Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Léčitelství » Konopná mast v obrazech.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 7 8 9 10 11 »
Autor
Téma 
Peshmerga
Stálý Člen

Karma uživatele Peshmerga - 61% PěstitelskáKarma uživatele Peshmerga - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

4bubik: VČELI VOSK - toho včelího vosku se tam nedává hafo, tak maximálně desetina a až ke konci vaření; druhá možnost je, a to dělám já, že to dáš jen do části konopné masti. Tato část se pak používá na problémy s nehty (ruce, nohy), drsná kůže na chodidlech atd. SADLO (čisté sádlo) používám z jednoduchého důvodu, na rozdíl od vazeliny, sádlo snadněji (jako přírodní produkt) vstřebává látky z konopí a má poměrně dlouhou trvanlivost (na rozdíl od másla) .Pokud se o sádle nikomu nezmíníš a přidáš do hotového výrobku nějakou "příchuť" (parfém, tresť) nikdo ani nepozná, že se maže sádlem. Vazelina smíchaná se sádlem se navíc opravdu lépe vstřebává. Když to ale připálíš, tak to smrdí a nic už tomu nepomůže. Jak už jsem psal, vařit pomalu, míchat, stále kontrolovat a hlavně přitom nehulit. Neber to jako evangelium či slovo boží, ale píši to na základě vlastní zkušenosti. Peace and Pot.

Old Post 08-01-2005 v 20:31 PM
Peshmerga je offline   Profil uživatele Peshmerga   Find more posts by Peshmerga   Foto galerie člena Peshmerga   Click here to Send Peshmerga a Private Message   Add Peshmerga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

jojo, díky kucí...já letos vařil z 2x500 géček vazelíny. myslím, že mastička dopadla v pohodě.. ale příští rok, když bude dost materiálu, tak vyzkouším i to sádlo s woskem a porovnám to... jinak - kamarád má hemeroidy jak macešky ale po tý mastičce si prej jeho prdel chrochtá blahem...

Old Post 14-01-2005 v 17:07 PM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bonsai
Stálý Člen

Karma uživatele Bonsai - 93% PěstitelskáKarma uživatele Bonsai - 93% PěstitelskáKarma uživatele Bonsai - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

No já nevím, možná je to blbost, ale nesmaží se to kvůli tomu, aby se z toho vypařila případně obsažená voda z předchozího vaření, kvůli trvanlivosti, aleaspoň to jsem si vždycky myslel?
Jinak též budu dnes provádět poslední fázi procesu výroby a chci v tom rozpustit pro osvěžení ještě tu silnou čínskou mast, co prodávají v těch malých krabičkách, uvidíme, zdali to bude ku prospěchu. Co myslíte?
Ten včelí vosk by nemusel být marný, taky ho použiju.
Sádlo jsem tam taky přidal kvůli zvýšení výsledného množství, myslím, že to tomu neuškodí.

Naposledy upravil Bonsai 08-02-2005 v 09:22 AM

Old Post 08-02-2005 v 09:16 AM
Bonsai je offline   Profil uživatele Bonsai   Find more posts by Bonsai   Foto galerie člena Bonsai   Click here to Send Bonsai a Private Message   Add Bonsai to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HonzaProchy123
Stálý Člen

Karma uživatele HonzaProchy123 - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

Takže kdybych chtěl mast vyrábět pro léčebný účinky tak si mám zasadit technický-rybářský nebo ze zveráče??Jak je to s legálním pěstováním techniky???Díky za odpovědi!!!

Old Post 08-02-2005 v 19:17 PM
HonzaProchy123 je offline   Profil uživatele HonzaProchy123   Find more posts by HonzaProchy123   Foto galerie člena HonzaProchy123   Click here to Send HonzaProchy123 a Private Message   Add HonzaProchy123 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HonzaProchy123
Stálý Člen

Karma uživatele HonzaProchy123 - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

nebo bych to moch taky aplikovat takhle:na bolest použít z techniky a psychický uvolnění si třeba zapálit brko???8-)))

Old Post 08-02-2005 v 19:20 PM
HonzaProchy123 je offline   Profil uživatele HonzaProchy123   Find more posts by HonzaProchy123   Foto galerie člena HonzaProchy123   Click here to Send HonzaProchy123 a Private Message   Add HonzaProchy123 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:30 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 7 8 9 10 11 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás