Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám problém...vypěstoval sem si první urodu matička mi kytičky chválila i když byli celý plesniví:-) no ted sem si zasadil black dominu a matce hráblo v hlavě a vyhodila mi to..že prej už tam nemám nic sázet...máte nějakej fígl jak na matku?? fotr tomu to je jedno..sem koumal že bych mohl pěstovat technický aspon pro zkušenosti a pak tam nenápadně hodit něco lepšího...matce hlavně vadí že to je nelegální to je hlavní...pokud máte nějaký rady tak pište...předem dík
Hele, tak proc ji nereknes, ze je to technika? Myslis, ze to tvoje mati pozna jo? Tezko...vyreseno Nebo jestli mas nejakej zdravotni problem..rekni ji, ze ti to na to pomaha...nebo ji vysvetli, ze jedna či pet kytek nic neznamena, ze je to maly mnozstvi (takze povoleny) a taky bude vedet hovno ne?...nebo ji dej pohulit nejakou mňamku, ktera te moc nezkuruje...a hned si udela vo ganje jinej vobrazek (pozitivni) Mas svoji hlavu, svuj mozek, tak ho vyuzij...ty znas svoji matku nejlip, takze bys mel taky nejlip vedet, jak na ni....
PS: u nas sem to vyresil jinak- wostrejc, protoze uz me zacali srat jak me furt rikali: "ty fetaku tebe jednou zavrou, ses magor ze to hulis a tak"..nasim proste nigdy nevysvetlis, ze trawa je v poho (sou asi zasaženy jeste tou jejich dementni dobou a navic ovlivneny dnesnima kecama, ktery slysej v televizi...), znate to ne?...taxem se teda do nich pustil a zacal jim nadavat ze sou uplne vygumovany, kdyz si myslej takovyhle picoviny...ze trawa je v pohode a ze me to bavi pestovat i hulit a ze se jim vyseru na nejaky prace na zahrade, kdyz si nemuzu dat ani cudku do skleniku...nebo sem jim vyhrozoval, ze pokud mi vytrhnou nejakou rostlinku, ze jim vytrham vsechny ty hnusny kytky co maj za voknem a tak...hm stalo se, ze mi fotr teda nakonec fakt vyhodil par rostlinek, ale to bylo uz v afektu (kdyz sem ho nasral)..., tak ja abych mu nezustal dluznej, vyrval sem mu zase ty jeho rostlinky (papriky, vokurky apod...) Dostal sem si ce pekne na drzku, ale vod ty doby se me nasi maximalne zeptaj kdy uz ty kytky dam nekam do prdele
Naposledy upravil indicky-konopi 05-01-2005 v 15:17 PM
no to ja jsem jednou doma za oknem pestoval jen tak a vsecko bylo v pohode. matce jsem rekl, ze je to naka kytka [ma nakych kytek doma asi osmdesat druhu], takze mela radost, ze ji doma roste neco novyho. pak prisel tatik a rika: "to je trava". ale nechali mi to v klidu rust. a jak si tak kamaradky [byly dve] zacaly kvest, tak najednou tatik prisel a rika "to je trava" a uriznul je pekne nad koreny
jsem myslel ze me mrskne, ale stejne jsem je dal ususit na pudu a neco z toho bylo. s rodicema je to fakt na prd..
no těším se na vlastní byt..ale to bude až po vejšce:-/ tak ted musím koumat tady to...no tohle u nás bylo podobný...máti měla radost co to mám za kýtí a pak přišel soused co si jen tak pro prdel pěstoval a taky:to je konopí no tak mi matka tolerovala první sklizeň....
A čo keby si si zasadil do nejakého lesíka a rodičia by o tom ani nemuseli vedieť. Alebo byvaš niekde v centre mesta že ta to ešte nenapadlo? Možeš to riešiť aj dobre ukrytou skriňou. S rodičmi je to fakt na sračku. Poznam to aj ja.
loex - jeslti matka vypadá k světu tak jí dohoď nějakýho solidního staršího kámoše pochopitelně tak aby nevěděla vodkud vítr fouká - pak to na ní vybal a normálně jí vydírni že to propálíš fotrovi
ja som aml asi 3-4 roky na balkone a nic. v minulom lete (2004) tatko nejak zistil ze je to ta velmy navykova a nebezpecna droga menom marihuana. sestra ma varovla tak som sa stihol pripravit. po dlhom pokece medzi 6 ocami som sa dohodol ze mozem pestovat. asi o 3 tyzdne nato ma v sobotu rano budi sestra ze fotrovci mi trhaju rastliny. som mal asi este 1 promile tak som ostal spat. ked som sa zobudil tak uz ostala len hlina a korene. som chcel zobrat aspon listy a zarodky sisiek ale niekam to vyhodili. nakoniec som zistil, ze mi matka presnorila vak, nasla semena (tie fotrik (alebo matka??? to je jedno) splachol do zachoda), dalej nasli niake susene listy a jednu sisku tak to mali ako dokaz ze som tazky narkoman a este aj kamaratou rozsudok, kde ho za travu odsudili natvrdo na rok. takze asi doma uz nebudem moct pestovat, ale aspon stale hucim do fotrovcou. keby to bolo len na matke tak asi by povolila aj skrinu, ale tatko, jeden presveceny KDHak. ked sa pohadame a zvysim hlas tak mi trepne, ze som agresivny z tej marihuany, ze uz mam uplne rozbity mozog a podobne. ja mu na to oponujem alkom a cogaretamy a po pol hodke sa ideme pomaly pozabijat.
Je mi 18 let,kdyby moji rodice zjistili ze hulim vyhodili by me z baraku nejspis dali na leceni a vydedili...takze na tom nejste zas tak spatne.Jednou jsem se jim snazil objasnit veci kolem konopi skoncilo to hodne dlouhou diskuzi dozvedel sem se ze na tom muzu bejt po 30ti davkach zavislej a podobny bludy co matka pochytila ve skole (moji rodice jsou ucitele) a nakonec me otec povolil kourit cigarety(jsem uz dlouho nekurak)...
Ale proč by si to mohl dovolit jen málokdo? Taková sekera není moc drahá záležitost. Například tato na obrázku je značková, kvalitní a jistě se bude dát využít i po vraždě, jen tak se o kosti neztupí a navíc je k ní plastová krytka spolu s pouzdrem na opasek! Báječná nabídka, cena kolem tisícovky. Pokud se ale někomu zdá cena vysoká a stačí mu pouze něco obyčejnějšího na jedno použití, pak v každém železářství sežene za pár kaček zcela obyč.