Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od DZUVIS Tak masn to moc pekny Ten smradek me taky rajcuje nechapu proc to vsem vadi... Cim to hnojis???a jak casto???pic K leti
pic draku,
výčet hnojek je na začátku třetího pěstu v dvoudomku, hledej ejstli chceš vědět know how.
zalévám dvakrát týdně. vždy v čtvrtek jen vodou a v neděli téměř vždy sem přihnojil.
na celou dobu ten stimulátor a cocos a+b... na zacatku a do 20 dne kvetu rustovka... od zacatku kvetu pomaly prechod na kvet a na 20 dnu dominance kvetove hnojiva. na 40. dnu maximalni davka kvetovky.. a ted jsem 2x uz zalil jen vodou a čeká je final solution...
jeste tak max 2 tydny...
Ps: ulomila se mi vetvicka na tom 40 dnum od poga.. včera sem ji doschlou napěchoval do skleněnky a kupodivu jsem nezaznamenal ani větší škrábání. nástup byl rychlej a byl jsem solidně v rauši
nějáka Roxova fena co jsem měl na test
co se týka potenciálu růstového, tak jak sami uvidítě, druhé feno má větší paldy a větší schopnost keřovatět než toto. uvidíme co čoud...