Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Excelentní Mr. Srooga!
Je to pastva pro oči, dáváš si záležet aby to vypadalo. Jinak k tomu mobilnímu Scrogu, pro pohyblivost rostlin je ideální, takže: zajímalo by mě jestli ho v budoucnu plánuješ jet perpetual. IMHO když je ta možnost, proč si to neusnadnit , je to méně práce a časem člověk najede na rutinní systém.
Mmch počet příspěvků na stránku teď není fixní (dá se nastavit v Můj Grower)
tak tohle je fakt pěkný. Je radost vidět , jak se techniky pěstování vyvíjejí a zdokonalují. Jsem tu asi rok a za tu dobu jsem se díky lidem jako srooga naučil dost novejch věcí. K+ jemu a pomyslnou K+ všem, který ženou pěstování trávy k dokonalosti.
to srooga&spol :Něco ke hnojivu: hnojím taky OBM a wuxal super, trochu netopejřích hoven (guano) kostní moučka a mletej dolomit ale Wuxal mi došel a tam kde ho kupuju ho už rok nevedou. Prozradíš mi svojeho dvorního dodavatele?(Praha) Nebo nevíte někdo jinej?
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
Esteticky moooc pekneee :-) Maam kamaraada, co maa hodne podobnyy systeem a musim riict, ze na 250 W vaam to oboum de moc hezky....
Co takhle postnout to na Owergrow, at se na to muuze podiivat i Bushyoldgrower - bude urcite raad, jak mu tady v Cechaach kraasne jede jeho modiilek :-)