Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 1# grow 250w HPS
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 7 8 9 10 11 »
Autor
Téma 
Bohém
Stálý Člen

Karma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 129

hele vpohodě.. já osobně vůbec vlhkost neřeším.. sice mám takovej nic moc vlhkoměr, o jehož přesnosti bychom mohli vést spory ale většinou tam je přes noc kolem 70 %, ofuk odtah jede nonstop, a ani jedno kolo jsem neměl problémy s plísní.. a to i když jsem nechal vedle skříně ošmikaný listí , který trochu začlo plesnivět (a možná i šířit spory.) A dřív jsem měl jen jeden ofuk a na některý pály ani nefučelo... No co chci říct, že udávaná správná vlhkost v květu je určitě téměř 100% prevence proti plísni ale to NEZNAMENÁ že při vyšší vlhkosti to nepůjde vklidu dojet , nebo že na 100% to bude plestnivět..

Jelikož tam mám chladno tak když je venku teplo tak je tam vlhko.. ale zatím sem problémy neměl, akrát jsem četl že vysoká vlhkost může "prodlužovat nasazování na květ..." což jsem u sebe nemohl porovnat, ale jinak vše ok

1st. Bohémův indoor 250W - 4x White Lemon 2nd. Bohémův indoor 250W - 4x Sensi Star 3rd. Bohémův indoor 250W - 4x Super Skunk - Aquafarm -/poprvé/ HYDRO-DRIP 4th. Bohémův indoor 250W - 2x Critical+ 2.0 - Aquafarm - HYDRO-DRIP 0,978 g/W !!! 5th. Bohémův indoor 250W - 4x Pineapple Chunk - Aquafarm- HYDRO-DRIP 6th. Bohémův indoor 250W - 3x Spoetnik#1 - Aquafarm- HYDRO-DRIP 1,024 g/W 7th. Bohémův indoor 250W - 4x OG Kush - Aquafarm- HYDRO-DRIP 8th. Bohémův indoor 250W - 4x Bubblegum - Aquafarm- HYDRO-DRIP 9th. Bohémův indoor 250W - 2x Industrial Plant - Aquafarm- HYDRO-DRIP - 1,1032 g/W !!! (TOP VÝNOS)
10th. Bohémův indoor 250W - 4x MOB/Mother of Berries - Aquafarm - HYDRO-DRIP 11th. Bohémův indoor 250W -[/color]4x Critical Cheese - Aquafarm - HYDRO-DRIP

Old Post 13-06-2015 v 08:13 AM
Bohém je offline   Profil uživatele Bohém   Find more posts by Bohém   Foto galerie člena Bohém   Click here to Send Bohém a Private Message   Add Bohém to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
senssistar
Stálý Člen

Karma uživatele senssistar - 97% PěstitelskáKarma uživatele senssistar - 97% PěstitelskáKarma uživatele senssistar - 97% PěstitelskáKarma uživatele senssistar - 97% PěstitelskáKarma uživatele senssistar - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 130

Bohem: ok ok tak ja se tak bat nebudu no Ale i tak chci 3 ofuk me se libi kdyz je ve skrini poradnej pruvan) A pro jistotu Jinak tvoje vsechny growy sem shlidl a pekny Premejslim pristi kolo jet taky jen 250w a mozna aquafarm. Pod 600w nebudu trenovat moje omyly hliny se nebojim tu znam z outdooru

Old Post 13-06-2015 v 11:17 AM
senssistar je offline   Profil uživatele senssistar   Find more posts by senssistar   Foto galerie člena senssistar   Click here to Send senssistar a Private Message   Add senssistar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
senssistar
Stálý Člen

Karma uživatele senssistar - 97% PěstitelskáKarma uživatele senssistar - 97% PěstitelskáKarma uživatele senssistar - 97% PěstitelskáKarma uživatele senssistar - 97% PěstitelskáKarma uživatele senssistar - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 131

Cau growers prosim o radu Nemam cas celou nedeli hledat na growru muj problem dnes pri zalivce sem si vsiml na jedne ci dvou kytkach nakou degeneraci listu neni jich moc ale zrovna ty nejvrchnejsi a nejvetsi , jakoby ztraceli hezky tmave zelenou barvu na par mistech. Cim to je zpusobeny? Pridavam foto. Dik

Old Post 14-06-2015 v 08:55 AM
senssistar je offline   Profil uživatele senssistar   Find more posts by senssistar   Foto galerie člena senssistar   Click here to Send senssistar a Private Message   Add senssistar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nice bloom
Stálý Člen

Karma uživatele nice bloom - 43% Pěstitelská

Příspěvek č. 132

Čau

Nejspíš to vypadá na naky stopovy prvek (železo,mangan) koukám ze jsi v půlce květů a asi hnojis vydatne:-) tak nemyslím že by to byl naky nedostatek živin. Pak mě napadá už jen pH ale myslím ze to by vypadalo trochen jinak. :-). Ať se daří ať to roste.peace.

ab imo pectore

Old Post 14-06-2015 v 09:14 AM
nice bloom je offline   Profil uživatele nice bloom   Find more posts by nice bloom   Foto galerie člena nice bloom   Click here to Send nice bloom a Private Message   Add nice bloom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Severus
Stálý Člen

Karma uživatele Severus - 94% PěstitelskáKarma uživatele Severus - 94% PěstitelskáKarma uživatele Severus - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 133

Ahoj, viděl bych to spíš na nedostatek dusíku, popř zkontroluj pH zálivky, kdyby se jednalo o nedostatek síry.

Old Post 14-06-2015 v 09:30 AM
Severus je offline   Profil uživatele Severus   Find more posts by Severus   Foto galerie člena Severus   Click here to Send Severus a Private Message   Add Severus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
senssistar
Stálý Člen

Příspěvek č. 134

Ph zalivky pokazde upravuji na 6,2 tak PH by to bejt nemelo , a hnojim podle tabulek Biobizz,hnojim bloom,grow,algamic,topmax , jeste sem hnojil activera ale to doslo Takze ted nevim

Old Post 14-06-2015 v 10:13 AM
senssistar
Stálý Člen

Příspěvek č. 135

+ teda jeste jeden dotaz na jedne kytce na dvouch vrscich mi jako by vadnou(usychaj) pestiky,cim by to mohlo bejt zpusobene?? Nakej parazit??mam jeste udelat preventivne postrik Rock efectem ,nebo radsi uz moc nestrikat, kvuli plisni??
A jeste od vcera mam nakej jeblem teplomer ,doposud i kdyz byly vedra tak sem mel max 29° nad vrchama a dnes mi to hned par minut po rozsviceni hlasilo 33° a venku zadny vedro... tak sem zvedl lampu a mam kolem 30°,myslite ze teplomer blbne nebo proste mam najednou takovy hici??

Old Post 14-06-2015 v 10:18 AM
nice bloom
Stálý Člen

Příspěvek č. 136

citace:
Původní příspěvek od senssistar
Ph zalivky pokazde upravuji na 6,2 tak PH by to bejt nemelo , a hnojim podle tabulek Biobizz,hnojim bloom,grow,algamic,topmax , jeste sem hnojil activera ale to doslo Takze ted nevim

Zkus vitalitikomplex od Agro. Já to používám teď.
Jde aplikovat postřikem i do zalivky.
Je to výživa se stopovými prvky+enzymy.

ab imo pectore

Old Post 14-06-2015 v 10:28 AM
nice bloom je offline   Profil uživatele nice bloom   Find more posts by nice bloom   Foto galerie člena nice bloom   Click here to Send nice bloom a Private Message   Add nice bloom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
senssistar
Stálý Člen

Příspěvek č. 137

A to mam pridat k hnojkam nebo jen udelat zalivku stohodle??

Old Post 14-06-2015 v 10:33 AM
nice bloom
Stálý Člen

Příspěvek č. 138

citace:
+ teda jeste jeden dotaz na jedne kytce na dvouch vrscich mi jako by vadnou(usychaj) pestiky,cim by to mohlo bejt zpusobene?? Nakej parazit??mam jeste udelat preventivne postrik Rock efectem ,nebo radsi uz moc nestrikat, kvuli plisni??
A jeste od vcera mam nakej jeblem teplomer ,doposud i kdyz byly vedra tak sem mel max 29° nad vrchama a dnes mi to hned par minut po rozsviceni hlasilo 33° a venku zadny vedro... tak sem zvedl lampu a mam kolem 30°,myslite ze teplomer blbne nebo proste mam najednou takovy hici??

Nesahal si na ni rukama?? Holýma??.:-) no není videt když tak hod foto ale nak bych si s pár pestikama hlavu nedělal. Ale ta teplota nic moc. Mel sem ve skříni i 31 u vrcholku nevím jiste jesli jim 33 nak nebude vadit. S tím teploměrem těžko říct. Jistota je koupit novej a neb sežeň proste druhej a porovnej. Peace

ab imo pectore

Old Post 14-06-2015 v 10:40 AM
nice bloom
Stálý Člen

Příspěvek č. 139

citace:
A to mam pridat k hnojkam nebo jen udelat zalivku stohodle??

Zadelej si zálivku jen s tímhle dle doporučeného dávkování. Já bych osobně NEmíchal do toho všechny ostatné hnojky. Mam teda 6 kytek míchám na tři litry bez ostatních hnojiv. Cca 0,5l hotového roztoku pro každou. Až urnám za vhodné ze médium proschlo udělám klasik zalivku s hnojkama jak obvykle. Opakuji po 14 ti dnech..

ab imo pectore

Old Post 14-06-2015 v 10:48 AM
senssistar
Stálý Člen

Příspěvek č. 140

A cim hnojis ??? Ne nesahal rukama proc?? Vubec na kytky nesaham v kvetu, jen sem ostrihaval spodky. Tu teplotu 33°sem mel cca 10min nez sem si vsiml ze tak rapidne vyrostla nahoru. Lampu sem zvysil cca na 40cm z 30cm a teplota 29° tak to tak necham. Ted nabijim fotak ,vecer sem diztak pridam foto jak holky kvetou + ty pestiky vadnouci

Old Post 14-06-2015 v 11:50 AM
nice bloom
Stálý Člen

Příspěvek č. 141

Jedu plagron alga grow, Bloom mě došel minulé kolo:-) ale mam PK 13-14.
A než pokvetu koupím i bloom. No k tem pestils, hod pak foto a ať se kouknem třeba někdo bude vědět co se jim děje ;-) ať se daří peace.

ab imo pectore

Old Post 14-06-2015 v 18:16 PM
Bohém
Stálý Člen

Karma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 142

K tomu trénování omylů - na Aquafarmu není fakt co zkazit... Pokud máš EC a pH metr tak nemusíš mít strach že bys to nedojel tak jak chtěl Já jsem měl sice poprvé uplně ze začátku problém , ale bylo to díky tomu že jsem pH měřil lakmusem což je kravina a srovnával to kyselinou fosforečnou což byla vzhledem k tomu taky kravina... Kdybych s tím nic nedělal tak by to bylo vpohodě. Taky doporučuju CANNA AQUA řadu.. není to nic drahýho - krom BOOSTU kterej je asi hlavní dojná kráva CANNY Hlavně ale CANNA sama udržuje správnou pH hranici.. já jsem teď ve 20 dni květu a ani jednou sem neměřil pH a valí to krásně.. což znamená že CANNA je pro začátečníky ideal a je uživaatelsky úplně easy Na konec jen čistá voda a CANNA FLUSH, vypláchneš veškerou chemku a výsledek... První co sem měl z AF je Super Skunk a musím říct že rozhodně největší morda co sem měl.. hlavně kvůli té NEUVĚŘITELNÉ a čisté chuti ... a o vůni ani nemluvím, vždycky fetuju smrad z filmovky...

1st. Bohémův indoor 250W - 4x White Lemon 2nd. Bohémův indoor 250W - 4x Sensi Star 3rd. Bohémův indoor 250W - 4x Super Skunk - Aquafarm -/poprvé/ HYDRO-DRIP 4th. Bohémův indoor 250W - 2x Critical+ 2.0 - Aquafarm - HYDRO-DRIP 0,978 g/W !!! 5th. Bohémův indoor 250W - 4x Pineapple Chunk - Aquafarm- HYDRO-DRIP 6th. Bohémův indoor 250W - 3x Spoetnik#1 - Aquafarm- HYDRO-DRIP 1,024 g/W 7th. Bohémův indoor 250W - 4x OG Kush - Aquafarm- HYDRO-DRIP 8th. Bohémův indoor 250W - 4x Bubblegum - Aquafarm- HYDRO-DRIP 9th. Bohémův indoor 250W - 2x Industrial Plant - Aquafarm- HYDRO-DRIP - 1,1032 g/W !!! (TOP VÝNOS)
10th. Bohémův indoor 250W - 4x MOB/Mother of Berries - Aquafarm - HYDRO-DRIP 11th. Bohémův indoor 250W -[/color]4x Critical Cheese - Aquafarm - HYDRO-DRIP

Old Post 16-06-2015 v 06:45 AM
Bohém je offline   Profil uživatele Bohém   Find more posts by Bohém   Foto galerie člena Bohém   Click here to Send Bohém a Private Message   Add Bohém to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Itachi994
Stálý Člen

Karma uživatele Itachi994 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 143

s Product X od Biobizz nic nepokazíš, bratranek používa a řeknu ti že ty kytky jsou fakt něco, zesilil stonek, vetsi listy, roste mu to lepe.

Ale nějak mu to hejbe s EC a PH, radeji přeměřuj, ať nepřehnojíš.

Old Post 16-06-2015 v 07:12 AM
Itachi994 je offline   Profil uživatele Itachi994   Find more posts by Itachi994   Foto galerie člena Itachi994   Click here to Send Itachi994 a Private Message   Add Itachi994 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
senssistar
Stálý Člen

Příspěvek č. 144

31.den 12/12 zalivka 4ml/l grow,bloom,top max"algamic dosel ,musim dojet dnes koupit" +dalsi cirkulacni vetrak.

Old Post 16-06-2015 v 08:23 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:03 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 7 8 9 10 11 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás