Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Povolání kuřáků marihuany
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 7 8 9 10 11 »
Autor
Téma 
kolumbijec
Stálý Člen

Karma uživatele kolumbijec - 0% Pěstitelská

............ Příspěvek č. 401

ja sem projektant takze hulim a rysuju a hulim a rysuju a............
ale obcas to i prostridam -
zkourenej rysovat je ok. jenom nesmim zrovna nic slozityho vymyslet...........

Old Post 10-05-2005 v 08:54 AM
kolumbijec je offline   Profil uživatele kolumbijec   Find more posts by kolumbijec   Foto galerie člena kolumbijec   Click here to Send kolumbijec a Private Message   Add kolumbijec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bulb
Stálý Člen

Karma uživatele Bulb - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 402

Ja porad chodim do skoly, ted koncim Technicko-administrativni pracovnik takova volovina dal jeste jdu na Spravce pocitacovych siti a systemu (programovani a pod.) no a pak bych chtel nejakou tu pracicku mozna jeste dalkove Bc. no uvidime... kazdopadne byt zkourenej mezi takovyma pacošama se kterýma chodim do skoly je nekdy fakt husty...

Old Post 10-05-2005 v 09:21 AM
Bulb je offline   Profil uživatele Bulb   Find more posts by Bulb   Foto galerie člena Bulb   Click here to Send Bulb a Private Message   Add Bulb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan Tráva
Nový Člen

Karma uživatele pan Tráva - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 403

kulisák. nedoporučuju hulit před stavěním představení to je jak poprvé...

You know what you are?

Old Post 10-05-2005 v 23:16 PM
pan Tráva je offline   Profil uživatele pan Tráva   Find more posts by pan Tráva   Foto galerie člena pan Tráva   Click here to Send pan Tráva a Private Message   Add pan Tráva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan Tráva
Nový Člen

Karma uživatele pan Tráva - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 404

ale převážení ganji přes hranice na zájezdy je opravdu napínavé. Zvlášť když ansámbl tuší, že "ten kulisák si zase určitě něco veze"
ovšem, divadelní autobus má na hranicích jakási privilegium

You know what you are?

Old Post 10-05-2005 v 23:19 PM
pan Tráva je offline   Profil uživatele pan Tráva   Find more posts by pan Tráva   Foto galerie člena pan Tráva   Click here to Send pan Tráva a Private Message   Add pan Tráva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
leary
Stálý Člen

Karma uživatele leary - 7% PěstitelskáKarma uživatele leary - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 405

ja som spolumajitel netovej kaviarne, v noci pocitacovej herne. a ked nezahulim, hry ma uz vobec nebavia.... fotky a mats tunajsej komunity na www.leary.freehosting.cz

bum shankar

Old Post 11-05-2005 v 04:26 AM
leary je offline   Profil uživatele leary   Find more posts by leary   Foto galerie člena leary   Click here to Send leary a Private Message   Add leary to your buddy list     Navštiv homepage uživatele leary! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
herb,mrs. herb
Stálý Člen

Karma uživatele herb,mrs. herb - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 406

Takže já sem v pátek úspěšně dodělala učňák-technickoadministrativní pracovnice-momentálně na pracáku-do prázdnin bych si velice ráda našla aspoň ňákou práci-ne kvůli keši,ale jenom abych tak nezewlila,a kvůli máti,abych už nebyla to budižkničemu,či co...Napadlo mě se poptat v mí oblíbený hospůdce,jako tankerka-výčepní,aspoň by starej už nemoh pyskovat že chodim do hospy...A tam hulit můžu-prakticky musim,stejně bych neodolala,když někdo zve,že...Ale jinak ve škole sem hulila SKORO každej den...už od základky,mno a když nebylo, tak se sehanlo jiný..Né,ale hodně nás vyhodily než sme došli do třeťáku+nástavba,takže ve třídě z 15 lidí sme hulili a celkově ty systémy a fesťáky vobjížděli jenom 3 holky(kluky sme tam bohužel nikdy neměli,možná i na štěstí),takže sem se krásně povařila na spolužačkách...A já bych ani v kanclu dělat nemohla,protože bych to tam všechno strašně popletla...Ale když v práci nenesete nějakou velkou zodpovědnost,tak nevidim jedinej důvod proč tam nehulit...A je fakt že sou tu samí moc inteligenti, na mě ,protože když si to tak vemu,tak já znam jenom ty lidi z tý "dělnický" třídy,tu sou samí pc machři a nevim kdo všechno..Ale jentak dál,když vzládáte hulit,a mít takouto úroveň,intelekt,víte jak to myslim!!Tim netvrdim že např. zedníci a malíři nemaj zodpovědnost, a že to sou blbci,ale měli sme se líp učit!!

Old Post 22-05-2005 v 12:52 PM
herb,mrs. herb je offline   Profil uživatele herb,mrs. herb   Find more posts by herb,mrs. herb   Foto galerie člena herb,mrs. herb   Click here to Send herb,mrs. herb a Private Message   Add herb,mrs. herb to your buddy list     Navštiv homepage uživatele herb,mrs. herb! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DarkD
Nový Člen

Karma uživatele DarkD - 16% Pěstitelská

Takže Příspěvek č. 407

Co se týká mého zaměstnání - jsem zaměstnán jako prodavač s mobily, přitom jsem ale šéf prodejny, zanedlouho i snad majitel, přitom dělám technika a ty mobily i dávám dohromady. No a když nepočítám rekreační doučování kamarádek z matiky, tak už jen známým dávám dohromady počítače. Uff...

Ale co se týká kouření - ráno před prácí si zahulím a pak se vše prodává skoro samo. Kšefty jdou, lidi jsou přívětivý a sdílní. Moje okolí o mne ví, že hulím a já si ostatně dám i na konci pracovní doby (až zavřu - samozřejmě ). Akorát to doučování a opravy telefonů i PC je lepší dělat nezhulený - pak se pletou drátky, programy se nastaví jinak něž chci a vše se musí složitě dávat dohromady, protože je v tom zhulená logika a v normálním stavu se logiky nedobéřem, no ne?

DarkD

Old Post 24-05-2005 v 11:40 AM
DarkD je offline   Profil uživatele DarkD   Find more posts by DarkD   Foto galerie člena DarkD   Click here to Send DarkD a Private Message   Add DarkD to your buddy list     Navštiv homepage uživatele DarkD! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maslox
Stálý Člen

Karma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 408

zhulená logika je opravdu trochu jinde nez bych si kolikrat přál

foosball

Old Post 24-05-2005 v 11:52 AM
maslox je offline   Profil uživatele maslox   Find more posts by maslox   Foto galerie člena maslox   Click here to Send maslox a Private Message   Add maslox to your buddy list     Navštiv homepage uživatele maslox! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
honcek
Stálý Člen

Karma uživatele honcek - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 409

Ja pracuju jako konzultant pro zahranicni firmu v oblasti systemu pro praci s dokumenty. Zhulenej obcas prijdu, ale jenom kdyz vim, ze nemam zadny jednani. To pak cumim do monitoru, skoro nic nedelam a sqele mi to utika. No ale kdyz se mi stane, ze si zahulim a musim jednat, tak se nekdy dost brutalne stratim a konci to slovy " tak ted nevim kde jsem skoncil" nebo "co jsem chtel rici" zatim to vzali vzdy v pohode. Ono kdyz se jim to rekne, tak nejak jako by nic a doplni nejakym ftipkem (to nam jde )) Na druhou stranu je pravda, ze me napadaji opravdu netradicni reseni (pouzitelny) az jsem strizlivy koukal co jsem vymyslel. (musim si to zapsat, jinak nepamatuju ))

Old Post 24-05-2005 v 14:17 PM
honcek je offline   Profil uživatele honcek   Find more posts by honcek   Foto galerie člena honcek   Click here to Send honcek a Private Message   Add honcek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hugy
Nový Člen

Karma uživatele hugy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 410

já dělám úředníčka na jednou menším úřadě, tak 1x týdně si dám, než vyjdu z domova, chvíli je v práci pohoda pak makám.

Old Post 10-06-2005 v 08:29 AM
hugy je offline   Profil uživatele hugy   Find more posts by hugy   Foto galerie člena hugy   Click here to Send hugy a Private Message   Add hugy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 411

Ja delam VS Mendelovu zemedelskou a lesnickou univerzitu v Brne.. No kdysi f prvaku jsme hulili uplne nezrizene, 2x denne 3 mesice, po zkouskach znova... ale ted uz mnohem min (outdoory se loni nevydarily a skrin nikdo nema), protoze jsem starsi, zodpovednejsi a pres zkouskove taky zamestnanejsi

p s y c h o 8 4

Old Post 10-06-2005 v 09:26 AM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TOXIC...SG
Nový Člen

Karma uživatele TOXIC...SG - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 412

no ja sem studentka no ucim se prodavacka Drogistickeho ZBO no a na praxi moc hulit nejde, protoze musim delat na kase a nechci to nejak ryskovat ... a ty lidi kdyz sem tam prisla vypalena a ted baba na me neco mluvvila a ja byla zamyslena ani se nehla no tak si na me stezovala a kdyz tam prisla po druhy tak sem ji poslala do prdele ... to taky lehce nepobrala ale uz si na me nestezovala

Old Post 11-06-2005 v 10:15 AM
TOXIC...SG je offline   Profil uživatele TOXIC...SG   Find more posts by TOXIC...SG   Foto galerie člena TOXIC...SG   Click here to Send TOXIC...SG a Private Message   Add TOXIC...SG to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luckyBOB
Stálý Člen

Karma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 413

OHOHOOO...dobry den..takze ja..ehm ted moje osobnost delala uz dve skoly...jedna -mechanik-elektronik..nevysla..2 roky sme na zachode hulili pokazde brcko..a to se potom moc clovicek nenauci..a ted delam to co me silene bavi a to je umelecky truhlar..takze dymek plna pr*el....a bez huleni tato prace ani nejde..zhulit se a dlabat a vyrezavat hmm tojooooo...vrele doporucuji vsem vyhulenym hlavam..
peace vsem ....mame radi prirodu!!!!

...elektropunxx

!!rikam ti nedavej do toho speka ten tabak!!

Old Post 11-06-2005 v 17:34 PM
luckyBOB je offline   Profil uživatele luckyBOB   Find more posts by luckyBOB   Foto galerie člena luckyBOB   Click here to Send luckyBOB a Private Message   Add luckyBOB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dyk
Nový Člen

Karma uživatele dyk - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 414

Zdars ja teda ze mně bude atomechanik a mužu říct nic lepšího než se pořádně zhulit a pak jít dělat něco na autě pro mně není.Minulej rok jsme s kámošem ladili škodowku a tak zas-anou práci bez dobrýho modelu by to ani nešlo.

Old Post 15-06-2005 v 07:48 AM
dyk je offline   Profil uživatele dyk   Find more posts by dyk   Foto galerie člena dyk   Click here to Send dyk a Private Message   Add dyk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 415

dyk:to ti zavidim,taky bych si chtel umet spravit auto

Old Post 15-06-2005 v 08:05 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hal9000
Stálý Člen

Karma uživatele hal9000 - 68% Pěstitelská

OR Příspěvek č. 416

Ja jsem se f pondeli stal kanclkrysou, tzn. v Excelu pocitam a sestavuju fselijaky kombinace z betonu (kanály, šachty .......) -hra s čísly- . Zapukat do práce bych se dost bál, asi by se stoho staly mrakodrapy

syntax error

Jedna osmina mého outdooru

Old Post 16-06-2005 v 16:44 PM
hal9000 je offline   Profil uživatele hal9000   Find more posts by hal9000   Foto galerie člena hal9000   Click here to Send hal9000 a Private Message   Add hal9000 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hal9000! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 417

Já teď nedělám nic. Skončil jsem školu, před sebou mám ještě 3 měsíce prázdnin a pak nástup na vysokou. Bude to docela šok, po osmi letech studia, prakticky na venskovským gymnáziu, začnu chodit na vysokou do města, hehe .) Mno ale zrovna dneska jsem přemýšlel nad tím, že si teď na prázdniny musím najít brigádu, protože to bez peněz prostě nezvládnu. Rodiče už vůči mně nejsou tak štědří jako kdysi, poslední dobou mám pocit, že už by chtěli, abych se tak nějak finančně osamostatnil.

Old Post 16-06-2005 v 22:40 PM
HALUZAK
Stálý Člen

Karma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 418

neni to síce povolanie ale ja som momentálne krachujúci študent na výške asi ma tento rok vyrazia

When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."

"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY

Old Post 21-06-2005 v 16:45 PM
HALUZAK je offline   Profil uživatele HALUZAK   Find more posts by HALUZAK   Foto galerie člena HALUZAK   Click here to Send HALUZAK a Private Message   Add HALUZAK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HALUZAK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radegast
Stálý Člen

Karma uživatele Radegast - 75% Pěstitelská

VS Příspěvek č. 419

ja su student VS a az vylezu tak by ze me mel byt navrhar, servisni technik a vlastne vsechno co se tyce zdravotnicke techniky...ale nevim, nevim...

keep smokin`
Skrin 150W od zacatku

Old Post 21-06-2005 v 18:10 PM
Radegast je offline   Profil uživatele Radegast   Find more posts by Radegast   Foto galerie člena Radegast   Click here to Send Radegast a Private Message   Add Radegast to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 420

já jsem only student gymnázia... ale můžu říct, že taky celkem krachující

Old Post 21-06-2005 v 18:17 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tgm.amster
Smoke2Happy

Karma uživatele tgm.amster - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 421

ted brigadka v krame(prodavac), na sklade pres 4000 polozek a jeste kdyz nekdo poradne nevi co chce a ja sem trochu mimo tak je to vubec kombo

Smoke2Happy Tgm's out 05 Tgm's 1st InDoor 3x 18W Osram Fluora(zarivky)Tgm's 2nd indoor 2x 250W Son-T Pro * 3rd In 2x250W/2x400W * 4th Indoor New aero machine * 5th Indoor summergrow * 6th Indoor * 7th indoor space trip * 8th indoor * 10th indoor Hashberry+GWS * 2012 - 27xChronic,3xShiva Skunk * 2013 - White widow, White russian

Old Post 21-06-2005 v 19:37 PM
tgm.amster je offline   Profil uživatele tgm.amster   Find more posts by tgm.amster   Foto galerie člena tgm.amster   Click here to Send tgm.amster a Private Message   Add tgm.amster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BTM
Nový Člen

Karma uživatele BTM - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 422

Pracuju jako konstrukter a designer ve strojirenskem podniku. Obcas do prace prijdu vycazenej a dobre se me potom navrhujou novy vyrobky a hned vidim ruzny dily v sestavach rekl bych v sirsich souvislostech
Nechci to ale zbytecne prehanet, protoze nikdy nevim, jestli nebudu muset jednat s nejakym zahranicnim kolegou a to jsou pak jemny zaseky, kdyz si nemuzu vzpomenout na nejaky slovo, ktery jak na potvoru dava vyznam cele vete....

Old Post 06-07-2005 v 18:22 PM
BTM je offline   Profil uživatele BTM   Find more posts by BTM   Foto galerie člena BTM   Click here to Send BTM a Private Message   Add BTM to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
indicky-konopi
Stálý Člen

Karma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 423

Ja ted momentalne zametam takovym tim smetakem a hazim lopatou....treba cement nebo uhli... strasne me ta prace bavi- hlavne je dobre placena... a delat dvanactky me taky strasne bavi... proste !GOOD JOB!

Old Post 06-07-2005 v 20:51 PM
indicky-konopi je offline   Profil uživatele indicky-konopi   Find more posts by indicky-konopi   Foto galerie člena indicky-konopi   Click here to Send indicky-konopi a Private Message   Add indicky-konopi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
triline
Nový Člen

Karma uživatele triline - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 424

zdravotni bratr....Do prace ehulim,protoze bych nerad nekomu ublizil.Ale po praci uuuuáááááááá.....

zdfgxf

Old Post 07-07-2005 v 01:50 AM
triline je offline   Profil uživatele triline   Find more posts by triline   Foto galerie člena triline   Click here to Send triline a Private Message   Add triline to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hawke
Stálý Člen

Karma uživatele Hawke - 84% PěstitelskáKarma uživatele Hawke - 84% PěstitelskáKarma uživatele Hawke - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 425

Peace.

Jsem jako pár přede mnou taky student (hotelovka) a jelikož ve třídě hulíme tak čtyři ze šestadvaceti, o nášupy v hodinách je postaráno.
Jinak sme profetovaná škola jak prase-tak půlka školy hulí a koltel lidí smaží.

Kdykoliv, kdy chceš, seš volnej jak pták.
Jan Werich

!!! GardenGrow 2008 !!! - Nejvhodnější stát na pěstění - Násilí = SHIT! - Účinnost ganjové masti - Kouřit či nekouřit ?

Old Post 07-07-2005 v 08:33 AM
Hawke je offline   Profil uživatele Hawke   Find more posts by Hawke   Foto galerie člena Hawke   Click here to Send Hawke a Private Message   Add Hawke to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LIPEENO
Stálý Člen

Karma uživatele LIPEENO - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 426

Těžko říct mě pálo nedovolilo udělat maturu(2002) pak spousta měsíců zewling ale ani jedna rychlá noc!! sposta lidí co se mi smálo za maturru mě pak prosilo o rady jak se stát g. no já jich postavil tak pět(skříněk) a pak mi pálo vysvětlilo že jako takhle néé a že přes den hulit taky néé tak sem ho poslechnul akorát s tim že den bílý pro mě končí po pracovní době Jo a prodávám autodíly v krámě kde jsem sám takže to s tou zodpovědností nebude tak horký nebo sem tak dobrej? hmmm jak už někdo řekl děkuji houbě že mě oslovila a dovolila mi stát se jejím divákem cha a taky děkuji všem za svatou a nekonečnou trpělivost buďte dobří a zlé pryč

kritika kritiky kritizuje kritičnost kritického kriteria a člověk ví jen co chce vědět ,a tak to nové bude jájista stále jen kritizovat, jinak to nebude jinak to nevidím a že si zahulím?, za to se nestydím Lipeeno

Old Post 07-07-2005 v 13:49 PM
LIPEENO je offline   Profil uživatele LIPEENO   Find more posts by LIPEENO   Foto galerie člena LIPEENO   Click here to Send LIPEENO a Private Message   Add LIPEENO to your buddy list     Navštiv homepage uživatele LIPEENO! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
katuš
Stálý Člen

Karma uživatele katuš - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 427

tak ja sem prej student(dělam grafiku), u nas ve skole se huli mrte a lidi sou tam SKORO vsichni v pohode

PEACE

Old Post 04-08-2005 v 15:33 PM
katuš je offline   Profil uživatele katuš   Find more posts by katuš   Foto galerie člena katuš   Click here to Send katuš a Private Message   Add katuš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Karma uživatele Janísek - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 428

já dělám mistrovou v automobilce. V hokně fakt nehulím, ikdyž sobotní šichty po brutálním pátku jsou ještě brutálnější:-))))) mám pod sebou asi 40 lidí - hardcord

Old Post 18-08-2005 v 11:59 AM
Janísek je offline   Profil uživatele Janísek   Find more posts by Janísek   Foto galerie člena Janísek   Click here to Send Janísek a Private Message   Add Janísek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 429

heleni v praci? jak kdy, kdyz je nalada a malo lidi..... jinak ve skole, to byly casy. na speka o "velky" a malych prestavkach hasish ze krinky. jinak stale pohodaaaaaaa

Old Post 18-08-2005 v 20:23 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 430

no já momentálně už skoro rok řídim takovou automatickou linku, která lisuje všelijaký kraviny z plechu, zejména dekly na DVDplayery pro známé firmy atd.

70% času trávim tak,že dřepim, poslouchám ve sluchátkách muziku a pozoruju linku jak jede a dohlížim na baby aby makaly a moc nekecaly, nebo kecám s nima

když se něco posere, pokoumu to, rozjedu to a zase sedim, pohoda

zhulákanej sem si to dal zatim jen jednou protože moje obavy z toho že v tom lisu rozflákám nástroj za 2míče, jsou celkem velký, ale dá se to občas, taky záleží jaký lidi tam mám, protože zhulenej s nějakýma staršíma padesátkama bych si to asi hodil, ale máme tam i pár mladších huliček a huličů...

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 18-08-2005 v 22:15 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bluebery
Stálý Člen

Karma uživatele bluebery - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 431

já recykluju plechovky od limonád a piva, rozstříhám je a potom je složim do všelijakých tvarů a tyhle výtvory prodávám turistům - baví mě to moc, jen policajtům se to moc nelíbí....

Old Post 19-08-2005 v 11:07 AM
bluebery je offline   Profil uživatele bluebery   Find more posts by bluebery   Foto galerie člena bluebery   Click here to Send bluebery a Private Message   Add bluebery to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Příspěvek č. 432

taky bych to ráda viděla.. tvorba mě vcelku zajímá. Mám kamoša, kterej hulí denně a mraky a poslouchá pořád dokola The Residents. Dělal v řezbárně. Moc talentovanej a potetovanej kluk.(jen svoje návrhy) a jak furt hulil a depresil stvořil nějakou hrůzu, kterou pojmenoval LSD. Ale super. Bylo to něco z větve a vypadalo to jako čarodejnice. Na hlavu jí dal pár svých dredů, co si sám ustřihl a oblicej jí vykaúpal vosekm ze žlutý svíčky.....
dávám mu tak 2roky, než něho vylízanej blázen!

Ale ty plechovky... za kolik je Dederákům střílíš? Dobrej nápad

Old Post 19-08-2005 v 13:09 PM
Janísek je offline   Profil uživatele Janísek   Find more posts by Janísek   Foto galerie člena Janísek   Click here to Send Janísek a Private Message   Add Janísek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bluebery
Stálý Člen

Příspěvek č. 433

to tohi - jo je to skvělý, fakt mě to baví ale dneska sem byla u karlova mostu - asi tak 10 min. a vyprudili mě policajti, ale někdy to de - dneska měli nákej pracovní záchvat - foto bohužel tedka udělat nemůžu, nemám digitální foták, v dohledný době se pokusim.....

janísek - jo to znám, dělám taky někdy takovýhle úletárny, třebas se mi na hlavě vytvořili dready a postupně sem na ně namotávala všechno co šlo namotat co sem našla - takže nakonec - asi po půl roce sem měla na hlavě galerii - například řetěz od špuntu a na tom zapalovač, několik psích kostí, matičky(ty byly dobrý ke kořínkům a dělaly takovej skřítčí vzhled...), nakonec sem to završila větví z posvátnýho ohně na jedný dekadentní techno party ve francii a pak mě jednoho dne napadlo že skrz tyhle antény ke mě chodí démoni a tak sem to všechno ostříhala... to bylo tenhle silvestr a byl to slušnej úlet.... doufám že neskončim jako vylízanej blázen.... :-)) - tedka už sem celkem normální :-))

Plechovky prodávám za dobrovolnou cenu, je to lepčí - někdo dá 20 někdo 200 - je to vždycky jak kdy..... nejvíc sem dostala 50 euro za jednu jejinou plechovku od starších novozélendských turistů a to je fakt že to sem moc nepochopila
Tedka se snažim sehnat náký kontakty na obchody ve kterejch by to prodávali a nemusela bych mít psycha z policajtů - oni mě už znaj a prudí víc a víc....

Old Post 19-08-2005 v 16:43 PM
bluebery je offline   Profil uživatele bluebery   Find more posts by bluebery   Foto galerie člena bluebery   Click here to Send bluebery a Private Message   Add bluebery to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Příspěvek č. 434

bluebery- Ty vole, tys mi ted dala. Se normálně válím na zemi smíchy. Je fakt, že já jsem měla dredy na jedný polovině hlavy, když jsem rozhodli odjed od amstru....takže ta druhá zústala bez, že? nicméně se to časem ztratilo :-)). Na ty matky jsi mesla hytit i HBO, ne?

Old Post 19-08-2005 v 17:01 PM
bluebery
Stálý Člen

Příspěvek č. 435

no HBO sem chytat nezkoušela, ale náký věci chytat rozhodně šli, ty démoni teda dobrý nebyli, ale spousta jinejch věcí byla k užitku.... třeba hledám v barceloně kde je 3 mil.lidí jednoho člověka, du k němu domu a doma neni, tak jedu metrem zpátky a on nastoupí přímo naproti mě do dveří, protože si spletl trasu metra.....nevim jestli je to přímo "anténama" nebo tim že celá cesta byla tak nějak magická, ale je fakt dobrý jak věci vycházej když na sebe navazujou a když se řídíš intuicí.....taky je fakt že ti z toho může houknout- třebas jednou sem šla nstopovat 2000 km jenom proto, že zahoukala sova a v tu chvíli to byl signál k odjezdu.... vim že je to uplně ujetý ale v tu chvíli to bylo uplně jasný....
Jestli seš z prahy a občas chodíš karlovkou tak mě tam možná někdy uvidíš s těma plechovkama - příští tejden nejspíš ne - jedu na výlet- ale třeba někdy....

Old Post 19-08-2005 v 17:20 PM
bluebery
Stálý Člen

Příspěvek č. 436

já na podzim jedla strašně moc houbiček a občas sme si s přítelem dali peří - třeba jednou za měsíc a stejně tak i na silvestra, jenže místo "vylepšenýho"silvestra sme se oba dostali do psychozy, a tohle peklo trvalo 3 dny - rozebírali sme všechny možný věci od dětství a přišli sme na nejhorší naše vlastnosti a pak se to nějak rozjelo - na chvilenku sem měla pocit že vyskakuju z krabice, která se trhá, ale nejsem to já, kdo ovládá moje tělo, přišlo mi, že do mě něco vstoupilo - něco moc zlýho.... Já dřív přečetla hodně knih o magii a na jednu stranu mě to fascinovalo, ale tohle byla čistá hrůza z toho co sem viděla - ne v sobě - v podstatě, ale něco jako že když si zahrávám tak se tedka udělala nějaká trhlina do astrálního světa odkud na mě útočila spousta zla - jako že možná to bylo něco jako že když uděláš nějakou věc která neni dobrá tak se ti to třikrát vrátí..... Bylo to čistý zoufalství, protože ty démoni mi našeptávali, že do úterka (byla neděle) se musíme zabít jinak budeme ničit všechny lidi, se kterýma přijdeme do kontaktu - no a ty dredy(já měla dredy napůl s vlněnejma leopardíma copánkama) se kroutili jako jedovatý hadi a já věděla v tu chvíli že to musim ostříhat a zničit... když sem je odstřihávala tak sem se bála vůbec na to šáhnout, protožeb se mi svíjeli v ruce.... vim že to bylo strašně moc přehrocená situace, ale taky vim že za normálního stavu sou věci zlý a dorbý jenom je člověk neni schopnej cejtit v takový intenzitě. Pro mě to v tu chvíli bylo strašně moc reálný - normální svět zmizel a já v tu chvíli byla v pekle - stejně tak můj přítel, kterej z toho nakonec odešel na tejden meditovat do blázince.
Musim končit - jedu na chajdu a už tady na mě spěchaj - tak zas někdy...

Old Post 19-08-2005 v 18:04 PM
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 437

bluebery: holka to ti nezávidim, mít tyhle stavy tak du rovnou do bohnic a hub už se nedotknu, dávám si je rád, ale s mírou a rozumem

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 20-08-2005 v 10:19 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Whendie
Nový Člen

Karma uživatele Whendie - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 438

Já se ted flákám a mám po škole,jdu na vejšku..nejspíš..(láká mě taky cizina na rok a víc) ale když makám o prázdninách a to většinou někde v hospě,s Jacksonem to jde přeci hned líp..naprosto mě to nijak a nikde ani při jakýkoliv činnosti neomezuje,naopak..jen si dávám pozor aby to na me ta přehršle:-)konzervativní společnost nepoznala.PS:samozdřejmě existujou prasečí modely se kterejma je opravdu dobrý nevylejzat do práce:-))

Old Post 21-08-2005 v 19:44 PM
Whendie je offline   Profil uživatele Whendie   Find more posts by Whendie   Foto galerie člena Whendie   Click here to Send Whendie a Private Message   Add Whendie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Frutexx
Stálý Člen

Karma uživatele Frutexx - 83% PěstitelskáKarma uživatele Frutexx - 83% PěstitelskáKarma uživatele Frutexx - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 439

TY voeee houby rulah . . u babi na kopci rostou ranec - driv dyz sem chodil do skoly (nez me vykopli) sme je zrali kvanta - rostli nam tam hafec . .a byloo to guud dycky po skole sme zasli kousek vedle prostrachali travu kazdejch si jich tech 30 - 50 nasbiral. Uz se zase tesim na podzim az se to rozjede . Jinac ja sem ted vyhozenej ze skoly a nevim co budu delat . .pac prihlasku na tenhle ro sem nejak nestih . .takze nejakou vyyjeb praci sezenu jen tak na oko - jinak prasule se daj sehnat ruzne - jen clovek nesmi bejt zhyckanej a zit hnusnej konzumni zivot.
Nekdy si rikam ze bych se sebral a odjel do tech krajin kde si tam lide zijou jen tak - vsechno si vypestujou - zadny socialnia zdravotni posjiteni platit nemusej . . jen proste zijou - maj tam kristalove cisty more a zivot plyne a plyne a staraj se jen o to co je k zivotu nejnutnejsi - Svetlo,voda,vzduch a puda a radujou se z veci ktery sou pro nas zdanlive primitivni !. .

Old Post 21-08-2005 v 19:54 PM
Frutexx je offline   Profil uživatele Frutexx   Find more posts by Frutexx   Foto galerie člena Frutexx   Click here to Send Frutexx a Private Message   Add Frutexx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
expiry_date1
Stálý Člen

Karma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 440

to bluebery:si silná,že si to tak zvládla.Mne sa niečo podobné stalo tiež(až na tie zrakové halucinácie),akurát to trvalo asi 3 mesiace a po nich som to spravil,ako Tvoj priateľ.Z vlastne j vôle,vtedy mi to prišlo ako dobré riešenie.

Jak na houbičky
pestovanie psilocybínových hríbikov - návody
HPS 70W,pokus o porovnanie s CFL 90W
Nová skriňa 150W HPS
Marihuana fakt spôsobuje závislosť........na jej pestovaní!

Old Post 21-08-2005 v 21:37 PM
expiry_date1 je offline   Profil uživatele expiry_date1   Find more posts by expiry_date1   Foto galerie člena expiry_date1   Click here to Send expiry_date1 a Private Message   Add expiry_date1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 441

Jsem dohled serverovny, kdyz zlobi, pohladim a je to OK. Hulim furt co to jde, protoze mam spoustu.....viz podpis :-)

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Old Post 08-09-2005 v 18:18 PM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 442

citace:
Původní příspěvek od Frutexx

Nekdy si rikam ze bych se sebral a odjel do tech krajin kde si tam lide zijou jen tak - vsechno si vypestujou - zadny socialnia zdravotni posjiteni platit nemusej . . jen proste zijou - maj tam kristalove cisty more a zivot plyne a plyne a staraj se jen o to co je k zivotu nejnutnejsi - Svetlo,voda,vzduch a puda a radujou se z veci ktery sou pro nas zdanlive primitivni !. .

tak uz jsme tri.Myslim,ze by toho slo dosahnout i v nasich podminkach,jen chtit.No a bohuzel platit to zdravotni.Mozna by to pokryly prebytky ze zahradky,kurniku a chleva.

Old Post 08-09-2005 v 19:16 PM
miguelx
Stálý Člen

Karma uživatele miguelx - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 443

Ok, taktéž přispěju svou troškou do mlýna. Makám jako Protidrogový koordinátor na jednom nejmenovaném Městském úřadě a na poloviční úvazek jako Sociální pracovník. Přiznávám, že hulím většinou až po práci leč je konopí můj nejvetší koník....Miguel

Old Post 09-09-2005 v 09:08 AM
miguelx je offline   Profil uživatele miguelx   Find more posts by miguelx   Foto galerie člena miguelx   Click here to Send miguelx a Private Message   Add miguelx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maslox
Stálý Člen

Karma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 444

tak jedem uděláme českou vesničku v Africe... proč ne ... ?

foosball

Old Post 09-09-2005 v 16:08 PM
maslox je offline   Profil uživatele maslox   Find more posts by maslox   Foto galerie člena maslox   Click here to Send maslox a Private Message   Add maslox to your buddy list     Navštiv homepage uživatele maslox! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mufin
Stálý Člen

Karma uživatele mufin - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 445

tak si jedete treba do afriky ale nezapomente ze tam neexistuje socialni stata a dalsi vymozenosti ktery tu vsichni vesele dojej ... ze ? ....

Old Post 09-09-2005 v 16:20 PM
mufin je offline   Profil uživatele mufin   Find more posts by mufin   Foto galerie člena mufin   Click here to Send mufin a Private Message   Add mufin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hal9000
Stálý Člen

Karma uživatele hal9000 - 68% Pěstitelská

chci taky Příspěvek č. 446

já bych taky jel..............aaaaaaaaacccccchhhhhhhhhh joooooooooo

syntax error

Jedna osmina mého outdooru

Old Post 09-09-2005 v 16:42 PM
hal9000 je offline   Profil uživatele hal9000   Find more posts by hal9000   Foto galerie člena hal9000   Click here to Send hal9000 a Private Message   Add hal9000 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hal9000! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 447

proc do afriky,tam by nas hnali.......ja jsem doma tady.A nemuselo by jit o absolutni odpoutani od systemu coz ani neni mozne.Zatim.

A nebylo by to jen pro pestitele a konzumenty konopi,ale pro vsechny co by meli chut se alespon castecne(nebo mozna i z velke casti)odpoutat od sveta penez,superstar,vyvolenych a jinych masazi dneska.

uz je to ale OT,mozna by to bylo na trydek

mufine,neprud,nech nas snit......... :-)

do zacatku by to asi chtelo koupit les,pote promyslet alternativni pribytky tak,aby to stalo co nejmin a dalo se tam dustojne vegetit i v zime.Zadna sranda,ale vsechno jde.

Old Post 09-09-2005 v 18:05 PM
bluebery
Stálý Člen

Příspěvek č. 448

neni to jen sen - žila sem v rozpadlym hradu v horách , kterej měl věžičky v každym "pokoji" ve tvaru turbíny,a kde žijou lidi schopný žít ze dne na den a za tohle sem nikomu nic neplatila, jedli sme odpadky a nacházeli sme spoustu věcí každej den a tohle všechno existuje - ve španělsku - strašně moc squatů, strašně moc odpadků a strašně moc turistů ochotnejch dávat pár peněz na to ostatní....
jo teďka sem v čechách kde squaty stojej za hovno, ale kultura DIY je jedinej způsob jak si uchovat svojí filosofii

Old Post 09-09-2005 v 23:13 PM
gona
grower hip hoper

Karma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 449

ale to je zbytočné blueberka nasrať na odpadky to je o ničom,,, čo takto ukradnúť zatúlanú sliepku? alebo uloviť zajaca na lúke? a čo lesné plody a korienky?a záhradky plné pochutín? nikomu nebude vadiť a ani si to nevšimne keď si zo záhradkarskej osady vezmeš z pár záhradok nejakú potravinu.... vyskúšané aj keď je pravda že kvôli tomu hradu by som to riskol...keby sa mi nechcelo cestovať a bola by tu zima prespával by som na strome a to takto:na nejakom dube by som si zrúbal dosky ktoré by zodpovedali mojej posteli asi tak 2 m na šírku a 0.5m na výšku z boku nejaký otvor kadial by som sa tam dostával tam vystlal nejakým kožušinami a potom by som tam dal spacák do -40 stupňov na ďalšom boku otvor z filtrom na dýchanie a nemusel by som spať na staniciach jako tí ožrani bezdomovci zablchnení....no a v lete heeh tam není čo riešiť len by som mal čas na prechádzanie sa po horách a zalievanie a hnojenie mojích detí ktoré by mi v zime poskytovali peniaze na základné potraviny od čoho by som sa chcel postupne osamostatniť a žiť bez pomoci marketov takže mne by stačil aj rodný kraj najprv,, pak by som driftil... xerthon s trejdom to súvisí aspoň vidno že sa dá žiť aj bez práce v systéme

tiež ťa tak baví hekís, poď si s nami zabattlovať ,Duke Nuken time to grow

Old Post 10-09-2005 v 09:12 AM
gona je offline   Profil uživatele gona   Find more posts by gona   Foto galerie člena gona   Click here to Send gona a Private Message   Add gona to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 450

gona:nebylo by ti uz lepe nez v nejake rakvi na strome v drevenem minidomecku,kde by sis zatopil,uvaril,zahulil z kamaradama....?

Old Post 10-09-2005 v 17:29 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:59 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 7 8 9 10 11 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás