Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám tohle:foto
Chci vyzkoušet v boxu automaty ale pořád váhám,jestli nekoupit regulary,nebo spíše zase feminizovaný.Záleží taky jak budu spokojený s BB.U automatu si nejsem jistý tím výnosem.Co myslíš?
automaty jsou predne delany na outdoor aby stihli dokvést...
pro indoor jsou nevhodny..mnohme lepsi jsou femky když uz...
samozrejmne muzes to enchat i v indooru... ale automaty nedosahujou takových kvalit jako femky...navíc nemas moznost kontrolovat delku rustu a to je dost podstatny...bud ti to preroste...coz nepředpokládám nebo ti spis vyroste zakrslej prcek...pokud automat ve skrini tak jedine v bubleru, aeur ebbflow v necem v cem to fakt jee v hline to je pomaly a většinou nevynosny...
jasny a ještě v 30.dnu kvetu pises ze ti tam poletujou brebery...uz to nekur a rekni mame at ti udela místo na zahrádce a počkej si na jaro...
V druhym roundu byly problemy zase s molici, ktera se objevila az po dlouhy dobe tak se prober radsi ty a nepis kraviny kdyz si to evidente nesledoval a nevis.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Původní příspěvek od Jamés zase stebou nemůžu souhlasit,lightmix je fakt skoro bez živin a vydrží ti max.tyden bez hnojů,už vněm mám něco odjeto a když si pod těma fotkama přečteš ten můj příspěvek tak myslím,že tam je řešení problému,ten xxxdavidxxx to totiž zaléval vodou bez upraveneho ph a ty kytky jak jsi psal jsou právě nedohnojené a ta kytka by i žádné živiny nepřijímala se zálivkou s ph okolo 7-8,ale to jistě víš ;-)
tyden jo ??? mi chces rict ze po prvním zaliti musíš hnojit ? hosi vy me bavite... nasypu 20 litru kybl timhle substrátem...jednou zaleju (klidne vodou z kohoutku bez jakykoliv upravy ph) zasadim klon a 14 dni na to nemusim sahnout... natoz to hnojit...
jinak zadne zivini neprijma při ph 7-8 ?? koukni na ten obrazek prosimte....při tohme ph prijma ziviny jako NPK celekem ještě dst dobře.. další ziviniy muzou vykazovat zhorseny vstrebavani ...ale zadny ?? ze by za hranici ph 7-8 bylu uplne mrtvo ?? ne to vazne ne
V druhym roundu byly problemy zase s molici, ktera se objevila az po dlouhy dobe tak se prober radsi ty a nepis kraviny kdyz si to evidente nesledoval a nevis.
no vidíš to se mas cim chlubit to je ještě horsi.. 2 kola s tvym super special nepredhnojenym substrátem a 2x hmyzaci parada...
tyden jo ??? mi chces rict ze po prvním zaliti musíš hnojit ? hosi vy me bavite... nasypu 20 litru kybl timhle substrátem...jednou zaleju (klidne vodou z kohoutku bez jakykoliv upravy ph) zasadim klon a 14 dni na to nemusim sahnout... natoz to hnojit...
jinak zadne zivini neprijma při ph 7-8 ?? koukni na ten obrazek prosimte....při tohme ph prijma ziviny jako NPK celekem ještě dst dobře.. další ziviniy muzou vykazovat zhorseny vstrebavani ...ale zadny ?? ze by za hranici ph 7-8 bylu uplne mrtvo ?? ne to vazne ne
:-D :-D to máš asi nějakou zázračnou vodu :-D ..jo stěma žádnýma živinama jsem to přehnal uznávám :-D .já se svojí zkušenosti píšu,že když jsem držel matky a řezal to tak jsem zakořeněný prcky v malé rw kostce přesazoval do lightmixu a tak po týdnu ta barva byla mnohem světlejší než když jsem je přesazoval a šlo vidět že už mají hlad..zálivka,podmínky byly ok..takže tak..
Původní příspěvek od Jamés :-D :-D to máš asi nějakou zázračnou vodu :-D ..jo stěma žádnýma živinama jsem to přehnal uznávám :-D .já se svojí zkušenosti píšu,že když jsem držel matky a řezal to tak jsem zakořeněný prcky v malé rw kostce přesazoval do lightmixu a tak po týdnu ta barva byla mnohem světlejší než když jsem je přesazoval a šlo vidět že už mají hlad..zálivka,podmínky byly ok..takže tak..
vodu zaracnou nemam ph cca 8 a EC 0,4 -0,5 takze spis spatnou, ale i tak to vali
no ono taky ty kytce musíš dat nejakej cas nez se ji rozrostou koreny... tyden v hline je doba kdy kytka teprve zacina rust a tahat ziviny z hliny... do ty doby investuje svoje ziviny do tvorby korenu...takze klony většinou trosku ztratej barvu po presazeni do hliny, když jim das pak ještě nejakej cas zase se to vrati ... ale to uz je všechno na kytkách videt...pokud uz mas nejaky to knowhow tak vis kdy prihnojit...ale rozhodne to není po 7 dnech od zasazeni....takovej substrat by pak uplne ztratil svůj vyznam a kupovat ho by bylo vicemene kravina a kratkozrakost...nehlede na tu cenu která je kolem 300 za pytel... to uz si radsi koupim za 400 plne nahnojenej a mam mesic klid
vodu zaracnou nemam ph cca 8 a EC 0,4 -0,5 takze spis spatnou, ale i tak to vali
no ono taky ty kytce musíš dat nejakej cas nez se ji rozrostou koreny... tyden v hline je doba kdy kytka teprve zacina rust a tahat ziviny z hliny... do ty doby investuje svoje ziviny do tvorby korenu...takze klony většinou trosku ztratej barvu po presazeni do hliny, když jim das pak ještě nejakej cas zase se to vrati ... ale to uz je všechno na kytkách videt...pokud uz mas nejaky to knowhow tak vis kdy prihnojit...ale rozhodne to není po 7 dnech od zasazeni....takovej substrat by pak uplne ztratil svůj vyznam a kupovat ho by bylo vicemene kravina a kratkozrakost...nehlede na tu cenu která je kolem 300 za pytel... to uz si radsi koupim za 400 plne nahnojenej a mam mesic klid
no právě že jsem to přesazoval do cca 1,5dcl kelímků a prokořeněný to bylo krásně a lightmix jsem volil proto že neobsahuje tolik živin,protože v allmixu to na tak čerstvý klony dělalo trochu bordel..a hnojit jsem začínal až byly prorostlé takže cca 10dní po přesazení...no stou vodou když ti to valí je jen tvoje plus,mě to takhle nefunguje a rozdíly byly znát...asi se shodneme,že se neshodneme :-D ...ps : doufám ,že to tady pak Benovi někdo promaže :-D
Původní příspěvek od Jamés no právě že jsem to přesazoval do cca 1,5dcl kelímků a prokořeněný to bylo krásně a lightmix jsem volil proto že neobsahuje tolik živin,protože v allmixu to na tak čerstvý klony dělalo trochu bordel..a hnojit jsem začínal až byly prorostlé takže cca 10dní po přesazení...no stou vodou když ti to valí je jen tvoje plus,mě to takhle nefunguje a rozdíly byly znát...asi se shodneme,že se neshodneme :-D ...ps : doufám ,že to tady pak Benovi někdo promaže :-D
1,5 dcl kelímek... pak se není cemu divit takhle velkej kelímek ti vyzere kytka za 10 dni at tam budes mit substrat jakej chces...navíc většina korenu se koncetruje u dna kam stece většina ty cisty vody kterou to zalejes a to je pak jasny ze z toho kytka nebude na vetvi
ted uz nevidim důvod to tady promazávat,, alespoň az si to ostatní prectou budou vedet cemu se vyvarovat... to je jako darwinovy ceny..peknej priklad toho jak se to NEMA delat....
ne vždy ale z 90% minimalne klon zvladne normlane predhnojenej substrat (priklad třeba, plagron royalmix nebo canna terra professional plus a dalso...)
lightmix bych pouzil jen na semínka...a na prvních par dnu...1,5 dcl kelímek. zasadit seminko a max po tydnu co vyklici tak presadit do neceho vyzivnejsiho
no vidíš to se mas cim chlubit to je ještě horsi.. 2 kola s tvym super special nepredhnojenym substrátem a 2x hmyzaci parada...
Nebyly ze substratu, ten byl propecenej. A nechlubim se tim. Hlavne ze s toho mas radost, mysli si co chces ja si taky myslim svy ponekolikaty te prosim aby ses na to uz vysral a prestal psat, cau
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Původní příspěvek od crazyben
Nebyly ze substratu, ten byl propecenej. A nechlubim se tim. Hlavne ze s toho mas radost, mysli si co chces ja si taky myslim svy ponekolikaty te prosim aby ses na to uz vysral a prestal psat, cau
Ja z niceho radost nemam...me je to ve finále uplne jedno... jestli ti to ještě nedoslo slo mi o to poradit ti...pomoct ti...(vlastne ne tobe.. ale tvym kytkam) tvoje obraceni věci a placani nesmyslu me ale dovedlo k tomu co pisu ted...ano ted uz se ti smeju... ne za tvoje kytky...tech je mi lito... ale za to jak ses ....natvrdlej
Ja z niceho radost nemam...me je to ve finále uplne jedno... jestli ti to ještě nedoslo slo mi o to poradit ti...pomoct ti...(vlastne ne tobe.. ale tvym kytkam) tvoje obraceni věci a placani nesmyslu me ale dovedlo k tomu co pisu ted...ano ted uz se ti smeju... ne za tvoje kytky...tech je mi lito... ale za to jak ses ....natvrdlej
smutny totiž je ze ty a tobe podobni tady pak radite zacatecnikum a placate nesmysli a přitom sami byjste potrebovali poradit...
viz tenhle příspěvek Dr.Demovi
citace:
Původní příspěvek od crazyben Ono to spálení živinama má za následek že kořeny je přestanou přímat, proto se nakonec může zdát že trpí nedostatkem. Ty hnědý konečky sou přesně příznaky spálení živinama, takže bych je párkrát prolil jen vodou a pak začal hnojit menšíma dávkama, ale počkej i na rady zkušenějších já kokos nikdy nejel.
Tohle je spálení živinama...důsledkem maj některý nedostatek dusíku, přehnojení dusíkem vypadá přesně opačně, hodně tmavě zelená barva i na nejnovějších přírůstkách. Kokos je na tohle všechno citlivější než hlína.
ta první veta je mi dost povedoma... rek bych ze jsem ti to napsal dokonce i ja a ejhle hned to prezentujes dal... takze to o tobe svedci jen ze praxe nula a jenom tady siris nevyzkouseny teorie... kdybych napsal ze pomuze dat ke kytce hovno z vanocniho kapra tak ty by si mu to snad prepolsla...
radis tady něco cloveku kterej jede v kokosu a přitom si kokos nikdy nemel ....tak se na to vyser spis ty...kdyby si znal kokos vedel by si ze zalejvat ho cistou vodou je to nejhrosi co muzes udelat...ale je fakt ze tobe rostou kytky i z hilnybez zivin tak třeba jim vecer vypravis pohádky a oni z toho rostou...
a propo při prehnojeni maj nejnovejsi vyrusty svetle zelenou az zlutou barvu... ne tmave zelenou... takze zase uplne spatne...
1,5 dcl kelímek... pak se není cemu divit takhle velkej kelímek ti vyzere kytka za 10 dni at tam budes mit substrat jakej chces...navíc většina korenu se koncetruje u dna kam stece většina ty cisty vody kterou to zalejes a to je pak jasny ze z toho kytka nebude na vetvi
ted uz nevidim důvod to tady promazávat,, alespoň az si to ostatní prectou budou vedet cemu se vyvarovat... to je jako darwinovy ceny..peknej priklad toho jak se to NEMA delat....
ne vždy ale z 90% minimalne klon zvladne normlane predhnojenej substrat (priklad třeba, plagron royalmix nebo canna terra professional plus a dalso...)
lightmix bych pouzil jen na semínka...a na prvních par dnu...1,5 dcl kelímek. zasadit seminko a max po tydnu co vyklici tak presadit do neceho vyzivnejsiho
VÁŽNĚ??to jsem vůbec netušil (ironie)...píšu jak to bylo a proč jsem volil ten lightmix,ony byly v tom lightmixu jen v těch kelímcích,potom už šly normálně do předhnojenýho plagronu,ale některý zustaly i v lightmixu a prostě MĚLY HLAD :-D ..jak už ti to mám vysvětlit proboha?:-D ..no myslím že bys to mohl promazat protože ta naše diskuze je už uplně mimo toto téma. Ať se ti daří FrYnku
Původní příspěvek od Jamés VÁŽNĚ??to jsem vůbec netušil (ironie)...píšu jak to bylo a proč jsem volil ten lightmix,ony byly v tom lightmixu jen v těch kelímcích,potom už šly normálně do předhnojenýho plagronu,ale některý zustaly i v lightmixu a prostě MĚLY HLAD :-D ..jak už ti to mám vysvětlit proboha?:-D ..no myslím že bys to mohl promazat protože ta naše diskuze je už uplně mimo toto téma. Ať se ti daří FrYnku
napsal si ze v lightmixu uz to musíš po tydnu hnojit...na to jsem reagoval ze je to blbost... az pak si napsal ze v 1,5 dcl kelimku... coz meni situaci...
radilo mi vic lidi (i tech s indorem zkusenejsich) a vic jich rikalo ze sem to mel spis nedokrmeny. Taky kdyz sem jim na kvetu zacal davat vic cca po mesici, zacali se rychle lepsit. Ty si zatim jedinej kdo si mysli ze to mam od zacatku prehnojeny a porad mi to tady cpes dokola. Kdyby takovejch nazoru bylo vic asi bych se zamyslel, ale si jedinej zatim.
Jestli sem nekde nekomu poradil spatne tak se omlouvam, najdi mi schvalne nakej priklad...
Původní příspěvek od crazyben radilo mi vic lidi (i tech s indorem zkusenejsich) a vic jich rikalo ze sem to mel spis nedokrmeny. Taky kdyz sem jim na kvetu zacal davat vic cca po mesici, zacali se rychle lepsit. Ty si zatim jedinej kdo si mysli ze to mam od zacatku prehnojeny a porad mi to tady cpes dokola. Kdyby takovejch nazoru bylo vic asi bych se zamyslel, ale si jedinej zatim.
Jestli sem nekde nekomu poradil spatne tak se omlouvam, najdi mi schvalne nakej priklad...
staci mi hned ten první co jsem nasel... prolej kokos několikrát jen vodou ....
ono je rada a rada.... musíš si vybrat tu co ma nejakou vahu... to ze ti 10 lidi rekne ze je to takhle neznamena ze to tak skutecne je.. spousta z nich jsou totiž jen další šířiči blábolu a toho co kde slyseli a precetli... ale jedina informace ma vahu a to ta co vychazi z praxe...
když ti 10 lidi rekne zeje super sezrat hovno tak ho taky sezeres ?? nebo mas svůj rozum a reknes si ze nebudes zrat smradlavy hovno... ?
a cetl si to cely... taky sem tam psal "ale počkej i na rady zkušenějších já kokos nikdy nejel."
Podsouvas mi tu od zacatku nejaky svoje domenky ktery nejsou pravdivy at si o tom myslis co chces a stavis na nich svoje zavery, tak se nediv ze te neberu vazne To se pak nediv ze radsi verim deseti jinejm ikdyby to byly jak rikas dalsi sirici blabolu. Vime?!