Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dobrý večer, kdo tu brečel?
Tak jsem trošku potunil ventilaci - jak se to rozrostlo, tak mi začlo připadat, že vzduch není nic moc..nebo jsem jen dlouho nic nezměnil, tak mi přišlo, že musim.
V každým případě je to hotový a je to prostě takhle lepší
Tady je fotka, kde je vidět, jak to bylo, ...přitah nahoře a odtah dole https://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=488276
Důvod předělávky je, že to tahalo vzduch nad stínidlem (policí), kolem kterýho je samozřejmě prostor na proudění vzduchu, ale zbytečně odvětrávat 2x větší prostor, když to jde udělat líp, no ne?
Tak jsem dal tu dvanáctku dolů jako odtah a nahoře je jenom díra, no a vyndanej větrák zezhora jsem použil jako ofuk...čili dva ofuky 8x8 a odtah přímo od světla 12x12, přitah pasiv
Nevim, proč jsem to tak neudělal rovnou
zdar, jsem kretén. Včera jsem omylem nechal zaplou jednu úsporku, takže holky na dnešek nespaly - prostě maj 36 hodin světla v kuse!!!
takže vyhlašuju tipovačku, jestli se to posere nebo ne
hnojím full-on, 4ml alga bloom, 1ml GS a 1,5ml PKčka, cca 2x za týden v každý zálivce
teplota je dá se říct taková, jakou chci, stačí otevřít ventilačku
první pětice fotek jsou makra od přítelkyně (krom tý s brkem )
trošku vám vysvětlím, jak to bude se sklízením
- tohle jsou seedbankami uvedený doby květu:
Wappa - 7-8,5
Ganesh - 8
Monster - 9-10 - (tip bych na těch 9, taky už to hnědne celkem)
co na to tak koukám, řek bych, že Wappa jede stejně jako Ganesh,
Wappu jsem zahnojil naposledy včera, budu předpokládat těch 8 týdnů květu, problém je, že mám Ganesh a Monster ve dvou truhlících, v každým jednu a jednu, no demence.
Ganesh taky vidím na těch 8 týdnu, takže se svých zkušenějších kolegů tímto ptám, jestli je lepší proplachovat:
a) Ganesh 2 týdny a Monster 3 (nebo víc - záleží jak dozraje)
b) ještě jednou zahnojit a tím zkrátit průplach o 4 dny
osobně fakt nevím, k čemu se přiklonit, asi bude lepší zvolit ten delší průplach, ne? Nebo budu dávat ještě chvíli jen GS..