Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ty posledni fotky vypadaji opravdu topove. Skoda ze nesly holky vic nad sit, byla by to potom velka morda. Tezko dle fotek soudit, preju samozrejme co nejvic, ale realne to vidim tak na 530g, snad se pletu.
Gratulace výhercům, čest poraženým. K+ je na cestě.
Jinak toho je 617g, což je přibližně o 100g víc než minulé kolo, ale zas na úkor kvality. Jak už jsem psal, vzhled, vůně a chuť žádná sláva, ale zmašťovadlo je to neskutečný. Takže paráda.
Pytel vlevo- hezčí paldy 464,24g
Pytel vpravo- malý, nebo měkčí paldy, ale na takový to domácí žvýkání good. 152,76g
A to bude dost haše ( bylo dost orosenyho listí+ spodky)
Je to trochu prdel. Kdyby mi to někdo dal ať smotnu brko, moc bych si od toho nesliboval, prostě tuctový hulení. O to větší je údiv co se stavů týče. Za 10-15 min. frontální lobotomie... Klasika nortehrn light, zahulíš a už neuděláš nic, jen chill.
Jdu si ubalit na oslavu pořádnou mrkev, dobrou noc.
ted sem cumel ze si rovnou daval na 1. den kvetu 660w neni to zbytecny ?? byl by problem kdybys nechal treba 400w mh az do naznaku kvetu ap ak tam hodil plnou palbu na 660 ?
U toho scrogu mi to nepřijde zbytečný, chtěl jsem aby spodní větve vystřelili nad síť, zatím co vrchní větve ohýbáš a posouváš. Taky co nespálí světlo, to spálí přitápění, dělal sem to i kvůli teplotě. A myslím, že je lepší do nich cpát co nejvíc světla prvních 6-7 týdnů, než na konec květu.