Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak som to prepal na kvet,je tam teraz kratsia cooltuba cez ktoru mam spraveny aj odtah lebo som dal 250W na kvet ktory my moooc vyhrieval piestirnu predtym som to mal opacne,pritah vzduch siel cez cooltube a na ventilator,ktory tiez ohrieval,mal som zimu.teraz som to spravil rozumnejsie,stale tam mam do 27stupnov,pozorujem ci to nebude stupat.
inak su kytky pekne presadene vsetky,okrem najmensiej,snazim sa co najviac ohybat vetvicky a rozprestret to po celej dlzke
zalievka dnes som polial az 6,5L vody aby boli najedene,je to normalne?maju 6l kvetinace.dal som im plnu davku rastoveho hnojiva a CO2 tablety,upravene ph -
zvlhcovacka mi odisla,kurva.
mam to riesit nejak?je tam vlhkost teraz tych 60,predpokladam ze klesne este na 55
tu ct nemozem pootocit lebo ma iba 30cm a takto mi osvetluje najveciu plochu a spravil som aj vela miesta pre kyti a musim tam este natlacit velky kvetinac pre tu najmensiu kytku ale nejak sa mi nezmesti uz..jedine v rohu namiesto zvlhcovacky vid foto
zvlhcovacka je prec,aspon viac miesta,vlhkost je tych 57% zatial
teplotu v noci som mal malym nedopatrenim s termostatom 22-24 co je myslim ze este prijatelne
teplota cez den je okolo 27 ale stuplo mi aj na 28.9 ale zrejme iba chvilkovo,neviem ci to mam riesit??
taakze tu su nove fotky po par dnoch 7den kvetu,viditelne sa ukazali klony ako slecny bohuzial zo semien su 3zo4 samci,ta posledna sa neukazala este,prikladam foto aby ste posudili ci su to naozaj samci ale myslim ze niesom taky tupy aby som to nevedel rozoznat teraz ich mam bezodkladne zabit???
presne tie kytky som hned v ten den zneskodnil,tu na foto c2som este nechal zatial,ostatok ohybam kolienkami a pomaly si rastu,kedy mam skoncit s rastovym hnojivom a zacat kvet_?cital ze az po 2tyzdnoch staci.