Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Fakt sa chova ten lowrider zaujimavo. Chcel by som si tiez taku genetiku pridit. Odkial si zohnal seeds? ak si objednaval, tak kde, a kolko trvalo kym to prislo?
Takže Zdravím Growery!!!
Tak jsem to nevydržel a ten záštipek co jsem udělal tak sem si nabil sklo!usušil jsem to fénem! dal jsem si 2 prdy: neškrábe (ani necítíte že něco hulíte),krásná zajímavá vůně,náběh velmi pomalý ( najelo mi to asi až za 15 minut od zhulení) hulil jsem to kolem 6 hodiny a ještě ted jsem docela dost zhulený!
S lowryder jsem VELMI spokojený toto jsem opravdu nečekal!
inak som zvedavy ako to bude zhulovat neskor. niekde som cital ze LR zhuluje pekne na prvych par krat, ale neskor uz nie. vraj je to sposobene vacsim obsahom CBD oproti THC, alebo tak nejak. tak som straaasne zvedavy ci sa to potvrdi u teba. GL xBx