Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sem ted koukal na ty semena Special Kush co mas ty a feminizovany stojej jen asi 450kc sem se docela divil a to jich tam je 5!! sem snad levnejsi nikdy nevidel tk sem zvedavej jak to bude chutnat musis pak prihodit smoke report
Pro upřesnění stojí jen 300 Kč...na začátek mi bylo líto kupovat semena za x tisíc a dopadnout totálním fiaskem, proto sem sáhl po Special Kush od RQS. RQS má v nabídce i Special Queen za podobně nízkou cenu
Nemyslím si, že cena semen nějak ovlivňuje chuť, to si podle mě ovlivňuje pestitel sám... i ze semen za tisíce může být chuť hulení špatná a naopak...
Za cca měsíc hodím smoke report dneska dostanou holky první zálivku s FS a začíná flushing aspoň 14 dní... no uvidíme jak na tom budou
tk to je jasny ze zalezi na pestiteli jak semena dopadou ,ale stejne me to prekvapilo za ty prachy mozna taky koupim ale spis na out na in si dam urcite rezy
čus až to dojedeš určitě dej vědět jak to dopadlo sem zvědav na smoke report.. Jako za ty prachy je to fakt cajk. Já mam special queen a taky parada. Máš to fakt pěkny.. =)
Dnes se mi stala při zálivce nepříjemná věc, vytáhl sem holky z boxu abych ho vyčistil...a pád kola mi zlomil na jedné hlavní stonek tak, že sem ji musel předčasně sklidit Je to sice ta nejmenší ale taky nejmín zralá
Docela mě to s**e ale je to moje blbost no...
Skoro ako ranná rosa v lete...nádhera k+ ti ide...
škoda tej zlomenej, ale tak je to indika a aspoň to nebude taká morda do hlavy ked je to skosené skôr , síce aj keď nechtiac