Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ten Topmax jsem myslel jako podobnej produkt "určením" né podobnej "složením" ...
to je jedno každopádně se všichni shodneme že Flushing je (pokud ho lze provést - nevím jestli to někdo dělá s venkama přímo v zemi) nedílnou součástí pěstování pro dosažení kvalitního či kvalitnějšího produktu.. Jak kvůli hnojivům tak kvůli chlorofylu. Bio, Nebio -
(Nevím jestli to má Biobizz i ve výživovým plánu, já jsem valil biobizz naposledy před hooodně lety ještě jako nevinné dítko na venečky a to se to nějak extra neřešilo )
-
V tabulce biobizz neni flushing jako takovej, jako spíš zalévání vodou v poslednim období... ale pokud to jen nezalejem, ale poctivě prolejem, nic to přece zkazit nemůže, spíš naopak
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Jenom bych chtěl závěrem něco k Pineapplu - jelikož dohuluju zbytky - což sou ty nejvíc top vrchy - tak už dlouho si říkám že jsem Pineapplu hodně dost křivdil... a musím jej vychválit v následujícím:
Ač sem se dočetl bla bla, ač sem hanil jeho nedostatečej květovej boom, a bůhví co všechno musím říct že výslednej produkt je :
PO VŠECH STRÁNKÁCH perfektní URČITĚ bych jej doporučil... Není z těch modelů co jsem jel to nejlepší ale 2-3 místo má každopádně.
Hulím to už asi skoro 4 měsíce a účinek je stále EXXELENTNÍ a hlavně - CHUŤ ta je prostě profi !
Takže abych neudělal špatnej obrázek něcemu co mi 4 měsíce tak dobře slouží.. tak to bych byl barbar
ZA MĚ PINNEAPPLE CHUNK PRO INDOOR DOBRÁ VOLBA! NEBÁT SE HO!