Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kdy vysadit ven?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 7 8 9 10 11 »

dozrajou?
This poll is closed.
jasně že jo 7 100.00%
ani náhodou vole 0 0%
Total: 7 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
LeTman
Stálý Člen

Karma uživatele LeTman - 20% Pěstitelská

příroda Příspěvek č. 129

Ahoj
vypada to ze mas pravdu Pane TIME, asi jsem chtel zkusit prirodu tak trochu vocurat, ale ona je to nedobytna vsemocna "mrcha" ... a ja naivka
Rozhodne to budu sledovat, treba budou opravdu vzrostlejsi, chci je hodne zastipovat /na terase to ani jinak nepujde/ a spis je smerovat do kosatejsiho tvaru. Ted jsem poprve zastipnul paty patro /FIMkou.../ a musim rict, ze po 3 dnech je to spis porad zasekly a zadnej extra vysledek z toho nekouka. Chci to nejak rozvetvovat, takze je budu "trapit" dal...
Ohledne ty fotoperiody... Kdy tak je a kytky zacinaj koncit svou veget fazi a pomalu jedou do kveteni... ??

Díkys

btw: Vse jsem zacal driv, abych sklidit taky driv a mel uz "to" svoje v druhy pulce srpna,kdy jedem s kamosema na free ride po cechach a moravach a slezanach....

" Když zasadíš semínko, vyroste ti kytička,
z kytičky pak lísteček a z lístečku palička,
chlape, ty jseš hlavička! "

Gardens in the sky... a ta nadpozemská chut

Old Post 02-04-2005 v 15:11 PM
LeTman je offline   Profil uživatele LeTman   Find more posts by LeTman   Foto galerie člena LeTman   Click here to Send LeTman a Private Message   Add LeTman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LeTman
Stálý Člen

Karma uživatele LeTman - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 130

nejaky fotecky bych klidne udelat mohl - aspon uvidis ty no-namy, nic extra, priste vydrzim s klicenim a pockam na dyl...
To zatemnovani jeste prostudovany a nastudovany nemam, jen jsem o tom letmo cetl a slysel, takze to budu muset napravit. Jestli vis o nejakej threadu, budu moc rad.
Free ride jako cesta bez cíle a bez směru, vyjedem z mesta a pojedem tam, kam nas to bude nejvic tahnout, zastavime tam, kde nas to bude nejvic bavit a budem spat tam, kde nas nechaj Berem jedno auto, sme ctyri kamosi. Planujem tak 14 dni, CR,max. SK. Ten nazev je vcelku trapnej, ale nevim jak to jinak nazvat ...a hlavni rozdil od snoubicovyho slovniku je v tom, ze je to jizda bez prkna a kdyz pri jizde spadnes /vypadnes/ z auta, tak to boli vic....

" Když zasadíš semínko, vyroste ti kytička,
z kytičky pak lísteček a z lístečku palička,
chlape, ty jseš hlavička! "

Gardens in the sky... a ta nadpozemská chut

Old Post 02-04-2005 v 17:19 PM
LeTman je offline   Profil uživatele LeTman   Find more posts by LeTman   Foto galerie člena LeTman   Click here to Send LeTman a Private Message   Add LeTman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
onrejblesk
Stálý Člen

Karma uživatele onrejblesk - 84% PěstitelskáKarma uživatele onrejblesk - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 131

tak ja sem si daval 5 tejden pripravenejsch sazenicek do sklenicku tu jednu sem trosku omylem preriz vejpul dratem tak sem ji tam necahal a tu urizlou spoici sem taky zapichl do zeme ale pocitam s tim ze se nechytne no a jinak sem ataky dal jeden kdybl o dvou rostlinam(kwuli samcum) na stromek a to bylo myslim vcera tak sem zvedav no ale jinak du zase dalsi kybla asi pristi tejden a kazdej tejden jednoho abych vychytal ten zacatek
thats all and I"m quit

je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej
1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk"
1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno
2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno
3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu"
1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.

Old Post 04-04-2005 v 14:41 PM
onrejblesk je offline   Profil uživatele onrejblesk   Find more posts by onrejblesk   Foto galerie člena onrejblesk   Click here to Send onrejblesk a Private Message   Add onrejblesk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr. Manson
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Manson - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 132

Já už je dávám teď a skusím je ještě aspoň 1-2X zahstříhnout ... mno snad bude čas...

grower varuje:
pozor hulení může
způsobit stav uvolnění

Vědí vaši rodiče že pěstíte a jak to vzali???

Naposledy upravil Mr. Manson 04-04-2005 v 20:29 PM

Old Post 04-04-2005 v 20:21 PM
Mr. Manson je offline   Profil uživatele Mr. Manson   Find more posts by Mr. Manson   Foto galerie člena Mr. Manson   Click here to Send Mr. Manson a Private Message   Add Mr. Manson to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr. Manson! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
champi
Stálý Člen

Karma uživatele champi - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 133

JJ sem nasadil ve skleniku a uz my taky vylezli )

Myslim ze budou slusny kousky.

THE WORLD IS MINE

Moje 1 kytka (05)

Old Post 19-05-2005 v 10:37 AM
champi je offline   Profil uživatele champi   Find more posts by champi   Foto galerie člena champi   Click here to Send champi a Private Message   Add champi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BomberMan
Stálý Člen

Karma uživatele BomberMan - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 134

ˇčus..chci se zeptat...mám nasazených pár noname a ještě k tomu sem si objednal Early Misty od Nirvany...peníze sem poslal včera..myslíte že až mi to příjde tak že už nebude pozdě na výsaz?

Old Post 21-05-2005 v 15:45 PM
BomberMan je offline   Profil uživatele BomberMan   Find more posts by BomberMan   Foto galerie člena BomberMan   Click here to Send BomberMan a Private Message   Add BomberMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mikejs
Nový Člen

Karma uživatele mikejs - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 135

Zdař lidičky, mam doma asi rok starý noname seedy a doufam že z toho něco bude, sadim poprvý, mam dotaz jesli je u hřbitova příhodná půda?? )
děkan mikejs

Old Post 22-05-2005 v 09:15 AM
mikejs je offline   Profil uživatele mikejs   Find more posts by mikejs   Foto galerie člena mikejs   Click here to Send mikejs a Private Message   Add mikejs to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mikejs
Nový Člen

Příspěvek č. 136

jo ještě když je semínko naprasklý, tag to z toho asi nic nebude co?

Old Post 22-05-2005 v 09:20 AM
mikejs je offline   Profil uživatele mikejs   Find more posts by mikejs   Foto galerie člena mikejs   Click here to Send mikejs a Private Message   Add mikejs to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Niga
Stálý Člen

Karma uživatele Niga - 58% Pěstitelská

2 mikejs Příspěvek č. 137

Co to vsade patlas? https://grower.cz/forum/showthread.p...3405#post243405

Edit: v com to klicis? kolko to trva? Ked sa nieco pytas skus to trochu opysat.

2 LeTman: Fakt rastlinky nakvitnu vsetky rovnako. To je iste - ide o fotoperiodu. Mozes dat von rastlinky aj v aprili ktore su predpestovane od januara, alebo v auguste zasadis priamo do zeme semeno. Kvitnut zacnu rovnako. Rozdiel bude max v tom ze z tej januarovej budes mat urodu ktoru sam nestihnes za rok sfajcit.

Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem

Old Post 22-05-2005 v 10:16 AM
Niga je offline   Profil uživatele Niga   Find more posts by Niga   Foto galerie člena Niga   Click here to Send Niga a Private Message   Add Niga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mikejs
Nový Člen

Příspěvek č. 138

to Niga: sorry ale ňák sem to posral, a napatlal sem to jen na dvě místa
jo já to dávam zatim vyklíčit ptam se jenom jako takovej předvoj, abych pak věděl co a jak

Old Post 22-05-2005 v 13:32 PM
eNDy
Stálý Člen

Karma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 139

BomberMan: ked ti to pride kludne to vysad...vyrastie a este aj vykvitne.. rozdiel bude len vo velkosti rastlin

Mikejs: skus to napraskli zasadit, ale podla mna je velka sanca ze to splesnivie.

Old Post 22-05-2005 v 20:07 PM
eNDy je offline   Profil uživatele eNDy   Find more posts by eNDy   Foto galerie člena eNDy   Click here to Send eNDy a Private Message   Add eNDy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mikejs
Nový Člen

Příspěvek č. 140

eNDy: ňáký sem dal vyklíčit do vody, a ňáký sem flák do květináče, tag uvidíme )

Old Post 23-05-2005 v 13:16 PM
mikejs
Nový Člen

Příspěvek č. 141

doufam že z toho něco bude

Old Post 23-05-2005 v 16:18 PM
BomberMan
Stálý Člen

Karma uživatele BomberMan - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 142

eNDy:dik za radu

Old Post 23-05-2005 v 20:34 PM
BomberMan je offline   Profil uživatele BomberMan   Find more posts by BomberMan   Foto galerie člena BomberMan   Click here to Send BomberMan a Private Message   Add BomberMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
champi
Stálý Člen

Karma uživatele champi - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 143

je to vklídku rostlinky maj cca 30 cm uz jsou venku a zatim se jim daří tak snad to tak pude dal

THE WORLD IS MINE

Moje 1 kytka (05)

Old Post 05-06-2005 v 19:13 PM
champi je offline   Profil uživatele champi   Find more posts by champi   Foto galerie člena champi   Click here to Send champi a Private Message   Add champi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Martens
Nový Člen

Karma uživatele Martens - 0% Pěstitelská

Obecné Začal som neskoro... Příspěvek č. 144

Potreboval by som poradiť z jedným problémom. Zasadil som dosť neskoro /začiatok júna - 5.6.05/. Dá sa stým niečo ešte urobyť, alebo je to už márne? Vopred dík a ak môžete poradiť, tak vás o to prosím.

Edit Hlava : tak sem pospojoval temata ktera se tykala teto otazky , ty se tady jeste mozna opakuji ale diskuze je svedena sem , tak toto tema vystavim at to porad nikdo nehleda .

citace:
Původní příspěvek od Kellogg
myslite,kdyz tedka zasadim este riky,tak mi to naroste este tak treba pul metru nebo metru ?
dostal sem je minuly tyden a mam je na balkone ,maji oba dva tak 15cm,sou to bila vdova a nejaky skunk

citace:
Původní příspěvek od Chroust
Chtěl bych se Vás zeptat, kdy jste nejpozději sadily out a jak to nakonec dopadlo? mělo by cenu ještě dávat klíčit nové rostlinky? mě ptáci (nejspíš ) všecko co jsem měl venku v kvetináčích malý rostlinky vyzobali, mám teďka jenom 5 rostlinek a to jsem měl asi 20 a kdyby to bylo možné, jsem tu sice nový, ale mohl bych Vás touto cestou požádat o nějaké semínka?

EDIT: Hledání jsem použil a nic mi to nenašlo, na ostatní rostlinky jsem dal uřezané pet láhve

Old Post 09-06-2005 v 11:25 AM
Martens je offline   Profil uživatele Martens   Find more posts by Martens   Foto galerie člena Martens   Click here to Send Martens a Private Message   Add Martens to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:50 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 7 8 9 10 11 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás