Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
My letos vysadime:
10x Swiss miss od Nirvany(semena me prisli za dva tejdny)
2x Blue Welvet
5x Mazar
2x Norten Light
3x Power Plant (vsechno sem dostal od kamosu..)
Uvidime jak se podari......
Vecinu bysme chteli dat do foliaku..
Letos s třemi kámošemi jedeme :
2 x Mazar - z řízku
2 x Blue Mystic x Chronic - sponzor tady z Groweru, jistě víte kdo, a ještě jednou mu dík
2 x Aurora Indica
2 x + 2 x budou uměle zakrývány dříve a pak dám asi 6 x dalšímu kámošovi Early Misty
2 x Swiss Sativa Mix
2 x G13 x Black Widow x Early Misty
2 x Four Way
Za AI, EM, SSM, G13xBWxEM děkuju jednomu skvělému Growerovi, tady z fóra
Ono Durban Poison ako taky je sativou ale Durban Poison ako ho predava vacsina firem je krizencom prave so skunk1. No pokial viem tak cisty Durban Poison je mozne dostat u Seedsmana predavajuceho aj cez DrChronica.
No vyssie spominany krizenec ma vyssi vynos, mal by byt potentnejsi, no samozrejme uz to nie je ten pravy Durban Poison. Isióbne som este cisty Durban nefajcil len spominaneho krizenca, no neviem. Ked si pomyslime coho mix je skunk1 tak zas nie je to az tak hrozne. Myslim,ze rozdiel stavov nebude nijak markantny, mozno len par znalcov a labuznikov tychto odrod dokaze spoznat naozaj vyznanejsi rozdiel.
To ale v com sa budu lisit mozno aj vyznamne je vynos a struktura kvetov a mozno aj sila. Tot moj nazor.
BY
no tak ja sem si to taky sepsal ty horni se budu snazi nacpat do zahrady, zbytek vsude mozne...
santa maria
matanushka x G13 (jeste jetam X neco, no nejaky sileny hybrid)
pure powerplant
hashberry
papaya
white widow
great white shark
passion1
skunk1
budha
ice
blueberry
chronic
early bud
durban poison
shiva shanti II
duckfoot
Já letos pojedu tyhle modely a jsem na ně fakt zvědavej,jsou to všechno semena od Nirvany až na jeden řízek od kámoše a jeden No name
ICE
White Widow
Aurora Indica
Northern Light x Shiva
Hollands hope - řízek
No name
Z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze Aurora Indika outdoor v nasich zemepisnych sirkach je bez sance. To co sa dopestuje ma sice par bliziena kristalkou na nich a okolitych listkoch, no nema to pozadovanu stavbu, pozadovanu silu, nema to nic pre co by sme si to cenili po prvom nadychu
Skor v nasich podmienakch sa da prekvapivo a celkom uspesne pestovat White Rhino. To sice tiez neoslni stavbou kvetou, no dosiahne podstatne lepsiu stavbu kvetov ako Aurora Indika a navyse potencia, vzhlad su radovo lepsie ako v predošlom pripade. Navyse tym, ze nie je mozne zberat celkom dozrete WR dostaneme tak mozno aj nahodou a a povodne nechcene mierne az stredne nedozrety material, ktory ale zas produkuje nadherny tripy sativa high. Ved si len uvedomme z coho sa sklada WR.