Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj
vypada to ze mas pravdu Pane TIME, asi jsem chtel zkusit prirodu tak trochu vocurat, ale ona je to nedobytna vsemocna "mrcha" ... a ja naivka
Rozhodne to budu sledovat, treba budou opravdu vzrostlejsi, chci je hodne zastipovat /na terase to ani jinak nepujde/ a spis je smerovat do kosatejsiho tvaru. Ted jsem poprve zastipnul paty patro /FIMkou.../ a musim rict, ze po 3 dnech je to spis porad zasekly a zadnej extra vysledek z toho nekouka. Chci to nejak rozvetvovat, takze je budu "trapit" dal...
Ohledne ty fotoperiody... Kdy tak je a kytky zacinaj koncit svou veget fazi a pomalu jedou do kveteni... ??
Díkys
btw: Vse jsem zacal driv, abych sklidit taky driv a mel uz "to" svoje v druhy pulce srpna,kdy jedem s kamosema na free ride po cechach a moravach a slezanach....
" Když zasadíš semínko, vyroste ti kytička,
z kytičky pak lísteček a z lístečku palička,
chlape, ty jseš hlavička! "
nejaky fotecky bych klidne udelat mohl - aspon uvidis ty no-namy, nic extra, priste vydrzim s klicenim a pockam na dyl...
To zatemnovani jeste prostudovany a nastudovany nemam, jen jsem o tom letmo cetl a slysel, takze to budu muset napravit. Jestli vis o nejakej threadu, budu moc rad.
Free ride jako cesta bez cíle a bez směru, vyjedem z mesta a pojedem tam, kam nas to bude nejvic tahnout, zastavime tam, kde nas to bude nejvic bavit a budem spat tam, kde nas nechaj Berem jedno auto, sme ctyri kamosi. Planujem tak 14 dni, CR,max. SK. Ten nazev je vcelku trapnej, ale nevim jak to jinak nazvat ...a hlavni rozdil od snoubicovyho slovniku je v tom, ze je to jizda bez prkna a kdyz pri jizde spadnes /vypadnes/ z auta, tak to boli vic....
" Když zasadíš semínko, vyroste ti kytička,
z kytičky pak lísteček a z lístečku palička,
chlape, ty jseš hlavička! "
tak ja sem si daval 5 tejden pripravenejsch sazenicek do sklenicku tu jednu sem trosku omylem preriz vejpul dratem tak sem ji tam necahal a tu urizlou spoici sem taky zapichl do zeme ale pocitam s tim ze se nechytne no a jinak sem ataky dal jeden kdybl o dvou rostlinam(kwuli samcum) na stromek a to bylo myslim vcera tak sem zvedav no ale jinak du zase dalsi kybla asi pristi tejden a kazdej tejden jednoho abych vychytal ten zacatek
thats all and I"m quit
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
ˇčus..chci se zeptat...mám nasazených pár noname a ještě k tomu sem si objednal Early Misty od Nirvany...peníze sem poslal včera..myslíte že až mi to příjde tak že už nebude pozdě na výsaz?
Zdař lidičky, mam doma asi rok starý noname seedy a doufam že z toho něco bude, sadim poprvý, mam dotaz jesli je u hřbitova příhodná půda?? )
děkan mikejs
Edit: v com to klicis? kolko to trva? Ked sa nieco pytas skus to trochu opysat.
2 LeTman: Fakt rastlinky nakvitnu vsetky rovnako. To je iste - ide o fotoperiodu. Mozes dat von rastlinky aj v aprili ktore su predpestovane od januara, alebo v auguste zasadis priamo do zeme semeno. Kvitnut zacnu rovnako. Rozdiel bude max v tom ze z tej januarovej budes mat urodu ktoru sam nestihnes za rok sfajcit.
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem
to Niga: sorry ale ňák sem to posral, a napatlal sem to jen na dvě místa
jo já to dávam zatim vyklíčit ptam se jenom jako takovej předvoj, abych pak věděl co a jak
Potreboval by som poradiť z jedným problémom. Zasadil som dosť neskoro /začiatok júna - 5.6.05/. Dá sa stým niečo ešte urobyť, alebo je to už márne? Vopred dík a ak môžete poradiť, tak vás o to prosím.
Edit Hlava : tak sem pospojoval temata ktera se tykala teto otazky , ty se tady jeste mozna opakuji ale diskuze je svedena sem , tak toto tema vystavim at to porad nikdo nehleda .
citace:
Původní příspěvek od Kellogg myslite,kdyz tedka zasadim este riky,tak mi to naroste este tak treba pul metru nebo metru ?
dostal sem je minuly tyden a mam je na balkone ,maji oba dva tak 15cm,sou to bila vdova a nejaky skunk
citace:
Původní příspěvek od Chroust Chtěl bych se Vás zeptat, kdy jste nejpozději sadily out a jak to nakonec dopadlo? mělo by cenu ještě dávat klíčit nové rostlinky? mě ptáci (nejspíš ) všecko co jsem měl venku v kvetináčích malý rostlinky vyzobali, mám teďka jenom 5 rostlinek a to jsem měl asi 20 a kdyby to bylo možné, jsem tu sice nový, ale mohl bych Vás touto cestou požádat o nějaké semínka?
EDIT: Hledání jsem použil a nic mi to nenašlo, na ostatní rostlinky jsem dal uřezané pet láhve