Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Socky a přisrávači - lidé nesympatičtí
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 7 8 9 10 11 »
Autor
Téma 
Easton48
Stálý Člen

Karma uživatele Easton48 - 85% PěstitelskáKarma uživatele Easton48 - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 129

moriaty: Me se take zda jako by tyto problemy byli z jineho sveta. Na severu cech je asi jinej svet. Tady je to proste cau a pokud nekdo ma tak sam nabidne a kdyz ne tak se neptam protoze vim ze nekdo jinej mit bude. Nevim asi premejslime jinak. GOOD PLANT

Salam al-Lejkum

250W Bublajcí roury & scrog OrangeBud aneb i v panelaku to roste jako z vody

Old Post 21-02-2005 v 19:56 PM
Easton48 je offline   Profil uživatele Easton48   Find more posts by Easton48   Foto galerie člena Easton48   Click here to Send Easton48 a Private Message   Add Easton48 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 130

Easton48 - no takle to driv bejvalo asi skoro vsude po republice...bohuzel situace se zmenila, socky objevily ganju a je to - sme si vsimly s kamoshem, ze typek, kterej driv sockoval jenom prachy na pifka a cíčka, tak do portfolia zaradil i "na špeka"

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 22-02-2005 v 07:06 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Easton48
Stálý Člen

Karma uživatele Easton48 - 85% PěstitelskáKarma uživatele Easton48 - 85% Pěstitelská

Nápad Dude Příspěvek č. 131

Proste lidi jsou oslepeny silou marihuany a chtelo by to aby se jim zase rozvitilo. Proste lidi zacali byt psychycky zavisli, ale ne na marihuane ale na sockovani. Lidi zpamatujte se!!!

Salam al-Lejkum

Old Post 22-02-2005 v 14:08 PM
Easton48 je offline   Profil uživatele Easton48   Find more posts by Easton48   Foto galerie člena Easton48   Click here to Send Easton48 a Private Message   Add Easton48 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nervi
Nový Člen

Karma uživatele nervi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 132

koukám že mám štěstí že hulím jenom ze samejma dobrejma lidma, kámoši ..., ale je pravda, že někdy taky narazím, stalo se mi to na akcích....ale co mě přijde divný je to, že já bych v životě nepřišel k cizýmu a zeptal se ho estli nemá něco na brko!ta otázka je zabijácká

Old Post 15-03-2005 v 08:35 AM
nervi je offline   Profil uživatele nervi   Find more posts by nervi   Foto galerie člena nervi   Click here to Send nervi a Private Message   Add nervi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Matrixx
Hype®masS Sy$tem

Příspěvek č. 133

Fuck off socials & dežons....když chce někdo tak móóóc hulit,tak ať si taky sám vypěstuje néé.....

lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE

motto: Když to neklouže, naplivu si.

Old Post 15-03-2005 v 12:18 PM
Matrixx je offline   Profil uživatele Matrixx   Find more posts by Matrixx   Foto galerie člena Matrixx   Click here to Send Matrixx a Private Message   Add Matrixx to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Matrixx! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 134

JJ! Souhlas. V pátek jsem byl na tahu. Jeden typ měl se mnou asi 2 špeky. Mi to nevadilo, normálně rád pozwu. Pak ale v hospě, jestli nepůjdem zas ochutnat... Takže jsem ho hned sejmul: "A co máš dobrýho?", zazubil se a byl klid... Už se mě pak nikdo nezeptal...

Fotr woe!

Old Post 15-03-2005 v 13:00 PM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Beowulf
Stálý Člen

Karma uživatele Beowulf - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 135

Mnooo, ja to mam s kamosema tak, ze kdyz nekdo ma, tak to donese/prihodi/ubali... nejsme na tom vsichni s prachama stejne, ale sme kamosi a pomahame si navzajem... a vzdycky nekdo donese... ja sem treba celej rok socka, ale pestuju outdoor, takze po skliznich je zasobuju dokud mam...

Jasne, nekdy holt neni - clovek se zepta... ale spis na odkoupeni na jedno brko... Kdyz reknou ne, tak to beru a neprudim... Protoze esli neco nesnasim, tak je to dyz nekdo nechape slovo NE.

Uz sem ale potkal i takovy kretenky... sem dost cumel, pac mezi nima byl i dredar - sme byli v plny hospode a vypadalo to, ze se chystali na odchod - tak sem tam prisel a rek: "Hele, prosimvas.." a voni hned "Neeeeeeeee nemaaaaaame"... tak sem jim vysvetlil, ze sem se chtel jen zeptat, za jak dlouho vypadnou, abysme si tam mohli sednout... a ani na to nebyli schopny odpovedet... to by se clovek zeblil z takovej blbecku... ¨

Old Post 15-03-2005 v 21:25 PM
Beowulf je offline   Profil uživatele Beowulf   Find more posts by Beowulf   Foto galerie člena Beowulf   Click here to Send Beowulf a Private Message   Add Beowulf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bukaJ
Nový Člen

Karma uživatele bukaJ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 136

Jo jo, na jedné straně jsou ty zasraný socky a a zewli(nic proti ZEWLOVI). A na druhý jsou taky dobrý šmela.

Old Post 16-03-2005 v 10:49 AM
bukaJ je offline   Profil uživatele bukaJ   Find more posts by bukaJ   Foto galerie člena bukaJ   Click here to Send bukaJ a Private Message   Add bukaJ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HizballaH
Stálý Člen

Karma uživatele HizballaH - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 137

poznal som par typov ktori doslova SKOR ako povedali cau.. povedali .. -nemas nieco do fajky?- !!!

.. o co im wtf ide? to uz sa mi zda dost cudne..

lol

Old Post 16-03-2005 v 15:55 PM
HizballaH je offline   Profil uživatele HizballaH   Find more posts by HizballaH   Foto galerie člena HizballaH   Click here to Send HizballaH a Private Message   Add HizballaH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dela_Negro
Stálý Člen

Karma uživatele Dela_Negro - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 138

nejlepsi je kdyz to dela nekoho koho znas a misto pozdravu uz pouziva jen znamou frazi nemas neco???

Old Post 17-03-2005 v 07:30 AM
Dela_Negro je offline   Profil uživatele Dela_Negro   Find more posts by Dela_Negro   Foto galerie člena Dela_Negro   Click here to Send Dela_Negro a Private Message   Add Dela_Negro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Easton48
Stálý Člen

Příspěvek č. 139

Ja sem smirlivej clovek a s kazdym se domluvim ale to jak jsem zde cetl o tom ze nedko nechape NE takovy bych shodil ze skaly. Takovimu cloveku je jedno ze fakt nic nemas nebo ze nechces nebo nic. Proste vzdycky te posle do pice a nebo ti rekne ze si svine. Takovymu blbovi reknu akorat nazdar a priste kdyz ho vidim tak nezdravim a kdyz si chce povidat tak reknu ne a seru na nej. Pak uz nikdy nic nechce a ja sem v poho jako vzdy )

Salam al-Lejkum

Old Post 18-03-2005 v 15:15 PM
wOOkie
Stálý Člen

Karma uživatele wOOkie - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 140

u nás je celkem běžný, že se lidi místo Zdar/Čau/Ahoj zdraví stylem Nemáš něco/Máš něco/Nesehnal bys něco? Občas je to fakt psycho. Obzvlášť na vesnici, tu se všechno roznese jak křik po lese > Když někdo něco má a má toho dost, tak se to fakt roznese třeba do 2hodin a potom zas všichni chodí a ptají se mě místo toho obligátního jestli sem neviděl ??? (??? - jejich budoucí obět, kterou se chystají oškubat o všechno). No a potom zas přijde to obligátní

"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jak sem ti včera dával to kilo..."
"jaký kilo?"
"no víš, jak sme stáli na mostě?"
"eh?"

Old Post 20-03-2005 v 11:19 AM
wOOkie je offline   Profil uživatele wOOkie   Find more posts by wOOkie   Foto galerie člena wOOkie   Click here to Send wOOkie a Private Message   Add wOOkie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wOOkie
Stálý Člen

Karma uživatele wOOkie - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 141

No a abych nezapomněl, zažili sme s kámošem jeden extrémní případ. Kámo že koupí nějaký pálo od jeho známýho. Bylo to trochu plesnivý, ale i přesto to dávalo dobře aj to celkem dobře chutnalo(taková mléčná chuť). No a stáli sme na mostě (takový zavedený zewl-place) a že naboříme sklo a dáme práska. Když už to měl nabořený, najednou se v dálce objevila osoba která by těm lidem, o kterejch sem psal v příspěvku předtím, mohla dělat předsedu. Já sem kámošovi řek, že je to celkem silný, tak ať mu dá šluka, a von prostě odejde. No, skončilo to tak, že sme vyhulili ve třech (já+kámoš+ vyžírka) 4 skla a to si to ten parchant vždycky rozjel. Nemluvě o tom že už sme byly zhulení jak papriky. A jelikož se ten kámoš celkem jednoduše přemlouvá už sem se do toho obul aj já a nakonec to skončilo asi takhle:

Vyžírka: Nechceš to ještě nabít ??? (Tohle mě nasralo fakt nejvíc)
Kámoš: Hmmmmmm.....
Já: ....Ne
Vyžírka: Proč??? Dyť toho má dost.
Já:No a?
Vyžírka:Tak to kurva nabi !!!
Já:Ne
Vyžírka:Ste čůráci zamrdaní !!!!!

A šel pryč

Podle očitých svědků byl ten Vyžírka v hospodě tak zhulenej, že hodinu koukal před sebe a neřekl vůbec nic. Dobře mu tak.

"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jak sem ti včera dával to kilo..."
"jaký kilo?"
"no víš, jak sme stáli na mostě?"
"eh?"

Old Post 20-03-2005 v 11:32 AM
wOOkie je offline   Profil uživatele wOOkie   Find more posts by wOOkie   Foto galerie člena wOOkie   Click here to Send wOOkie a Private Message   Add wOOkie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Beowulf
Stálý Člen

Karma uživatele Beowulf - 0% Pěstitelská

2 wookie: Příspěvek č. 142

tohle fakt prostě nikdy nepochopim....
takový lidi by vůbec neměli hulit

Jinak to sem seděl jednou s kámošema v Rírgáčích a přišla tam smažka jak sviň - vředy na držce, v ruce igeliťák, ze kterýho kapal toluen - smrad jak sviň - a chtěl pohulit...
Kámoš toho měl málo a udělal přesně pro nás tři.
Pán samozřejmě nemohl pochopit, co myslíme slovem ne, tak mu kámoš vysvětlil, že to udělal přesně pro nás, aby nás to akurát zhulilo. Smažka začala něco kecat o tom, že hulit se má v sudym počtu, tak mu kámoš pomalu hodně prudícim tónem řek: " Pro TŘI - jeden..., dva..., tři... (ukazoval při tom postupně na nás) - chápeš???"... sem se tomu fakt musel smát....

Dej blbovi funkci a vymyslí formulář.

Old Post 20-03-2005 v 11:44 AM
Beowulf je offline   Profil uživatele Beowulf   Find more posts by Beowulf   Foto galerie člena Beowulf   Click here to Send Beowulf a Private Message   Add Beowulf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mamba
Stálý Člen

Karma uživatele Mamba - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 143

Nechci aby nekdo hulil,brko mu proste neposlu...ale vetsinou to proste nejde,posles i kdyz nechces

Old Post 27-03-2005 v 16:26 PM
Mamba je offline   Profil uživatele Mamba   Find more posts by Mamba   Foto galerie člena Mamba   Click here to Send Mamba a Private Message   Add Mamba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wad
Floutek

Karma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 144

" lidé nesympatičtí"... o tom by se u nás v našem zapadákově dalo vyprávět. Většinou se všichni známe a páč já sockování nemám fakt rád, takže při sobě mám většinou (skoro) všchno... konnpou, cíga i watu. A tak takhle sedím v knajpě a najednou se oběví týpek (známej s kalby a tak..) a že jestli nemám cígo... a při té příležitosti se zeptá na drobák na pifko..a za 10 minut je u mího stolu znovu a že jestli něco nemám co by se dalo kouřit Tak si řeknu že bych se i šel zhulit, tak poberu lidi u stolu co sedí se mnou a ho a jdem si zapukat před knajpu. Samozřejmě že tihle lidi maj pravidlo, dokud to není moje zelí tak ať mě to rostrhá takže chcou pořád hulit. A to je většinou moje chyba (kámoši u stolu sou na tom většinou stejně)..pak se kolem nás otá pořád tak 20 lidí a sotva jdem hulit tak nááhodou jdou kolem... nevím jestli si myslí že sem tak blbej že mi to připadá normální, nebo je to pro ně normální... neřeknu dyž nemám tak se zeptám a kámoši mezi sebou je taky něco jinýho..ale od jistejch lidí je to systematický... "okrádání"... HAWGh..domluvil jsem...

p.s. většinou až mi dojde večer pálo, tak všichni sou najednou fuč... takže rada... být svině a hulit velice potajnu...
p.p.s. U nás kdyby se někdo dozvěděl že skoušíme indoor... asi by to špatně dopadlo.ožná by něco i zbylo

[size=1]

Old Post 27-03-2005 v 17:26 PM
wad je offline   Profil uživatele wad   Find more posts by wad   Foto galerie člena wad   Click here to Send wad a Private Message   Add wad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:23 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 7 8 9 10 11 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás