Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
amino bloom. je hnojivo na květ néé.. takže snim přeci nemohu proplachovat ) jinak ta tabulka je do 10 tejdne a jáá nemám odrudu s květenstvim 10 tejdnu.. já proplachuju Finalem od AH klasika. si myslíím
Na jedné kytce se zas vytvářej fleky a začííná rezavět jako to bylo i v minulém kole.. myslíte že je to Ph- čkem?? je divný že to je jen jedna kytka?? nevíte co jíí chybí?? díík
Původní příspěvek od Pekky amino bloom. je hnojivo na květ néé.. takže snim přeci nemohu proplachovat ) jinak ta tabulka je do 10 tejdne a jáá nemám odrudu s květenstvim 10 tejdnu.. já proplachuju Finalem od AH klasika. si myslíím
MR2 je hnojivo na květ, Amino Bloom jsou aminokyseliny, proto se zeptám znova..
Jinak bohatě stačí propláchnout to vodou, Metrop je hodně kvalitní hnojivo, nějakej Final od AH bych tam vůbec nelil.. A ještě jedna věc, doba květu se nepočítá od přepnutí, ale od květu, takže z těch 10 týdnů můžeš mít klidně 8, a pokud by to kvetlo ještě kratší dobu, vynecháš jeden týden z prostředka květu..
Takže se ptám ještě jednou někoho, kdo tomu rozumí.. Jak se proplachuje od Metropu? Počítá se do toho i 10. týden a je potřeba ještě týden nebo 2 na vodě?
Edit: Jinak jestli jsou ty poškozený listy jenom na jedný kytce a jenom na nejvyšších palicích, tipoval bych to na spálení lampou..
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
spaleni lampou mi moc nesedi,to by u ty kytky muselo byt 35 stupnu 19% vlhkost.pod lampou to vetsinou zacne zloutnout a mutovat.tipl bych si ze to bude neco s zivinama,mozna prehnojeni,mas to hodne zeleny a muzou byt v rohozce usazene soli nebo neco.uvidis jestli se to bude rozlizat.
ja jsem myslel ale spise takove to rychle sezehnuti, kdy napr zvedas kytku a omylem se priblizis hodne k vybojce. Presne takhle se to stalo me, a vypada to uplne stejne. Pokud se to pomalu rozleza, tak to je potom jina ale jinak ty kytky vypadaji zdrave.
..zdarec, používám metropy a flushuju 14 dní před kosou a ještě po týdnu vytéká celkem vysoké pH, pomáhám tomu enzymama nebo peroxidem (častěji peroxidem)...zvlášť z rokvůlu se metropům moc nechce, z kokosu se vyplachuje krapet líp...metropy mají celkem tendenci tvořit usazeniny z nevyužitých živin, proto propláchni poctivě a měř EC odpadu (nejlépe zaplav celé libra tuhlíky, rozpustí se to líp než když to jen propláchneš)..
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
...to fiste, jen jsem psal jak to dělám na konci já při metropech, 14 dní před koncem leju vodu s ec O,1 po týdnu den se dostanu na ec výtoku kolem 0,5 někdy i víc krapet (tak v tom případě proleju ještě víc aby ec spadlo kolem 0,4 a méně) a poslední týden sleze ec ještě o kousek niž až se dostane na hodnotu vstupu
přijde mi to lepší než hnojit i ten předposlední týden a pak použít 5x takové množství vody abych z tama to hnojivo dostal hned najednou - což se metropům ani moc nechce..(na rozdíl třebas od canny)..
hodně záleží na tom jaké ec držíš po dobu pěstu a ajk si flushoval a jestli máš libra truhlíky, nebo 11 litrové květináče...
Jasný, jasný, zní to rozumně. A aplikuješ i ten poslední týden schématu čistě na Amino Bloomu? Řekl bych, že to jenom urychluje některý procesy v rostlině, takže se jedná o flushování, ale jistej si tim nejsem..
Čauwes chlapi omlouvám jse za nedokončení treadu bohužel také mě to štvě nicméně aby mě furt někdo nepsal jestli to dopadlo tak tragicky že jsem to jsem nedal a nedokončil řeknu jen ty hnojky od Metropu mě fakt mile překvapili a rostro to jak zvody doslova akorát ta jedna kytky měla nějakej nedostatek nejspíš asi byla moc rozmlsaná :-) po druhý jse mě povedlo udělat stěma Metropama uctihodných 1242G což mě fakt mile překvapilo a mužu jen doporučit.. tak jse mějte Groweři a třeba zas někdy příště :-D ;-)