Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hele vpohodě.. já osobně vůbec vlhkost neřeším.. sice mám takovej nic moc vlhkoměr, o jehož přesnosti bychom mohli vést spory ale většinou tam je přes noc kolem 70 %, ofuk odtah jede nonstop, a ani jedno kolo jsem neměl problémy s plísní.. a to i když jsem nechal vedle skříně ošmikaný listí , který trochu začlo plesnivět (a možná i šířit spory.) A dřív jsem měl jen jeden ofuk a na některý pály ani nefučelo... No co chci říct, že udávaná správná vlhkost v květu je určitě téměř 100% prevence proti plísni ale to NEZNAMENÁ že při vyšší vlhkosti to nepůjde vklidu dojet , nebo že na 100% to bude plestnivět..
Jelikož tam mám chladno tak když je venku teplo tak je tam vlhko.. ale zatím sem problémy neměl, akrát jsem četl že vysoká vlhkost může "prodlužovat nasazování na květ..." což jsem u sebe nemohl porovnat, ale jinak vše ok
Bohem: ok ok tak ja se tak bat nebudu no Ale i tak chci 3 ofuk me se libi kdyz je ve skrini poradnej pruvan) A pro jistotu Jinak tvoje vsechny growy sem shlidl a pekny Premejslim pristi kolo jet taky jen 250w a mozna aquafarm. Pod 600w nebudu trenovat moje omyly hliny se nebojim tu znam z outdooru
Cau growers prosim o radu Nemam cas celou nedeli hledat na growru muj problem dnes pri zalivce sem si vsiml na jedne ci dvou kytkach nakou degeneraci listu neni jich moc ale zrovna ty nejvrchnejsi a nejvetsi , jakoby ztraceli hezky tmave zelenou barvu na par mistech. Cim to je zpusobeny? Pridavam foto. Dik
Nejspíš to vypadá na naky stopovy prvek (železo,mangan) koukám ze jsi v půlce květů a asi hnojis vydatne:-) tak nemyslím že by to byl naky nedostatek živin. Pak mě napadá už jen pH ale myslím ze to by vypadalo trochen jinak. :-). Ať se daří ať to roste.peace.
Ph zalivky pokazde upravuji na 6,2 tak PH by to bejt nemelo , a hnojim podle tabulek Biobizz,hnojim bloom,grow,algamic,topmax , jeste sem hnojil activera ale to doslo Takze ted nevim
+ teda jeste jeden dotaz na jedne kytce na dvouch vrscich mi jako by vadnou(usychaj) pestiky,cim by to mohlo bejt zpusobene?? Nakej parazit??mam jeste udelat preventivne postrik Rock efectem ,nebo radsi uz moc nestrikat, kvuli plisni??
A jeste od vcera mam nakej jeblem teplomer ,doposud i kdyz byly vedra tak sem mel max 29° nad vrchama a dnes mi to hned par minut po rozsviceni hlasilo 33° a venku zadny vedro... tak sem zvedl lampu a mam kolem 30°,myslite ze teplomer blbne nebo proste mam najednou takovy hici??
Původní příspěvek od senssistar Ph zalivky pokazde upravuji na 6,2 tak PH by to bejt nemelo , a hnojim podle tabulek Biobizz,hnojim bloom,grow,algamic,topmax , jeste sem hnojil activera ale to doslo Takze ted nevim
Zkus vitalitikomplex od Agro. Já to používám teď.
Jde aplikovat postřikem i do zalivky.
Je to výživa se stopovými prvky+enzymy.
Původní příspěvek od senssistar + teda jeste jeden dotaz na jedne kytce na dvouch vrscich mi jako by vadnou(usychaj) pestiky,cim by to mohlo bejt zpusobene?? Nakej parazit??mam jeste udelat preventivne postrik Rock efectem ,nebo radsi uz moc nestrikat, kvuli plisni??
A jeste od vcera mam nakej jeblem teplomer ,doposud i kdyz byly vedra tak sem mel max 29° nad vrchama a dnes mi to hned par minut po rozsviceni hlasilo 33° a venku zadny vedro... tak sem zvedl lampu a mam kolem 30°,myslite ze teplomer blbne nebo proste mam najednou takovy hici??
Nesahal si na ni rukama?? Holýma??.:-) no není videt když tak hod foto ale nak bych si s pár pestikama hlavu nedělal. Ale ta teplota nic moc. Mel sem ve skříni i 31 u vrcholku nevím jiste jesli jim 33 nak nebude vadit. S tím teploměrem těžko říct. Jistota je koupit novej a neb sežeň proste druhej a porovnej. Peace
Původní příspěvek od senssistar A to mam pridat k hnojkam nebo jen udelat zalivku stohodle??
Zadelej si zálivku jen s tímhle dle doporučeného dávkování. Já bych osobně NEmíchal do toho všechny ostatné hnojky. Mam teda 6 kytek míchám na tři litry bez ostatních hnojiv. Cca 0,5l hotového roztoku pro každou. Až urnám za vhodné ze médium proschlo udělám klasik zalivku s hnojkama jak obvykle. Opakuji po 14 ti dnech..
A cim hnojis ??? Ne nesahal rukama proc?? Vubec na kytky nesaham v kvetu, jen sem ostrihaval spodky. Tu teplotu 33°sem mel cca 10min nez sem si vsiml ze tak rapidne vyrostla nahoru. Lampu sem zvysil cca na 40cm z 30cm a teplota 29° tak to tak necham. Ted nabijim fotak ,vecer sem diztak pridam foto jak holky kvetou + ty pestiky vadnouci
Jedu plagron alga grow, Bloom mě došel minulé kolo:-) ale mam PK 13-14.
A než pokvetu koupím i bloom. No k tem pestils, hod pak foto a ať se kouknem třeba někdo bude vědět co se jim děje ;-) ať se daří peace.
K tomu trénování omylů - na Aquafarmu není fakt co zkazit... Pokud máš EC a pH metr tak nemusíš mít strach že bys to nedojel tak jak chtěl Já jsem měl sice poprvé uplně ze začátku problém , ale bylo to díky tomu že jsem pH měřil lakmusem což je kravina a srovnával to kyselinou fosforečnou což byla vzhledem k tomu taky kravina... Kdybych s tím nic nedělal tak by to bylo vpohodě. Taky doporučuju CANNA AQUA řadu.. není to nic drahýho - krom BOOSTU kterej je asi hlavní dojná kráva CANNY Hlavně ale CANNA sama udržuje správnou pH hranici.. já jsem teď ve 20 dni květu a ani jednou sem neměřil pH a valí to krásně.. což znamená že CANNA je pro začátečníky ideal a je uživaatelsky úplně easy Na konec jen čistá voda a CANNA FLUSH, vypláchneš veškerou chemku a výsledek... První co sem měl z AF je Super Skunk a musím říct že rozhodně největší morda co sem měl.. hlavně kvůli té NEUVĚŘITELNÉ a čisté chuti ... a o vůni ani nemluvím, vždycky fetuju smrad z filmovky...