Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » končím, THC už nikdy
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 7 8 9 10 11 »
Autor
Téma 
samoot01
Nový Člen

Karma uživatele samoot01 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 129

jj a pokud to važne nekomu nedela dobře tak radši přestantě ja se zhulim za vas!

Old Post 14-03-2009 v 08:19 AM
samoot01 je offline   Profil uživatele samoot01   Find more posts by samoot01   Foto galerie člena samoot01   Click here to Send samoot01 a Private Message   Add samoot01 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 130

kanjack nj ale co kdyz je chut porad :-D

Old Post 14-03-2009 v 09:49 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MadEGGA:()
Stálý Člen

Karma uživatele MadEGGA:() - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 131

mno ja osobne na sobe vypozoroval, ze abstak prichazi az po dnech nehuleni.. predtim vubec. mam jeste slusny zasoby v krvi )

Old Post 14-03-2009 v 23:52 PM
MadEGGA:() je offline   Profil uživatele MadEGGA:()   Find more posts by MadEGGA:()   Foto galerie člena MadEGGA:()   Click here to Send MadEGGA:() a Private Message   Add MadEGGA:() to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
samoot01
Nový Člen

Karma uživatele samoot01 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 132

jj ta chut vždy přijde!

Old Post 15-03-2009 v 00:04 AM
samoot01 je offline   Profil uživatele samoot01   Find more posts by samoot01   Foto galerie člena samoot01   Click here to Send samoot01 a Private Message   Add samoot01 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BoBoR
Stálý Člen

Karma uživatele BoBoR - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 133

ale ja som nepisal ze mi robi zle ked hulim...ale ked nehulim

Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú

Old Post 15-03-2009 v 15:37 PM
BoBoR je offline   Profil uživatele BoBoR   Find more posts by BoBoR   Foto galerie člena BoBoR   Click here to Send BoBoR a Private Message   Add BoBoR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 134

citace:
Původní příspěvek od rodnaxor
... A podle mě je život bez drog ať už jde o tabák, alkohol, a jiný svinstva LUXUSNÍ.

Mějte se

Jojo páni, kdo nezažil, neví o co přichází .. lehkost bytí každym coulem, ne jen "umělá pohodička"

pís

Old Post 15-03-2009 v 16:14 PM
nero
Stálý Člen

Karma uživatele nero - 11% PěstitelskáKarma uživatele nero - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 135

Tak podle mně je zase droga takový spestření života já když sem ještě trávu neznal tak byl ten život maximálně monotoní jenže s trávou přišlo i pár (příjemných) starostí bez kterejch bych si teď život nedokázal představit jo a k přestání s hulením ani nwm já sem sváteční kuřák takže mně se závislost ani patlání mozku nějak netýká jestli chcete přestat ze závážných zdravotních důvodú (ste už upně blbý tak GL

Old Post 15-03-2009 v 16:43 PM
nero je offline   Profil uživatele nero   Find more posts by nero   Foto galerie člena nero   Click here to Send nero a Private Message   Add nero to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
angelo97
Stálý Člen

Karma uživatele angelo97 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 136

cafte....mno ja teraz nejdem prestat uplne ale dam si 2 mesiace detox lebo uz mi to leze na mozog...aa som zvedavy ci sa vrati mozgova cinnost a celkova fyzicka aktivita....viem ze to bude trochu tazke lebo som si dost zvykol ale snad to nejak daam...drzte mi palce

Old Post 22-03-2009 v 21:10 PM
angelo97 je offline   Profil uživatele angelo97   Find more posts by angelo97   Foto galerie člena angelo97   Click here to Send angelo97 a Private Message   Add angelo97 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 137

mnoo ja zcela neplanovane nehulim... mam co, mam s kym, ale nejak se mi ani nechce.. Zajimavy..

Old Post 23-03-2009 v 09:34 AM
Host
Host

Příspěvek č. 138

citace:
Původní příspěvek od Disaster:-)
mnoo ja zcela neplanovane nehulim... mam co, mam s kym, ale nejak se mi ani nechce.. Zajimavy..

Stécu, jestli už to trvá dýl jak dvě hodiny, tak musíš bejt buď zamilované nebo chytat nějaké zváštní jarní manýry
už to balíš ?

Old Post 23-03-2009 v 11:34 AM
Host
Host

Příspěvek č. 139

Muhehhe mnoo trva to od soboty od odpoledne:-)) Muheh a jinak: No comment:-)) Ale Jaro je tady:-)))

No a nebalim...

Old Post 23-03-2009 v 11:36 AM
Host
Host

Příspěvek č. 140

mám to jako futeW.Přes týden vubec,ten věnuju věcem do školyovšem pátek a sobota jsou dny kdy se jenom čadí...maximálně mně to vyhuvuje

Old Post 23-03-2009 v 13:17 PM
Spawnmaster
Stálý Člen

Karma uživatele Spawnmaster - 97% PěstitelskáKarma uživatele Spawnmaster - 97% PěstitelskáKarma uživatele Spawnmaster - 97% PěstitelskáKarma uživatele Spawnmaster - 97% PěstitelskáKarma uživatele Spawnmaster - 97% PěstitelskáKarma uživatele Spawnmaster - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 141

je pravda, že se blbě usíná, když člověk přestane...ale zase je mazec, že si pak ráno pamatujete hafo snů :-) ale po pár dnech už se usínat taky dá... padá tady dost kvalitních názorů, prostě pokud to někomu nedělá dobře, tak by hulit neměl, protože mu to spíš ještě uškodí...ono bude něco pravdy na tom, že ganja umí nastartovat latentní psychický choroby... byli jste už někdy na psychu?? já tam byl za známým a divili byste se kolik je tam psychoušů, kterým nastartovala chorobu právě ganja..jistě, nedá se to svádět jen čistě na ni, měli to v sobě, to je jasný....ale možná kdyby nikdy nezahulili, tak by tam nebyli...kdo ví...třeba jo, třeba ne ;-)

Dodržuj zákon.... a budeš svobodný

Old Post 23-03-2009 v 14:25 PM
Spawnmaster je offline   Profil uživatele Spawnmaster   Find more posts by Spawnmaster   Foto galerie člena Spawnmaster   Click here to Send Spawnmaster a Private Message   Add Spawnmaster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dymone
Stálý Člen

Karma uživatele dymone - 89% PěstitelskáKarma uživatele dymone - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 142

presne tak ako pises. Ja uz dost dlhu dobu nehulim aktivne .. hulim uz iba ak mam chut a naladu .. a viem ze to nieje nejaky superstone model. Tie modely ma ani nebavili a ani mi nic nedavali .. skor naopak .. brali. A najlepsim odstrasujucim prikladom mi bol moj dobry kamarat, ktory kvoli tomu musel chodit k doktorovi a brat aj nejake lahke lieky .. proste paranoja, uzskost. Takto ked mam chut a naladu .. a viem ze je to light-high, tak si dam rad s kamosmi .. sam nikdy. Niekedy je to raz za mesiac, niekedy raz za 3 mesiace a niekedy 2x za tyzden. Vsetko zalezi len od rozpolozenia a hulenia

Old Post 24-03-2009 v 12:10 PM
dymone je offline   Profil uživatele dymone   Find more posts by dymone   Foto galerie člena dymone   Click here to Send dymone a Private Message   Add dymone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.skunk
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.skunk - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 143

Zdrawim,asi po 2 letech co sem hulil skoro každej den,tak posledni měsic sem to skoro omezil,a zjistil sem,že se umim vyjadřovat líp než,když sem furt hulil a vůbec celkově to je všechno jiný.Určitě už nebudu pálit každej den,ale jen o vykendech někdy nebo podle nalady uvidíme.:-)

nevim nic

Old Post 25-03-2009 v 16:34 PM
Mr.skunk je offline   Profil uživatele Mr.skunk   Find more posts by Mr.skunk   Foto galerie člena Mr.skunk   Click here to Send Mr.skunk a Private Message   Add Mr.skunk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MadEGGA:()
Stálý Člen

Karma uživatele MadEGGA:() - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 144

2spawnmaster: mno pokud ten problem nastartuje brko jako takovi, tak si myslim, ze by tam byli.. ony tyhle problemi prichazi nejcasteji zhruba po 20 roku zivota do zhruba 30ti let.. a myslim si, ze brko to jen urychlilo ten nastup. A navic alkohol by mel podobny nasledky.. akorad by si asi museli prozit par solidnich opic za sebou aby dostali raadnou davku uzkosti )

Old Post 25-03-2009 v 22:16 PM
MadEGGA:() je offline   Profil uživatele MadEGGA:()   Find more posts by MadEGGA:()   Foto galerie člena MadEGGA:()   Click here to Send MadEGGA:() a Private Message   Add MadEGGA:() to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:17 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 7 8 9 10 11 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás