Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
.. tak som teraz nasiel na jednej herecke samcie gule .. joj jaku mam radost .. snazil som sa ju prerezat a vsetky gulky co som nasiel som pinzetou otrhal .. idem strihat jablone na zahradu a porozmyslam ci herecku vyhodim celu alebo co ...
zdravicko priatelia .. herecky stale veselo blednu .. dnes dostali zalievku co je 7 dni od poslednej.. napalil som im po 6 ml/l grow aj bloom .. je to 2x tolko co pise tabulka .. preco? lebo som zvedavy co to urobi .. inak myslim , ze kvitnu celkom v pohode .. tej jednej hermafroditnej som otrhal vsetky vacky co som nasiel a dalej ostava v posadke .. ak bude mat velku snahu vytlacit dalsie tak sa uvidi ..
edit.. ked ich teraz porovnavam so starsimi fotkami , tak je vidno , ze herecky celkom pekne kvitnu a rezy podrastli .. nebyt toho zltnutia , ktore sa mi nedari zastavit ani dvojnasobnou davkou hnojky (spicky listov sa zatial nespalili) , tak by to bolo lepsie .. ale aj tak zacinam byt spokojny ..
inak Vam pani dakujem za Kacka , podporu a sledovanie .. nech nam to rastie priatelia ..
este dalej ... hereckam pomaly konci 5. tyzden a podla seed banky by mali byt hotove za sedem , tak som zvedavy ci tomu tak bude .. kebyze hej , tak by som pomaly mal zacat s preplachom ..
.. herecky su myslim spokojne .. inak keby to niekoho zaujimalo , tak to zltnutie listov sa v podstate zastavilo po tych vysokych davkach hnojiv - 6ml/l grow aj bloom .. kazdopadne to uz asi bolo vela, pretoze sa niektorym hereckam trosku stocili listy po dlzke - 3. fotka .. trichomy sa zacinaju zakalovat .. nasiel som asi dva jemne zakalene .. tak sa zatial majte jak chcete a nech sa dari ..
zdravicko priatelia .. herecky uz par dni vizeraju stale rovnako .. asi uz budu len dozrievat .. naposledy som zalieval len vodou s enzymami .. planujem este raz poriadny vyplach a potom kosa .. podla mikroskopu to velmi neponahla ..
.. dnes boli herecky na vyplachu .. kazda dostala 30l cistej vody .. na vytoku EC 0,2 , tak snad je to ciste .. takisto som defolioval vacsinu listia .. teraz pockam az preschnu a pojdu dole .. pocitam taky tyzden max 10 dni ..
zdravicko zahradkari .. pod mikroskopom som dnes nasiel uz celkom dost jantaru , tak to dozrelo podla popisu seed banky .. po preplachu trosku vybledli ale nieje to celkom to co som chcel .. mal som preplachnut min. o tyzden skor .. boli na biobizz hnojke a mnohi sa tu vyjadruju, ze s tymito hnojkami ani nepreplachuju a je to v pohode.. tak myslim, ze bude aj toto
.. necham herecky pod svetlom este do zajtra .. v sobotu budu po tme a v nedelu pride zubata .. tak sa majte krasne a zatial cav
Ahoj
Na mě je tam ještě až moc bílých chloupků,ale když říkáš že trichomy už jdou do jantaru,tak asi cajk...
Vypadá to nakonec fajnovo, přes všechny trable....ať se daří 🤘
nazdar Growoli .. diky , ze si sa ozval .. jasne mas pravdu na oko to este chvilu chce ale taka chlpata je len jedna herecka .. no a tie jantarove trichomy ma ina a tiez je v tom zatial sama .. pozrel som teraz este raz poriadne vsetky .. tak asi skosim len tu jednu a ostatne este necham ..
foto pod mikroskopom .. prve dve z tej hotovej a tretia z tej chlpatej ..
zdravicko zahradkari .. tak myslim , ze je hotovo .. dnes uz jantarove trichomy nemam problem najst na troch hereckach a dalsie dve su z velkej casti milky .. uz len musim dostat naladu na kosu .. teraz sa mi napriklad vobec nechce .. vecer uz ale po zhasnuti vytiahnem lampu zo zasuvky a jak dostanem chut dalsie dni tak sa na ne vrhnem ..
Tvl a co by si chcel aby najprv opadali vsetky blizny alebo .. posledne dni nic nerobim len cekujem trichomy mikroskopom a farba je jak som napisal .. je to proste ready. Tak neviem .. co by si mi radil ? naco mam este cakat hmm? .. foto za tmy samozrejme cvaknem tie su predsa naj ..