Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mesias: Sic to vsechno nejsou mazlicci v pravem slova smyslu, ale mit tu dve temata s fotkama zviratek je trochu zbytecny
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
A teď mám pro vás lehce bruntální fotku alá sosáčkama sosáme ze cvrčka to samé;-)
To Molotov: Moc hezký kousek;-)
A tady čmelák.
Láska je nemoc a pravda přítěž,
ideje maska, za kterou leccos zmizí.
Slova jsou náboje pro ústa velké ráže
Peníze náboženství - jak cesta tak i cíl.
-ZNC
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
Tak táto pani nám začala rodiť pred dverami a ja som robil porodnú babu
Foto č.8 a č.9: Kočička dostala zápal plúc a každý deň chodíme na inekcie-antibiotika. Doktor ju chcel utratiť, tak držte palce aby to zvládla...
....dnes zomrela, tak bude mať na groweri aspoň pamiatku...
zdravíčko tak tady sou ti moji nezbedové, jsou to basseti jeden se jmenuje Matěj a druhej Albert
1.Máťa spinká v oblíbené poloze
2.Oba berta běží, že skoro letí Matěj no stres
3.Matěj je zcela vyčerpán celodením odpočinkem
4.Berta nevrlej, že ho rušim při siestě
5.Albert usíná námahou zmožen
6.Matějův čumák aneb jak asi vypadali hypízác
7.Oba spokojeně a zaslouženě odpočívají po dlouhe procházce po horách
Haf Haf Haůůůůů Haf Haf Haůůůůů
Lepší mrtvej, než magor
Tak já taky mít moudro: Větši asi 70% mladých lidí dnes vidí svou budoucnost optimisticky a cítí se fajn, zbytek nemá na drogy a alkohol peníze
ŽIVOT JE PUNK A IMPROVIZACE JE NUTNÁ.
Jo to já sem jednou dala brčko a přemejšlela co budu dělat.Napadlo mě že bych mohla jít udělat pár fotek až půjdu vyvenčit mýho psíka, nu a tohle z toho vzniklo.....
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
no mam asi tak milion fotek
páč jsme měli b máme asi milion zvířat
takže kočička a čubina, a další kočka je kocour, poslední zas kočička. ten kocour normální neni, ale kočka je fakt magor
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
hehe kočka nikdy ty kotata neolizuje asi neví bo co ale fakt vůbec nikdy a tak jim musíme růčo masírovat bříška aby se vykadily oni samy neumí ..
dneska jsem je celý opatlala máslem a ejhle kočka si může jazyk utrhnout
p.s. mam tendence sem dávat tisíce fotek tak mě kdyžtak zaražte
ještě edit
pavouček mooc roztomilýý ťuťuňuňu eeeeeeeehhh bych se asi tejden vzpamatovávala kdybych ho někde potkala ..
ale prej to neni hnusný mít na ruce .. tak bych se zas možná neposrala .. jinak mě vyvede z míry i normální sklípkan..
Taky posilame nase milacky. Oba jsme si vzali pred tremi mesici z utulku. Krizenec nem. ovcaka a teriera je fenka, kterou nasli pred rokem s vykopnutym okem. No a druhej zmetour je smeska pudl a knirac. 13 let a cily jako rybicka. Na poslednim fotu jsou komplet vsichni tri moji milacci
Dekuji sanchovi za upozorneni na absenci fotek. Ja jsem si to totiz pri vkladani fotek rozmyslel, pac bych je musel opravovat a na to jsem nemel v ten moment chut a netusil jsem, ze text to tam da tak jako tak.
I use GNU/Linux, because GNU/Linux is like a teepee. No Windows, no Gates, Apache inside!
Jakou hodnotu mohou mít příspěvky od lidí, kteří nezvládají gramatiku 1. stupně ZŠ? Dyslexie a dysgrafie zas tak rozšířená není...
Čus, máte tady pěknou zvěř nemůžu sem hodit fotky svejch, nemám foťák, ale stejně mám jen křečka a rybičky.
Proč ale píšu, potřeboval bych od někoho z Vás poradit. Strašně toužím po krajtě královské, ale nikdy jsem žádného hada nechoval, tento druh prý není tak náročný a dorůstá v zajetí prý "jen" 1,5 m. Máte s chovem hadů nějaké zkušenosti?