Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
moriaty: Me se take zda jako by tyto problemy byli z jineho sveta. Na severu cech je asi jinej svet. Tady je to proste cau a pokud nekdo ma tak sam nabidne a kdyz ne tak se neptam protoze vim ze nekdo jinej mit bude. Nevim asi premejslime jinak. GOOD PLANT
Easton48 - no takle to driv bejvalo asi skoro vsude po republice...bohuzel situace se zmenila, socky objevily ganju a je to - sme si vsimly s kamoshem, ze typek, kterej driv sockoval jenom prachy na pifka a cíčka, tak do portfolia zaradil i "na špeka"
Proste lidi jsou oslepeny silou marihuany a chtelo by to aby se jim zase rozvitilo. Proste lidi zacali byt psychycky zavisli, ale ne na marihuane ale na sockovani. Lidi zpamatujte se!!!
koukám že mám štěstí že hulím jenom ze samejma dobrejma lidma, kámoši ..., ale je pravda, že někdy taky narazím, stalo se mi to na akcích....ale co mě přijde divný je to, že já bych v životě nepřišel k cizýmu a zeptal se ho estli nemá něco na brko!ta otázka je zabijácká
Fuck off socials & dežons....když chce někdo tak móóóc hulit,tak ať si taky sám vypěstuje néé.....
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
JJ! Souhlas. V pátek jsem byl na tahu. Jeden typ měl se mnou asi 2 špeky. Mi to nevadilo, normálně rád pozwu. Pak ale v hospě, jestli nepůjdem zas ochutnat... Takže jsem ho hned sejmul: "A co máš dobrýho?", zazubil se a byl klid... Už se mě pak nikdo nezeptal...
Mnooo, ja to mam s kamosema tak, ze kdyz nekdo ma, tak to donese/prihodi/ubali... nejsme na tom vsichni s prachama stejne, ale sme kamosi a pomahame si navzajem... a vzdycky nekdo donese... ja sem treba celej rok socka, ale pestuju outdoor, takze po skliznich je zasobuju dokud mam...
Jasne, nekdy holt neni - clovek se zepta... ale spis na odkoupeni na jedno brko... Kdyz reknou ne, tak to beru a neprudim... Protoze esli neco nesnasim, tak je to dyz nekdo nechape slovo NE.
Uz sem ale potkal i takovy kretenky... sem dost cumel, pac mezi nima byl i dredar - sme byli v plny hospode a vypadalo to, ze se chystali na odchod - tak sem tam prisel a rek: "Hele, prosimvas.." a voni hned "Neeeeeeeee nemaaaaaame"... tak sem jim vysvetlil, ze sem se chtel jen zeptat, za jak dlouho vypadnou, abysme si tam mohli sednout... a ani na to nebyli schopny odpovedet... to by se clovek zeblil z takovej blbecku... ¨
Ja sem smirlivej clovek a s kazdym se domluvim ale to jak jsem zde cetl o tom ze nedko nechape NE takovy bych shodil ze skaly. Takovimu cloveku je jedno ze fakt nic nemas nebo ze nechces nebo nic. Proste vzdycky te posle do pice a nebo ti rekne ze si svine. Takovymu blbovi reknu akorat nazdar a priste kdyz ho vidim tak nezdravim a kdyz si chce povidat tak reknu ne a seru na nej. Pak uz nikdy nic nechce a ja sem v poho jako vzdy )
u nás je celkem běžný, že se lidi místo Zdar/Čau/Ahoj zdraví stylem Nemáš něco/Máš něco/Nesehnal bys něco? Občas je to fakt psycho. Obzvlášť na vesnici, tu se všechno roznese jak křik po lese > Když někdo něco má a má toho dost, tak se to fakt roznese třeba do 2hodin a potom zas všichni chodí a ptají se mě místo toho obligátního jestli sem neviděl ??? (??? - jejich budoucí obět, kterou se chystají oškubat o všechno). No a potom zas přijde to obligátní
"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jak sem ti včera dával to kilo..."
"jaký kilo?"
"no víš, jak sme stáli na mostě?"
"eh?"
No a abych nezapomněl, zažili sme s kámošem jeden extrémní případ. Kámo že koupí nějaký pálo od jeho známýho. Bylo to trochu plesnivý, ale i přesto to dávalo dobře aj to celkem dobře chutnalo(taková mléčná chuť). No a stáli sme na mostě (takový zavedený zewl-place) a že naboříme sklo a dáme práska. Když už to měl nabořený, najednou se v dálce objevila osoba která by těm lidem, o kterejch sem psal v příspěvku předtím, mohla dělat předsedu. Já sem kámošovi řek, že je to celkem silný, tak ať mu dá šluka, a von prostě odejde. No, skončilo to tak, že sme vyhulili ve třech (já+kámoš+ vyžírka) 4 skla a to si to ten parchant vždycky rozjel. Nemluvě o tom že už sme byly zhulení jak papriky. A jelikož se ten kámoš celkem jednoduše přemlouvá už sem se do toho obul aj já a nakonec to skončilo asi takhle:
Vyžírka: Nechceš to ještě nabít ??? (Tohle mě nasralo fakt nejvíc)
Kámoš: Hmmmmmm.....
Já: ....Ne
Vyžírka: Proč??? Dyť toho má dost.
Já:No a?
Vyžírka:Tak to kurva nabi !!!
Já:Ne
Vyžírka:Ste čůráci zamrdaní !!!!!
A šel pryč
Podle očitých svědků byl ten Vyžírka v hospodě tak zhulenej, že hodinu koukal před sebe a neřekl vůbec nic. Dobře mu tak.
"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jak sem ti včera dával to kilo..."
"jaký kilo?"
"no víš, jak sme stáli na mostě?"
"eh?"
tohle fakt prostě nikdy nepochopim....
takový lidi by vůbec neměli hulit
Jinak to sem seděl jednou s kámošema v Rírgáčích a přišla tam smažka jak sviň - vředy na držce, v ruce igeliťák, ze kterýho kapal toluen - smrad jak sviň - a chtěl pohulit...
Kámoš toho měl málo a udělal přesně pro nás tři.
Pán samozřejmě nemohl pochopit, co myslíme slovem ne, tak mu kámoš vysvětlil, že to udělal přesně pro nás, aby nás to akurát zhulilo. Smažka začala něco kecat o tom, že hulit se má v sudym počtu, tak mu kámoš pomalu hodně prudícim tónem řek: " Pro TŘI - jeden..., dva..., tři... (ukazoval při tom postupně na nás) - chápeš???"... sem se tomu fakt musel smát....
" lidé nesympatičtí"... o tom by se u nás v našem zapadákově dalo vyprávět. Většinou se všichni známe a páč já sockování nemám fakt rád, takže při sobě mám většinou (skoro) všchno... konnpou, cíga i watu. A tak takhle sedím v knajpě a najednou se oběví týpek (známej s kalby a tak..) a že jestli nemám cígo... a při té příležitosti se zeptá na drobák na pifko..a za 10 minut je u mího stolu znovu a že jestli něco nemám co by se dalo kouřit Tak si řeknu že bych se i šel zhulit, tak poberu lidi u stolu co sedí se mnou a ho a jdem si zapukat před knajpu. Samozřejmě že tihle lidi maj pravidlo, dokud to není moje zelí tak ať mě to rostrhá takže chcou pořád hulit. A to je většinou moje chyba (kámoši u stolu sou na tom většinou stejně)..pak se kolem nás otá pořád tak 20 lidí a sotva jdem hulit tak nááhodou jdou kolem... nevím jestli si myslí že sem tak blbej že mi to připadá normální, nebo je to pro ně normální... neřeknu dyž nemám tak se zeptám a kámoši mezi sebou je taky něco jinýho..ale od jistejch lidí je to systematický... "okrádání"... HAWGh..domluvil jsem...
p.s. většinou až mi dojde večer pálo, tak všichni sou najednou fuč... takže rada... být svině a hulit velice potajnu...
p.p.s. U nás kdyby se někdo dozvěděl že skoušíme indoor... asi by to špatně dopadlo.ožná by něco i zbylo