Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » končím, THC už nikdy
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9 10 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 113

bežne človek neprestane
ja sa sfajčujem celý deň , kým tú trávu mám ..nič vtedy nespravím a po mesačnom sfajčovaní sa hanbím sám pred sebou ..potom mám rok pauzu a rád by som si zapálil , ale extra to nehladám..
o týždeň v Brazílii iste budem fajčiť a potom doma iste nie...
mojich 10-12 kýblov denne mi vymazalo asi 2 roky života a hlavne spomienok ..nepametám si z toho obdobia ani hovno...a krásnych vecí..
ak sa dá tak to netreba prehánať...nechcem tu nikomu nič kázať.

Old Post 27-02-2009 v 06:53 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 114

Přestat,nepřestat.?!
..všeho s mírou,to hlavně a 2-3g denně je strašně móóc

Old Post 27-02-2009 v 08:34 AM
MadEGGA:()
Stálý Člen

Karma uživatele MadEGGA:() - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 115

mno ja kdyz jsem prestal na nejakou dobu, tak jsem pak mel taky tak trochu nechut k tomu siznova zahulit. rikal jsem si, co kdyz mi to zrovna neudela dobre, uz na to nejsem zvyklej, nepolozi me to uplne? Mno pak jsem si stejne dal po case a pak po case zase znova prestal. A ted to resim tak, ze kdyz mam pred sebou nejaky jednani, nebo nejakou zodpovednou cinnost, tak na to ani nemam chut. Nebo kdyz piju, tak moc nehulim.. rikam si, ze staci ze chlascu. Obcas to porusim, ale ne moc casto. Snazim se to nekombinovat. A taky nehulim, kdyz se citim rozhozenej. Treba necim vydeptanej, nebo proste celkove nesvuj. Hulim jen kdyz se citim dobre, abych si umocnil prozitek mno a stejne kdyz hulim, tak hodne s mirou. 1 nebo 2 prdy na zacatek.. vic ne, pac me pak vadi ta mimoza, ktera do spolecnosti nepatri. a taky pak moc premyslim, takze radeji jen tak light a je to pak super

s houbickama mam tez nejaky zkusenosti. udelalo mi to dost velkej bordel v hlave.. stacil k tomu jeden bad trip. Byl prvni, ale taky posledni. Hodne zasadni vec v mim zivote. Otevrely se ve me veci o kterych jsem predtim netusil. Nastartovalo to cosi, co mnou hodne otraslo. Ale te zkusenosti nelituju. Vazim si vic zivota a cistyho vedomi. Uz si nezastiram mysleni denne nejakyma latkama ktery jsou zrovna k mani. Ted uz beru brcko a alkohol jenom jako spestreni zivota a ne kazdodenni rutynu. Jako odreagovani a vychutnani si urcityho ritualu a uvolneni s tim spojene.

Ale stejne vim, ze jednou uz na huleni nebudu mit myslenky.. ze prijde doba, kdy se moje doba nehuleni bude pocitat na roky.. ale taky vim, ze mi nebude nikdy zapovezena a ze ji budu nadale respektovat jako moznou prisnou obcasnou zivotni zkusenost

Naposledy upravil MadEGGA:() 27-02-2009 v 20:01 PM

Old Post 27-02-2009 v 19:53 PM
MadEGGA:() je offline   Profil uživatele MadEGGA:()   Find more posts by MadEGGA:()   Foto galerie člena MadEGGA:()   Click here to Send MadEGGA:() a Private Message   Add MadEGGA:() to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dominus
Nový Člen

Karma uživatele dominus - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 116

podla mna je rozumne to neja obmedzit nieje to bohvie co ked je človek zhúlený každý deň aj keď ho to láka najhoršie je to keď vam kamoši zavolajú len tak ideš si pofajčiť??kto by neodmietol..ale všetko z mierov...dymu zdar..

NaZvar...!!!

Old Post 03-03-2009 v 13:09 PM
dominus je offline   Profil uživatele dominus   Find more posts by dominus   Foto galerie člena dominus   Click here to Send dominus a Private Message   Add dominus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele dominus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HorrigEn
Stálý Člen

Karma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 117

prestavam hulit!

ne, fakt, nerikam ze nafurt, ale uz me to brzdi, jak ve vztahu s moji milovanou, tak v praci.

proste to moc vypatlava a zere moc casu, ktery vetsinou stejne travim, alespon ted pres zimu, zewlenim.

vzhledem k tomu, ze krome alkoholu se mi za posledni 2 mesice povedlo zbavit uz 3 zavislosti, tak to vidim optimisticky

flow,grow,glow

Old Post 06-03-2009 v 06:22 AM
HorrigEn je offline   Profil uživatele HorrigEn   Find more posts by HorrigEn   Foto galerie člena HorrigEn   Click here to Send HorrigEn a Private Message   Add HorrigEn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
flySter
Stálý Člen

Karma uživatele flySter - 6% PěstitelskáKarma uživatele flySter - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 118

prestat sa sice nesnazim (hoci si myslim, ze by som dokazal seknut zo dna na den, xe to len spravny podnet) hulim tiez pocas tyzdna len vo vecernych hodinach po vsetkych povinnostiach, pekne niekde vonku alebo u znamych...drzim palce vsetkym, ktori sa rozhodnu opustit nasu skvelu komunitu, ale myslim si, ze zapaleny pestovatel konzument sa k tomu s odstupom casu vrati...a navyse bude mat jasno v hlave
piis

nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.

Old Post 06-03-2009 v 06:56 AM
flySter je offline   Profil uživatele flySter   Find more posts by flySter   Foto galerie člena flySter   Click here to Send flySter a Private Message   Add flySter to your buddy list     Navštiv homepage uživatele flySter! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 119

citace:
Původní příspěvek od HorrigEn
prestavam hulit!

ne, fakt, nerikam ze nafurt, ale uz me to brzdi, jak ve vztahu s moji milovanou, tak v praci.

proste to moc vypatlava a zere moc casu, ktery vetsinou stejne travim, alespon ted pres zimu, zewlenim.

vzhledem k tomu, ze krome alkoholu se mi za posledni 2 mesice povedlo zbavit uz 3 zavislosti, tak to vidim optimisticky

Good luck .. hele uplne to zive vidim, pac kdybych este hulil, tak:

1) ve vztahu s moji milovanou by me to brzdilo, tim jsem si jistej

2) praci kterou delam bych pravdepodobne ani delat nemohl

... cas bych na to nemel 100%, natozpak na chlast (krom toho ani zdravotne by me to nepridalo, ale komu jo, ze?!)

Naopak se ted jeste snazim znovu zabudovat do volnocasovych aktivit nejakej sportik
Takže drzim pěsti, clovek si musi verit, vsechno jde kdyz se chce !

Old Post 06-03-2009 v 11:43 AM
Spawnmaster
Stálý Člen

Karma uživatele Spawnmaster - 97% PěstitelskáKarma uživatele Spawnmaster - 97% PěstitelskáKarma uživatele Spawnmaster - 97% PěstitelskáKarma uživatele Spawnmaster - 97% PěstitelskáKarma uživatele Spawnmaster - 97% PěstitelskáKarma uživatele Spawnmaster - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 120

já nehulim rok a půl, dám si vážně jen výjimečně, předtím každý den tak 3 brka.... nějak mi to nedělalo dobře, jak fyzicky, tak psychicky a po tom, co jsem přestal, tak je to lepší... a co se týče tý nudy, co tady čtu, že někdo hulí, aby zahnal nudu,tak mi kolikrát přišlo, že jsem se do tý nudy tím brkem dostal.... samozřejmě že někdy zase naopak :-) ale pěstuju stále, to mě fakt bavilo na tom ze všeho nejvíc...

Dodržuj zákon.... a budeš svobodný

Old Post 11-03-2009 v 10:49 AM
Spawnmaster je offline   Profil uživatele Spawnmaster   Find more posts by Spawnmaster   Foto galerie člena Spawnmaster   Click here to Send Spawnmaster a Private Message   Add Spawnmaster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 76% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 121

citace:
Původní příspěvek od Spawnmaster
já nehulim rok a půl, dám si vážně jen výjimečně, předtím každý den tak 3 brka.... nějak mi to nedělalo dobře, jak fyzicky, tak psychicky a po tom, co jsem přestal, tak je to lepší... a co se týče tý nudy, co tady čtu, že někdo hulí, aby zahnal nudu,tak mi kolikrát přišlo, že jsem se do tý nudy tím brkem dostal.... samozřejmě že někdy zase naopak :-) ale pěstuju stále, to mě fakt bavilo na tom ze všeho nejvíc...

Naprosto tě chápu hele, taky přemejšlím o delší pauze, jenže v bandě lidí mezi kterou se pohybuju to asi nebude jen tak možný, chce to kamenou vůli! Začínám si na sobě taky všímat spíš horších stavů, než bývalo. Stavy kdy člověk spíše upadá do únavy, tolik už se nepobaví, kolikrát začínaj nastupovat depky a řešení kravin v hlavě, už to není takovej free stávek co bejval no. A to nemluvím o tý neustálý únavě po jointech, celkový zničenosti a tak, aspoň že nehulím denně, ale rok a půl by byla parádička! Dalo by se to nastartovat s příchodem jara a celkovým detoxem těla

Old Post 11-03-2009 v 10:56 AM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
statekukocek
Nový Člen

Karma uživatele statekukocek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 122

já osobně asi nikdy kouřit nepřestanu,by se to rovnalo tomu kdybych přestal pít a jíst.jisté je,že ne každej na to je stavěnej a podle toho by s tím měl naložit. mnoho ůspěchů všem přestávačům.

Old Post 11-03-2009 v 11:53 AM
statekukocek je offline   Profil uživatele statekukocek   Find more posts by statekukocek   Foto galerie člena statekukocek   Click here to Send statekukocek a Private Message   Add statekukocek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rodnaxor
Stálý Člen

Karma uživatele rodnaxor - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 123

Zdravím,

já bych řekl, že osobně už bych měl asi přestat ;
Potkají mě Kristova léta a jediné co mě brzdí v tom abych byl takový jaký chci být, je ganja.

Pravdou je, že nemám moc známých co požívají :-)
Za to, dost lidí co už s tím vážně přestali protože jim to nechutnalo nebo to vůbec nezkoušeli.
Zkrátka, ganja je dobrá na pochopení některých principů vnímání, které by se asi stěží hledali jinak. Nevidím důvod proč přestávat pokud to není v rozporu s vaším osobním egem a intelektuálním přesvědčením. V žádným případě jí nekuřte pokud vám ubližuje po psychické stránce, protože to s ní bude vždy horší.

Jo a ještě tedy k tématu;
Pokud budete přestávat, tak "absťák" trvá pouze 96 hodin pak si na ni ani nevzpomenete a žijete druhý život !!!

A podle mě je život bez drog ať už jde o tabák, alkohol, a jiný svinstva LUXUSNÍ.

Mějte se

beginner

Old Post 11-03-2009 v 18:46 PM
rodnaxor je offline   Profil uživatele rodnaxor   Find more posts by rodnaxor   Foto galerie člena rodnaxor   Click here to Send rodnaxor a Private Message   Add rodnaxor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Apartman
Goofer

Karma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 124

Jasný ale blbě se mi usínalo i po 10dnech bez ní.... ale pak to chce přečíst knížku před spaním nebo vypít ňějaký to vínko nebo pivko místo toho první týden pak to je ok

Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.

Old Post 11-03-2009 v 21:28 PM
Apartman je offline   Profil uživatele Apartman   Find more posts by Apartman   Foto galerie člena Apartman   Click here to Send Apartman a Private Message   Add Apartman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apartman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BoBoR
Stálý Člen

Karma uživatele BoBoR - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 125

ja skoncit nechcem...preco skoncit s niecim co sa mi paci ...a mam dotaz:ked si dlhsie nedam ani praska tak sa mi neda spat...a teraz po 2-3 tyzdnoch bez travy sa mi stalo ze som siel po namesti a zacali sa akoby vlnit kachlicky...a stalo sa mi to este raz ze sa akoby hybal monitor par sekund...to som uz zavisly?

Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú

Old Post 13-03-2009 v 21:01 PM
BoBoR je offline   Profil uživatele BoBoR   Find more posts by BoBoR   Foto galerie člena BoBoR   Click here to Send BoBoR a Private Message   Add BoBoR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
!ZAU!
Stálý Člen

Karma uživatele !ZAU! - 86% PěstitelskáKarma uživatele !ZAU! - 86% PěstitelskáKarma uživatele !ZAU! - 86% PěstitelskáKarma uživatele !ZAU! - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 126

jojo ,jednou za cas to chce trozku omezit.parkrat do roka si dam pauzu aspon mesic, i kdyz je to tezky odolat ty krasny vuni co se line z brka.s tima kachlickama se mi to stava dost casto nebo kdyz se podivam na naky svetli pozadi tak se mi stava ze vidim tecky jako kdyz vypadne v televizi program

Kytarovej blazen

bubble hash od !ZAU!

400w Kushurella,S.A.G.E.-sklizeno PCR

trni od pana !ZAU!

Old Post 13-03-2009 v 21:21 PM
!ZAU! je offline   Profil uživatele !ZAU!   Find more posts by !ZAU!   Foto galerie člena !ZAU!   Click here to Send !ZAU! a Private Message   Add !ZAU! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
samoot01
Nový Člen

Karma uživatele samoot01 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 127

mno ja vam nevim ale řikat že přestanu nebo nepřestanu hulit neni to jedno? prostě když nechci tak si nedam když mam chut tak se zhulim ne?

Old Post 14-03-2009 v 07:42 AM
samoot01 je offline   Profil uživatele samoot01   Find more posts by samoot01   Foto galerie člena samoot01   Click here to Send samoot01 a Private Message   Add samoot01 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kanjack
Stálý Člen

Karma uživatele kanjack - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 128

citace:
Původní příspěvek od samoot01
mno ja vam nevim ale řikat že přestanu nebo nepřestanu hulit neni to jedno? prostě když nechci tak si nedam když mam chut tak se zhulim ne?

Presne moje slová

Zivot je krátky a je len jeden, tak si ho poriadne uži!

Old Post 14-03-2009 v 08:14 AM
kanjack je offline   Profil uživatele kanjack   Find more posts by kanjack   Foto galerie člena kanjack   Click here to Send kanjack a Private Message   Add kanjack to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:17 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9 10 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás