Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » hlavní problém -- rodiče :o)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 7 8 9 10 11
Autor
Téma 
loeX
Stálý Člen

Karma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% Pěstitelská

Jak na matku?? Příspěvek č. 129

Mám problém...vypěstoval sem si první urodu matička mi kytičky chválila i když byli celý plesniví:-) no ted sem si zasadil black dominu a matce hráblo v hlavě a vyhodila mi to..že prej už tam nemám nic sázet...máte nějakej fígl jak na matku?? fotr tomu to je jedno..sem koumal že bych mohl pěstovat technický aspon pro zkušenosti a pak tam nenápadně hodit něco lepšího...matce hlavně vadí že to je nelegální to je hlavní...pokud máte nějaký rady tak pište...předem dík

Old Post 05-01-2005 v 13:52 PM
loeX je offline   Profil uživatele loeX   Find more posts by loeX   Foto galerie člena loeX   Click here to Send loeX a Private Message   Add loeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
indicky-konopi
Stálý Člen

Karma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 130

Hele, tak proc ji nereknes, ze je to technika? Myslis, ze to tvoje mati pozna jo? Tezko...vyreseno Nebo jestli mas nejakej zdravotni problem..rekni ji, ze ti to na to pomaha...nebo ji vysvetli, ze jedna či pet kytek nic neznamena, ze je to maly mnozstvi (takze povoleny) a taky bude vedet hovno ne?...nebo ji dej pohulit nejakou mňamku, ktera te moc nezkuruje...a hned si udela vo ganje jinej vobrazek (pozitivni) Mas svoji hlavu, svuj mozek, tak ho vyuzij...ty znas svoji matku nejlip, takze bys mel taky nejlip vedet, jak na ni....

PS: u nas sem to vyresil jinak- wostrejc, protoze uz me zacali srat jak me furt rikali: "ty fetaku tebe jednou zavrou, ses magor ze to hulis a tak"..nasim proste nigdy nevysvetlis, ze trawa je v poho (sou asi zasaženy jeste tou jejich dementni dobou a navic ovlivneny dnesnima kecama, ktery slysej v televizi...), znate to ne?...taxem se teda do nich pustil a zacal jim nadavat ze sou uplne vygumovany, kdyz si myslej takovyhle picoviny...ze trawa je v pohode a ze me to bavi pestovat i hulit a ze se jim vyseru na nejaky prace na zahrade, kdyz si nemuzu dat ani cudku do skleniku...nebo sem jim vyhrozoval, ze pokud mi vytrhnou nejakou rostlinku, ze jim vytrham vsechny ty hnusny kytky co maj za voknem a tak...hm stalo se, ze mi fotr teda nakonec fakt vyhodil par rostlinek, ale to bylo uz v afektu (kdyz sem ho nasral)..., tak ja abych mu nezustal dluznej, vyrval sem mu zase ty jeho rostlinky (papriky, vokurky apod...) Dostal sem si ce pekne na drzku, ale vod ty doby se me nasi maximalne zeptaj kdy uz ty kytky dam nekam do prdele

Naposledy upravil indicky-konopi 05-01-2005 v 15:17 PM

Old Post 05-01-2005 v 14:58 PM
indicky-konopi je offline   Profil uživatele indicky-konopi   Find more posts by indicky-konopi   Foto galerie člena indicky-konopi   Click here to Send indicky-konopi a Private Message   Add indicky-konopi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Karma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 131

no problém je v její informovanosti...ta je nulová takže ji nepřesvědčím že je to zdravotní...ani bych neměl na co...na alergie asi těžko:-)

Old Post 05-01-2005 v 15:53 PM
loeX je offline   Profil uživatele loeX   Find more posts by loeX   Foto galerie člena loeX   Click here to Send loeX a Private Message   Add loeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Příspěvek č. 132

hh sorry no:-)

Old Post 05-01-2005 v 19:27 PM
rejsek
Stálý Člen

Karma uživatele rejsek - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 133

no to ja jsem jednou doma za oknem pestoval jen tak a vsecko bylo v pohode. matce jsem rekl, ze je to naka kytka [ma nakych kytek doma asi osmdesat druhu], takze mela radost, ze ji doma roste neco novyho. pak prisel tatik a rika: "to je trava". ale nechali mi to v klidu rust. a jak si tak kamaradky [byly dve] zacaly kvest, tak najednou tatik prisel a rika "to je trava" a uriznul je pekne nad koreny
jsem myslel ze me mrskne, ale stejne jsem je dal ususit na pudu a neco z toho bylo. s rodicema je to fakt na prd..

Old Post 06-01-2005 v 00:24 AM
rejsek je offline   Profil uživatele rejsek   Find more posts by rejsek   Foto galerie člena rejsek   Click here to Send rejsek a Private Message   Add rejsek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Příspěvek č. 134

no těším se na vlastní byt..ale to bude až po vejšce:-/ tak ted musím koumat tady to...no tohle u nás bylo podobný...máti měla radost co to mám za kýtí a pak přišel soused co si jen tak pro prdel pěstoval a taky:to je konopí no tak mi matka tolerovala první sklizeň....

Old Post 06-01-2005 v 06:41 AM
MASZEK
Stálý Člen

Karma uživatele MASZEK - 88% PěstitelskáKarma uživatele MASZEK - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 135

A čo keby si si zasadil do nejakého lesíka a rodičia by o tom ani nemuseli vedieť. Alebo byvaš niekde v centre mesta že ta to ešte nenapadlo? Možeš to riešiť aj dobre ukrytou skriňou. S rodičmi je to fakt na sračku. Poznam to aj ja.

Old Post 06-01-2005 v 18:43 PM
MASZEK je offline   Profil uživatele MASZEK   Find more posts by MASZEK   Foto galerie člena MASZEK   Click here to Send MASZEK a Private Message   Add MASZEK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
elis :-i
Stálý Člen

Karma uživatele elis :-i - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 136

bejt tebou, tak se vykašlu na matku a vysadim outdoor. pak budeš mít po problému a ani nebudeš muset nikoho přesvědčovat.

Elis :-i
"Today is the first day of the rest of your life..."

Old Post 13-01-2005 v 14:40 PM
elis :-i je offline   Profil uživatele elis :-i   Find more posts by elis :-i   Foto galerie člena elis :-i   Click here to Send elis :-i a Private Message   Add elis :-i to your buddy list     Navštiv homepage uživatele elis :-i! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Příspěvek č. 137

jj outdoor budu sázet,ale skříň mě baví víc:-/ no dneska mi donese kámoš nějaký řízky tak už by to snad mělo bejt ok...

Old Post 19-01-2005 v 13:35 PM
snark
Stálý Člen

Karma uživatele snark - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 138

loex - jeslti matka vypadá k světu tak jí dohoď nějakýho solidního staršího kámoše pochopitelně tak aby nevěděla vodkud vítr fouká - pak to na ní vybal a normálně jí vydírni že to propálíš fotrovi

Snark in the System

Old Post 19-01-2005 v 15:44 PM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Příspěvek č. 139

hh:-) dneska mi kámoš přines řízky Ak-47ky tak sem zvědavej co mi na to poví:-)

Old Post 19-01-2005 v 18:17 PM
pildo
Stálý Člen

Karma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 140

ja som aml asi 3-4 roky na balkone a nic. v minulom lete (2004) tatko nejak zistil ze je to ta velmy navykova a nebezpecna droga menom marihuana. sestra ma varovla tak som sa stihol pripravit. po dlhom pokece medzi 6 ocami som sa dohodol ze mozem pestovat. asi o 3 tyzdne nato ma v sobotu rano budi sestra ze fotrovci mi trhaju rastliny. som mal asi este 1 promile tak som ostal spat. ked som sa zobudil tak uz ostala len hlina a korene. som chcel zobrat aspon listy a zarodky sisiek ale niekam to vyhodili. nakoniec som zistil, ze mi matka presnorila vak, nasla semena (tie fotrik (alebo matka??? to je jedno) splachol do zachoda), dalej nasli niake susene listy a jednu sisku tak to mali ako dokaz ze som tazky narkoman a este aj kamaratou rozsudok, kde ho za travu odsudili natvrdo na rok. takze asi doma uz nebudem moct pestovat, ale aspon stale hucim do fotrovcou. keby to bolo len na matke tak asi by povolila aj skrinu, ale tatko, jeden presveceny KDHak. ked sa pohadame a zvysim hlas tak mi trepne, ze som agresivny z tej marihuany, ze uz mam uplne rozbity mozog a podobne. ja mu na to oponujem alkom a cogaretamy a po pol hodke sa ideme pomaly pozabijat.

Old Post 19-01-2005 v 18:41 PM
pildo je offline   Profil uživatele pildo   Find more posts by pildo   Foto galerie člena pildo   Click here to Send pildo a Private Message   Add pildo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WirusH
Stálý Člen

Karma uživatele WirusH - 78% PěstitelskáKarma uživatele WirusH - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 141

Je mi 18 let,kdyby moji rodice zjistili ze hulim vyhodili by me z baraku nejspis dali na leceni a vydedili...takze na tom nejste zas tak spatne.Jednou jsem se jim snazil objasnit veci kolem konopi skoncilo to hodne dlouhou diskuzi dozvedel sem se ze na tom muzu bejt po 30ti davkach zavislej a podobny bludy co matka pochytila ve skole (moji rodice jsou ucitele) a nakonec me otec povolil kourit cigarety(jsem uz dlouho nekurak)...

Outdoor Morava 04 Outdoor Morava 05

Old Post 19-01-2005 v 20:56 PM
WirusH je offline   Profil uživatele WirusH   Find more posts by WirusH   Foto galerie člena WirusH   Click here to Send WirusH a Private Message   Add WirusH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
De la Vastierre
Stálý Člen

Karma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 142

Hm, zvláštní otázka. Jak na matku.
Já myslim, že sekerou.

Old Post 19-01-2005 v 21:00 PM
De la Vastierre je offline   Profil uživatele De la Vastierre   Find more posts by De la Vastierre   Foto galerie člena De la Vastierre   Click here to Send De la Vastierre a Private Message   Add De la Vastierre to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rejsek
Stálý Člen

Karma uživatele rejsek - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 143

to je pro nekoho precejen trochu drsny...
malo kdo si to muze dovolit

Old Post 20-01-2005 v 01:17 AM
rejsek je offline   Profil uživatele rejsek   Find more posts by rejsek   Foto galerie člena rejsek   Click here to Send rejsek a Private Message   Add rejsek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
De la Vastierre
Stálý Člen

Karma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 144

Ale proč by si to mohl dovolit jen málokdo? Taková sekera není moc drahá záležitost. Například tato na obrázku je značková, kvalitní a jistě se bude dát využít i po vraždě, jen tak se o kosti neztupí a navíc je k ní plastová krytka spolu s pouzdrem na opasek! Báječná nabídka, cena kolem tisícovky. Pokud se ale někomu zdá cena vysoká a stačí mu pouze něco obyčejnějšího na jedno použití, pak v každém železářství sežene za pár kaček zcela obyč.

Old Post 20-01-2005 v 09:57 AM
De la Vastierre je offline   Profil uživatele De la Vastierre   Find more posts by De la Vastierre   Foto galerie člena De la Vastierre   Click here to Send De la Vastierre a Private Message   Add De la Vastierre to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:43 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 7 8 9 10 11  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás