send Harvest.... a Private Message   Add Harvest.... to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Harvest....
Stálý Člen

Příspěvek č. 421

tady za to si ale zasloužíš k+ proto6e se mi to mooc líbý

Vím že nic nevím.

Old Post 08-10-2004 v 23:17 PM
Harvest.... je offline   Profil uživatele Harvest....   Find more posts by Harvest....   Foto galerie člena Harvest....   Click here to Send Harvest.... a Private Message   Add Harvest.... to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Harvest....
Stálý Člen

Příspěvek č. 422

jestli bys měl přebytečný semena koupím nebo smněnim díky

Vím že nic nevím.

Old Post 08-10-2004 v 23:19 PM
raush
Stálý Člen

Příspěvek č. 423

Co takhle si dát pokračování?

Přej a bude ti přáno.

Old Post 09-10-2004 v 15:46 PM
raush
Stálý Člen

Příspěvek č. 424

sorry za kvalitku,ale foceni na 15 m smrku , není snadný.Otrhal jsem všechny listy,tak doufám,že to trochu uspíší dozrání,už mají holki na čase.

Přej a bude ti přáno.

Old Post 09-10-2004 v 15:54 PM
skaff
Stálý Člen

Příspěvek č. 425

hej lidi, mel bych tady takovej blbej dotaz, kdy se vyplati presadit kytku na strom, respektive mam ji nechat vyklicit uz na strome nebo predem v teple???
melo by to jit kdyz to hodim "nahoru" a dam tam igelit ne?
jo a kdy vubec ji mam dat na strom aby neumrzla chudinka (jako v kterej mesic na jare). dik za odpoved

** in joint we trust **

Old Post 09-10-2004 v 21:29 PM
skaff je offline   Profil uživatele skaff   Find more posts by skaff   Foto galerie člena skaff   Click here to Send skaff a Private Message   Add skaff to your buddy list     Navštiv homepage uživatele skaff! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skaff
Stálý Člen

Příspěvek č. 426

PLEASE NEMATE NEKDO SEMINKA??? KOUPIM ZA SLUSNOU CENU. a slusnej model haha. a jesli budu mit v zari samy samce tak se zabiju mlickem a ani jointa si nedam

** in joint we trust **

Old Post 09-10-2004 v 21:32 PM
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 427

Klikni si vpravo nahore na FAQ a pro pestovani plati totez co pro pestovani outdoor obecne. Akorat je tam vetsi problem se zavlazovanim.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost

Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 09-10-2004 v 21:36 PM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
raush
Stálý Člen

Příspěvek č. 428

Takhle vyrostl kámošovy skunk venku,měl ho od vánoc za oknem a pod trapnou lampičkou..

Přej a bude ti přáno.

Old Post 09-10-2004 v 22:01 PM
raush
Stálý Člen

Příspěvek č. 429

Omlouvám se,to nemělo přijít do tohodle threadu.Jinak u pěstování na stromě je jedno jestli zasadíš vyklíčený seed nebo 30 cm sazeničku,věechno jde a nejlepší je metoda pokusů a omylů.N'Zdárek

Přej a bude ti přáno.

Old Post 09-10-2004 v 22:15 PM
gordon
Stálý Člen

Příspěvek č. 430

=>Raush Pěkné pokračování K+

Old Post 10-10-2004 v 10:21 AM
gordon
Stálý Člen

Příspěvek č. 431

Tak todle byli moje belladony vč. obr. na hoře (sklizeno) hnojka ripen v jednom 10l kýblu sem měl 2 kytitz nedoporučuju malá výška a hlavně úroda nic moc příští rok se tam pokusím instalovat 90l kruhovou vaničku pro jednu kytku uvidíme jak to dopadne každopádně se můžete příští rok těšit na foto hned jak to bude možníé!!!!!!!!!!

Old Post 10-10-2004 v 10:31 AM
gordon
Stálý Člen

Příspěvek č. 432

nejenom belladona ale i nirvana mi rostla na stromech

Old Post 10-10-2004 v 10:42 AM
gordon
Stálý Člen

Příspěvek č. 433

Tudle nirvánu mi napadla agresivní VEVERKA

Old Post 10-10-2004 v 11:12 AM
raush
Stálý Člen

Příspěvek č. 434

Tak zase něco aktualnějšího

Přej a bude ti přáno.

Old Post 10-10-2004 v 13:01 PM
raush
Stálý Člen

Příspěvek č. 435

AK-47 Indoor v outdooru na stromě

Přej a bude ti přáno.

Old Post 10-10-2004 v 13:25 PM
raush
Stálý Člen

Příspěvek č. 436

No NAME SKUNK-(semínko z nějaké hydrophonie)(IN v OUT.)

Přej a bude ti přáno.

Old Post 10-10-2004 v 13:31 PM
raush
Stálý Člen

Příspěvek č. 437

Ještě AK-47 z vršku.Jinak máte někdo nějaký fígl,jak uspíšit dozrání,fakt by se mi to hodilo,jak je vidět na fotkách je to ještě pořád nemastné neslané a počasí je mizerné.Díks

Přej a bude ti přáno.

Old Post 10-10-2004 v 13:40 PM
k.o.h.o.u.t.
Stálý Člen

Karma uživatele k.o.h.o.u.t. - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 438

no na stromě to skusím příští rok *45*

Old Post 11-10-2004 v 13:45 PM
k.o.h.o.u.t. je offline   Profil uživatele k.o.h.o.u.t.   Find more posts by k.o.h.o.u.t.   Foto galerie člena k.o.h.o.u.t.   Click here to Send k.o.h.o.u.t. a Private Message   Add k.o.h.o.u.t. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skaff
Stálý Člen

Obecné výnos Příspěvek č. 439

ehm, hele kolik máte suchýho, tim myslim kolik ste sklidili ze stromů z kolika kytek, pochlubte se...

** in joint we trust **

Old Post 11-10-2004 v 13:58 PM
gordon
Stálý Člen

Příspěvek č. 440

To skaff---------tak se podívej

Old Post 11-10-2004 v 17:25 PM
skaff
Stálý Člen

Příspěvek č. 441

jooo, pěkný. haha, už se těšim na svoje...

** in joint we trust **

Old Post 12-10-2004 v 14:17 PM
gordon
Stálý Člen

Příspěvek č. 442

to raush-------- nejlepší co ti poradím je to aby sis na příští rok objednal či nějak sehnal :-) semínka které dozrávají dřív např.-early models. o ak-47 sem taktéž přemíšlel ale sem rád že sem to zavrhl po tom jaké s tím sou problémy

Old Post 12-10-2004 v 17:52 PM
raush
Stálý Člen

Příspěvek č. 443

Asi máš pravdu,taky ale záleží jaký zrovna ten rok chytneš počasí a tak když jsem slyšel,že má pršet tak jsem se odhodlal k činu,AK-47 jsem v poho vytrh,ale ta druhá zaboha nešla,tak jsem musel vyndat celý obsah kýble a pak to odtrhat.jo a zkoušel jsem si objednat z nirvany a nějak to neklaplo.

Přej a bude ti přáno.

Old Post 16-10-2004 v 14:03 PM
raush
Stálý Člen

Příspěvek č. 444

...a další..

Přej a bude ti přáno.

Old Post 16-10-2004 v 14:13 PM
raush
Stálý Člen

Příspěvek č. 445

Na té 1 foto je záběr na AK-47,na druhé je vidět tloušťka stromu,(neobejmu ho),na 3 jak to vypadá v konečné fazi,na zemi ty otrhané listy.Nedalo mi to,protože ten skunk nádherně voní(v pravo) a dal jsem si do trouby usušit paldu,když jsem byl v půlce kukly,tak všechno začalo barevnět,pak se mi točila keša,tak jsem se rozhodl vystřízlivět na práci(zatápěl jsem) u toho jsem se smál jak kdybych snad vyhrál ve sportce,pak to začalo nějak víc najíždět,tak jsem se hodil do klidu posloucháním dramce,začaly se mi vrtět nohy a já jsem půl hodky pařil jak blázen,pak jsem nějak vykid a chodil jsem po baráku a na všechno jsem čuměl jak kbybych to nikdy neviděl.Pak až do noci jsem měl rudý prasečí očička a byl jsem dost unavenej....Tádydádydá a to je vše.Raush

Přej a bude ti přáno.

Old Post 16-10-2004 v 14:38 PM
lukylle
Nový Člen

Karma uživatele lukylle - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 446

...tak iba kukam...... cele som to precital az sem na koniec, tak teda velka vdaka za inspiraciu, ktoru sa oplati vyskusat....(po tom co nam corkari zacali zbierat urodu skor ako mi), je to bomba napad...diky fsetkym co prispeli, a zdokonalili tuto ideu v skutocnost.....

Old Post 16-11-2004 v 11:22 AM
lukylle je offline   Profil uživatele lukylle   Find more posts by lukylle   Foto galerie člena lukylle   Click here to Send lukylle a Private Message   Add lukylle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rozbik
Nový Člen

Karma uživatele rozbik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 447

nemáte někdo semínka??? Koupím... Strašně rád pěstuju ale nehulim takže 90% úrody odevzdám a 10 si necham pro strýčka příhodu LOL Nemáte někdo??? 605419346 only SMS

Old Post 17-11-2004 v 11:21 AM
rozbik je offline   Profil uživatele rozbik   Find more posts by rozbik   Foto galerie člena rozbik   Click here to Send rozbik a Private Message   Add rozbik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukylle
Nový Člen

Karma uživatele lukylle - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 448

fuck rozbik....

Old Post 17-11-2004 v 14:03 PM
lukylle je offline   Profil uživatele lukylle   Find more posts by lukylle   Foto galerie člena lukylle   Click here to Send lukylle a Private Message   Add lukylle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
J-Jackob
Nový Člen

Karma uživatele J-Jackob - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 449

no kdyz tak koukam na ty vase kití tak si rikam ze se zacnu zajimat o stromy...Diky všem za inspiraci...už ted promyslim moji ekšn na jaro/leto...:-)

Old Post 21-11-2004 v 00:11 AM
J-Jackob je offline   Profil uživatele J-Jackob   Find more posts by J-Jackob   Foto galerie člena J-Jackob   Click here to Send J-Jackob a Private Message   Add J-Jackob to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Setth
Stálý Člen

Karma uživatele Setth - 26% PěstitelskáKarma uživatele Setth - 26% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 450

Tak se tak koukám na tohle téma a pomalu se rozhoduju, že do těch stromů jdu taky. Jenže to by mi nedalo zeptat se na pár věcí:

1) Koukal jsem na Nirvánu a tam jsem objevil rostlinku s názvem "Early Misty". Má s tím někdo nějaké zkušenosti?

Sice tam píšou že:

- to je outdoorovka
- převážně indica
- THC 15 - 20% - jejich nejsilnější venkovní odrůda
- obtížnost pěstování je nízká - vhodná pro začátečníky

ale nerad bych koupil něco, co by mi pak nezkuřovalo nebo dělalo nějaký nic moc stavy nebo by to prostě mělo jakoukoliv jinou závažnější vadu na kráse.

Možná se ptám blbě, ale nemám s nakupováním semen pražádné zkušenosti.

2) S tím souvisí další otázka. Má cenu kupovat semena už v tuto dobu nebo je lepší si radši počkat až dýl? Jde mi totiž o to, aby se mi pak nesnižovala klíčivost semen, když to budu skladovat doma do jara.

3) Dále bych byl moc rád, kdyby mi někdo vysvětlil jak to bylo myšleno s tím svazováním několika stromů k sobě (stromová zahrádka) , jak je psáno na začátku.
Myslim, že to psal Koblihostrom a pak ještě někdo ... ... ... nevzpomenu si teď kdo. Nějak si neumim představit jak to vypadá a funguje, takže kdyby se tu vyskytla nějaká dobrá duše, která by to tu popsala, bylo by to fajn

Dik

-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!

Old Post 24-11-2004 v 21:43 PM
Setth je offline   Profil uživatele Setth   Find more posts by Setth   Foto galerie člena Setth   Click here to Send Setth a Private Message   Add Setth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:30 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 7 8 9 10 11 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás