Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim jsem na tom asi tak, že dnes jsou kytky na 65. dni 12/12. Nevim přesně kdy je sklidit, tak jsem uvažoval, že jim dám ještě tak 3-4 dny na vodě, pak 2 dny tmu a seknu je. Jinak na vodě už jsou 10 dní. Snad to bude OK, uvidíme? Fotky nahodím až bude víc času, ale budou.
pěkny to maš no,jen škoda žes ten prostor trošku vic nezaplnil..jinak hlinu bys mel prolejvat vodou s finalem solution tak 10-14dní před kosou,,ja ještě beru každou kytku pod kohoutek a proleju ji tak 20litrama vody,,nebo proste dokad nepřestane vytejkat nahnedla voda,,,nekouříš pak tolik sraček a vychutnaš si luxusni chut,,schvalně to zkus,,zdarec
Tak včera jsem naposledy zalil a teď necham 2 dny tmu a asi v sobotu rano to seknu a uvidí se kolik z toho bude. Abych pravdu řekl, tak jsem spokojen s modely Double Dutch a Euforia. Budha taky nevypadá špatně, ale Chronic mě totálně zklamal, čekal jsem že to bude můj nejvýnosnější model, proto jsem měl 5 ks, ale moc se nepochlapil. Fotky dodám asi večer. Díky všem za sledování, musím to ještě trošku vychytat, nechat to více narůst, jelikož po přepnutí se už moc nevytáhly. A taky musím vychytat ty správné modely, ale to je asi ještě na delší dobu. Uvítám jakékoliv rady na další kolo. Díky všem za rady a K+
Dnes jsem vše sklidil, tak uvidíme kolik toho bude. Vše jsem pověsil do boxu a mam tam zapnutý ventilátor na odtah na minimum a taky tam fouká jeden PC ventilátor pro pohyb vzduchu. Snad se to takhle dobře usuší. Teplota v boxu je okolo 18 a vlhkost 40-50%. Nevím zda mám nechat zaplý ten ventilátor na odtah, nebo třeba načasovat na 1/2 hodiny ON a 1/2 OFF. Poraďte jak to spravně sušit.