Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pojede se zase v lightmixu od plagronu s hnojkama taky od plagronu, a je tam tedy
Nebula Haze 2x
White Russian
Orange Bud
Jack Flash - Jaggen2x
L.A. Confidential 2x
Panama 2x
Rhöner Dröhner 2x
plus semínka vlastní
po přesazení, na 3 a 5 fotce, vidite jak to dopadne když nekdo nezalívá a kyti skoro uschne (já sem v tom nevinně), dalo praci je vzpamatovat, ale stejne to bylo asik k ničemu
a tady už mam bambusovej upgrade, míval sem vcuculou skřín, tak sem ji vystuzil bambusama hnedle mi pribilo místa, doporucuju jinak je to myslím 25 den růst
čau chtěl jsem se tě zeptat jak jsi spokojený s těma řezama z Vídně???myslím tím vysledný produkt............slyšel jsem na ně různé názory, někdo je chválí někdo na ně zase nadává
Máš to moc pěkný.Kytky se tváří spokojeně.Sem zvedavej jakej bude vysledek.Taky sem přemýšlel s kámošem,že by jsme příšťí round zkusili rezy z Vídně.Kolik chtějí teď za kus jestli se můžu zeptat.
Budu sledovat a ať to roste
Ahojte
to Bandit: já osobně si nemužu vůbec stěžovat, řezy perfektní, jsou docela velký oproti prckům co davaj taik u nas a co se týče výslednýho produktu tak super, můžeš dojet okoštovat taky zaleží co si vybereš za model, ja osobně preferuju Flowery Field, pač není problem dojet bez ozvaní a neco si odvezt, ne vždycky ale mají vsechno takže když tam jedeš nba haluz odvezeš si i řezy na haluzD
to Smallbeatle 82: no koukal sem na tvoje kyti a myslím, že pokud budeš mít možnost jet to stejný tak ot jed vypada to fakt pěkně.
Jinak tedka ten vysledek nevim nekerý rezy sem vyhodil ven, zkousel sem tedko ostrihat spodní větve, nekerý se zkouší na matky apořad vychytavam ideal podmínky. jinač řez ve flowery fieldu vyjde na 9,5Eur. mam doma kdyžtak seznam, ale mají stranky na netu.
zdarec panove tak sem tu zas s uploadem jedna se o 8 den na květu, holky byli zality připravkem proti plisni, pac se delala mala vrstvicka na hline, ale vse uz je v poho a kytim se daří
cau, juju presne tak vsude zkousim FIM, ne ale pokaažde se povede dobře, jako ze nekdy pokracuje vetev dal, tím ze sem ji malo fikl, tak ji pak strihnu celou. Ted sem jeste zkousel FIM, normalne na zacatku a pak az byli vetsi tak ty hlavni vetve sli FImem jeste jednou, tak sem zvedavej, jinak jak budu mit cas hodím update fotek