Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sem zvedav co to sou ty pohromy na misli pac my sme v doliko ouvejs
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
4 hadice: čím větší tím lepší, 30 cm alespoň. Pár litrů substrátu či zeminy (na Moravě) navíc Tě nezabije, ale zato prospěje MJ. Až ten květináč budeš po sklizni čistit (koncem září či v říjnu), uvědomíš si jak pořádně se MJ dokáže zakořenit. Věř mi, vyzkoušeno. Peace and Pot.
jezis hadice, skoro vic nez dost lidi tady ma skusenosti s pestovanim venku v qetinacich (kyblech atd). staci hledat!!!!!!!!!! neni to zase tak tezky. ted me napada ze ti mozna pomuze tenthle thread. mnoho zdaru a peace
lidi ted me po pocasi sere mam prpraveno 10 malinkejch rostlinek s deloznima listkama a venku dneka bylo only +4 tak to risknu v nedeli to ma bejt pak lej tejden teplejs a teples aspon do naseho sklenicku ha peace(ale newym co to zznmamena)
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
DuShit: jo to mas praVDU JA JICH MAM JENOM ASI TAK 50 S TOHO TO SOU 2ROKY STARY A JESTE K TOMU nonamy
-------------
jako na co je spravnej cas????? dneska rano sem vstal a koukam na teplomer, hm fajn mrzne, tak na co je spravnerj cas?? mozna na to sednout si ke kompu a procist si poradne grower.
peace
to Janxu:
noo podle meho uz to klidne muzes zacit klicit.budes to mit cca mesic doma,pak se to prestehuje ven ,takze nejake mrazy fuck.
ZLIN JE KURVA FE FINALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!
ja uz zasadil driv, ted mam u kyticek paty patra a pres den je davam ven /na terasu/ na slunicko a vitr, at si zvyknou. Skoda, ze jeste neni vic teplo. Nevite, kdybych mohl tak sklizet, kdyz jsem zacal takhle driv a jestli to nebude mit nejakej vliv na vynos 7-mi kyticek?
" Když zasadíš semínko, vyroste ti kytička,
z kytičky pak lísteček a z lístečku palička,
chlape, ty jseš hlavička! "