Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
drew, PiosOne: Mate recht, panove, jsem na tom podobne a jsem vlastne asi rad, ze moje draha nehuli. Normalne si doma vecer speka nedam, vicemene proto, ze nemam s kym. Ale kdybysme se navzajem stridave ukecavali na speka pokazde kdyz by mel nekdo chut, asi bych se fakt uhulil xmrti.
lamie: to máš pravdu, ale ony jsou taky tolerantní
chobot: přesně toho bych se taky obával, pokud bychom si dávali pravidelně oba
tak třeba tento víkend jsem své polovičce zase nabízel, ale s díky odmítla. když jsem se jí ptal proč, tak říkala, že to prostě nepotřebuje. když jsem jí říkal, že se někdy cítím blbě, když já jsem a ona není skouřená. tak mi řekla, ať si klidně dám, že jí to nevadí.
co se dalo dělat, tak jsem si holt dal sám a všechno bylo v pohodě. já byl spokojenej a ona taky vypadala v klidu. tak by to mělo vypadat když jeden hulí a druhej ne.
realist: to mě tatík asi před měsícem říkal, že to chce zkusit. jelikož nikdy nehulil, tak jsem chtěl ať si dáme společně. co kdyby dostal nějakou depku apd. nějak nám to nevyšlo. tatík mě ale ukecal ať mu dám trochu a že to zkusí sám.
a taky že jo. jeli s máti a ségrou na dovolenou do Prahy. tatík si s sebou vzal filmovku a sklo. ségra mi pak vyprávěla, jak si tatík po Praze nabíjel sklo a odskakoval si do bočních uliček dávat prdy. říkal, že to s ním nic nedělalo. těžko říct, třeba ne. někdy se prostě člověk poprvé nezhulí.
každopádně mě zaujala historka, jak si šel vsadit do Fortuny s tím, že na něho mamča a ségra počkají pře Imax kinem (kam měli jít na nějakou 3D vychytávku). představení mělo začít za 1,5 h. dle jeho slov si na chvíli odskočil (říkal že tak na 15 minut). v reálu to bylo tak, že přišel asi 5 minut po začátku.
z mý vlastní zkušenosti, to většinou moc nefunguje - been there, done that (mluvim jenom o s vejch zážitcích, něgdo to může mít úplně jinak)
- buď je polovička tolerantní a zkusí nebo to většinou ignoruje a časem začne dělat haló - zjistil jsem, že to neni tak o tom hulení, ale o ovládání toho druhýho člověka - navíc už to u mě neni třeba ani o tom hulení (no trochu taky), ale spíš o tom "lifestylu" - rád si zajdu na rrychtu, už mě moc nebaví Nemocnice na kraji města, nebaví mě se hádat kvůli každej kravině....
- ale moral of the story je nesnažit se předělat se kvůli nějakej ženskej (pro dámy naopak), protože to stejně většinou má jenom krátkodobej efekt....
Takže Dude je teď starej mládenec, po dvouletym vztahu spokojenej jako nigdy
Dude: a nemyslíš,že ty ženský jsou taky třeba?Mě tady ta tvoje pohoda,kterou člověk prožívá,když nějakej vztah skončí a trochu se z toho oklepe vydržela vždycky jen pár měsíců.
Nakonec neni až tak důležitý,jestli ona hulí nebo ne,podle mýho záleží spíš na tý toleranci.Chceš abych s tebou čuměl na Nemocnici na kraji města a byl doma?Tak nepruď,když si k tomu ubalim špeka,nebo bych si ho taky mohl jít dát jinam mezi lidi,kterým to nevadí
myslim,že ta moje to takhle konečně začala chápat a mam klid
sice někdy nechápe moje myšlenkový pochody,když jsem zhulenej,ale možná to neni tim.Já ty její někdy taky nestíhám
no jasněě, že je jich třeba - možná je to tim, že muj min. vztah byl fakt lehce abusivní a tak si užívám svobody (i když už zas začínam mít roupy) - to o čem píšeš ty, to je v podstatě to co já myslim - neni to hulení, ale o toleranci (jak si správně napsal) - to hulení j v podstatě zástupnej problém, akorát je to na tom víc vidět - bohužel pokud se zamiluješ do někoho, kdo má vysloveně ODPOR k hulení, tak vám to prostě makat nebude
příklad ze včerejška - seděli sme v knajpě s kámem, už je taky ve vztahu víc jak třeba půl roku, na jednu stranu trpí jako svině, ale furt nějak věří, že se to spraví (klasika - to sem si já řikal rok), teĎ si našel kamarádku, která je strašně moc v pohodě - rozhodl se že se rozejde, tejden se na to připravoval a rozešel se. Včera mi povídá, že se zas tak úplně nerozešel, protože MU JEHO MLADÁ VYSVĚTLILA, ŽE SE VLASTNĚ VŮBEC ROZEJÍT NECHCE, že má jenom v hlavě chaos no a on zase podleh - je to natahování agonie - ta ženská ho nemiluje (ne v tom pravym slova smyslu) - prostě ho chce vlastnit no psycho
nevim jestli chápeš co chci říct - že láska je o lásce a ne o ovládání...
Chápu,co mi chceš říct,ale přece jenom jaký si to uděláš..znáš to,viď?Myslim,že v každý ženský je trochu touha ovládat druhýho,teda pokud to neni vyloženě nějaká puťka a je pak už jenom na nás,nakolik budem povolný.A jestli má některá holka vyloženě ODPOR k hulení jak píšeš,souhlasim,že makat to nebude,ale asi to ani vůbec nezačne,páč má-li někdo odpor,vživotě se nezamiluje do někoho,kdo je imrvére zhulenej.A takhle nějak to já i prezentuju doma.Hulil jsem vždycky a než jsem tě poznal,tak dokonce mnohem víc,tak po mě nemůžeš chtít,abych se od základu změnil,protože tohle je můj život.
Mě se to myslim teď podařilo zvládnout,zrovna včera jsem to vyskoušel
Tak si užívej svobody jak je libo,tak aspoň na tejden bych s tebou měnil a ať ta tvoje příští je ta nejtolerantnější na světě
Jo a Dude,co je to abusivní?
Ja sem resil taky takovejhle problem ale vyresil se lip,protoze moje holkka ani "nekourila",ani nekalila no tim padem ani nehulila,ale jednou me fakt dostala protoze se me zeptala jestli s ni pudu na jointa a ja cumel jak puk
drew - abusivní - to netušim, vždycky hodim nějaký slovíčko, abych vypadal chytře - abuse=zneužívat - v mym smyslu nezdravý, patologický,byl jsem zneužíván
Zmonica - jsem diagnostikovaný maniohebefrenický grafoman
serpin-to ses fajn, takovyho kluka mit..muj kluksi jeste s par kamosema pestovali ve krasny rostlinky, doma ve skrini, pekne zarivky, proste super, no a za par dni ani ne, uz nic nebylo a me se nereklo nic
Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..