Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Evousi muzes jeste jednou v rychlosti napsat jak jsi to hnonil od zacatku?
Mas tedy predhnojenou hlinu Royalmix
Kdy jsi zacal hnojit, cim a kolik ml? Kolik ml je doporucena vyrobcem?
Stridal jsi nejak zalivku? Jednou s hnojivem, jednou pouze vodou?
Trochu to rozepis.
Jedes tedy podle tehle tabulky? Z rizku, takze rust jak dlouho 2 nebo 3 tydny. Takze si tyden rustu podle tabulky pridal a pak si presel na kvet podle tabulky? A jedes zhruba podle tydnu jak pisou v tabulce? Nebo to delas jinak?
Dole mas jeste rozdeleni.
Allmix to je hlina podobna ty tvoji royal od plagronu a to se mas ridit Šedou... coz by jsi do skoro poloviny kvetu hnojil nejakym 1ml/litr
Lightmix to je slabe predhnojena a to se mas ridit Černou
Co koukam ty tvoje kytky podle palic vypadaji tak na ctvrtej tyden kvetu. A ty pises ze davas 4ml od vseho.
Ahoj, vidím že ti to nedá spát v růstu jsem 2 týdny nehnojil vůbec jen vodou myslím tím od přesazení, dále jsem dával 2ml grow složky, vše bylo v pořádku a dařilo se jim. Před přepnutím jsem začal dávat top max 2ml, přepnul jsem a blbec jsem vysadil grow složku na týden, pak jsem se projistotu podíval na podobnou tabulku te tvoji a zjistil že jsem vůbec neměl vynechávat. Nasadil jsem znovu po 2ml grow,top max a k tomu Bloom no a v tom už jsem měl problémy které vidíš na první stránce fotky dávám 4ml grow,bloom,top max a výrazné zlepšení, barva hezká, větší paličky, malinko se vytáhli čekám na ten pH metr a pak sem dám veškeré info a fotky. Teď jsem naposledy prolil celý květináč jak jste mi tady psali, dal jsem 2x takový větrák na ofuk kvůli té vlhkosti a asi i pro můj klid a zatím super ještě jednou všem děkuju za rady a pomoc
Jasne ze mi to neda spat, pac mi to nedava smysl a taky proto ze myslim ze o kytkach neco vim 😎😁
Ale zes jim tyden nedal grow. Beztek jsi hnojil vic nez uvadi tabulky pro predhnojenou hlinu. Vim ze nektery odrudy zerou vic nejaky min. Ale takovy extremni rozdily v tom zase nejsou a kdyby byl, tak porad muselo byt v nahnojeny hline na ec 2 a prihnojovani dost hnojiv. Podle me pomohlo to proliti. To je muj zaver 😁 prolil jsi vsechny kytky?
Se tu nekdo hrozil nad prolitim, ale je to opravdu lek na hodne problemu a kytkam to nikdy neuskodi. Muzes klidne hned po proliti pohnojit. Nebo prolejvat polovicni davkou hnojiv coz je teda skoda a zbytecne drahy. Ale ta cerstva okyslicena voda a to vyplaveni tomu pomuze. Horsi kdyz mas malou kytku v obrovskym kvetinaci.
Teď jim dávám 4ml od každého, uvidím jak budou reagovat dál a s tím prolitím myslím způsob zalévání. Nemám důvod si vymýšlet, mohlo by mi to ohrozit kolo a to mi za to nestojí. Takže zalivam tak že liju dokud neteče něco dirkama pak stop a čekám půl hodky, vyliju misky. Předtím jsem dal prostě 300ml a nezájem jestli teče nebo ne ec vám asi neřeknu, nemám v plánu kupovat měřák, pH řeknu velice brzy