Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Mikropěstování » 1 pokus ... rady
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9 10 »
Autor
Téma 
Yxolol
Stálý Člen

Karma uživatele Yxolol - 88% PěstitelskáKarma uživatele Yxolol - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 113

Tak me to nedalo a obednal jsem lampu 125 W rust Usporku tak uvidime az dodje jestli to bude lepsi ))))

Old Post 31-12-2011 v 00:11 AM
Yxolol je offline   Profil uživatele Yxolol   Find more posts by Yxolol   Foto galerie člena Yxolol   Click here to Send Yxolol a Private Message   Add Yxolol to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 114

Tak co jak to roste ? nejake fotky ?

Old Post 02-01-2012 v 14:52 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Yxolol
Stálý Člen

Karma uživatele Yxolol - 88% PěstitelskáKarma uživatele Yxolol - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 115

zitra dam foto .. nejspise o weekendu dam skrin dohromady to znamena ze tam lupnu uz tu 250 a dooufam ze uz to konecne uchladim jinak holky povyrostli jen bych se chtel zeptat kdy se dela ta metoda FIM .... podle pater ale ja newim od kama se ty patra pocitaji jinak ta 125 w rustovka nevysla byla tu z bazacu a typek uz ju prodal skoda no zitra doufam ze upnu neajky fotky

Old Post 02-01-2012 v 20:26 PM
Yxolol je offline   Profil uživatele Yxolol   Find more posts by Yxolol   Foto galerie člena Yxolol   Click here to Send Yxolol a Private Message   Add Yxolol to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Yxolol
Stálý Člen

Příspěvek č. 116

Pridavam foto

Old Post 03-01-2012 v 06:06 AM
Yxolol
Stálý Člen

Příspěvek č. 117

2 rostlinky rostou lepe jak ostatni jestli je to kvulki tomu ze maji vic svetla ale zda se mi ze jsou stejne daleko od lampy prosim o radu kdy to smiknout nebo ,,,, nebo FIM .... chci mit kericky :P ale newim jak na to kdy cetl jsem uz moc fagu ale porad si nejsem jistej.... jinak rostlinky vypadaji dobre planuji behem tydne presadit na tu HPSku at ju vyuziju kdys ji mam

Old Post 03-01-2012 v 06:08 AM
Yxolol
Stálý Člen

Příspěvek č. 118

tet 1 stech krasnejsich Slečna Top 1 hiji ---------------------> dale jsme se nudil a nasel jsem neco o Seeds Fair....

Podrobný popis
White Widow® je jednou z nejznámějších, nejžádanějších a nejsilnějších odrůd. Části svého jména vděčí sněhově bílému pylu, který pokrývá mohutné palice. White Widow® získala řadu ocenění na různých Cannabis Cupech. Vysoký obsah THC ji předurčuje k tomu, aby byla užívána pouze zkušenými kuřáky.

Pěstování White Widow® doporučujeme pokročilejším growerům.

Základní údaje 60% Indica 40% Sativa, feminizovaná semena – 5 ks, určeno pro pěstování indoor
Doba kvetení 56-70 dní
Čas sklizně nehodí se pro skleník ani outdoor
Výška 0,3-0,8 metru
Nároky White Widow® vyžaduje pečlivý přístup k pěstování. Skvěle se hodí pro zaštipování, nebo zelené moře (najdete v článcích). Dozrává po 8 týdnech, ale můžete ji nechat i 10. Pokud poslední dva týdny zkrátíte světelný cyklus na 8 hodin světla a 16 hodin tmy, získáte ještě více krystalu.
Chuť a vůně White Widow® sladká a silná chuť i vůně
Výnos Vysoký
THC % 20-25
Ocenění 1. cena BIO High Times Cup 1995 a mnoho dalších

Chtel bych met dotaz k tomu sviceni 8/16 je to ucinne ci ne? diky predem za kazdou reakci

Old Post 03-01-2012 v 06:11 AM
Yxolol
Stálý Člen

Příspěvek č. 119

.....

Old Post 03-01-2012 v 06:13 AM
Yxolol
Stálý Člen

Příspěvek č. 120

jinak jeden ofuk PC fun 12V maka porad a kymaci s rostlinkama .... dale jsem zmenil kabelaz u 250W koupil jsem vodice trochu jsem si pohral at mam kabelaz venku z boxu tak jsem udelal delsi .....

Old Post 03-01-2012 v 06:16 AM
Host
Host

Příspěvek č. 121

Pekne to roste sem zvedav jak to dopadne

Naposledy upravil 03-01-2012 v 08:38 AM

Old Post 03-01-2012 v 07:30 AM
Yxolol
Stálý Člen

Příspěvek č. 122

na to ze to je 22 den růstu tak si myslim ze nic moc zkusim jak to povali pod tou sodou jestli to uchladim ... jinak presadim to uz do final kvetniku a to 5,7 l ty nejvetsi co mam doma a uz to v tom necham .) a uvidime jak to bude vypadat Jedina ma vlastnost je nedockavost chtel bych po tom moc asik alwe hnojit zacnu +- za tyden myslim si ze ten substrat je plny zivin .. jelikoz to porad presazuju tte do 3 vseho dobreho dam odpoledne up jak to vypada

Old Post 03-01-2012 v 09:10 AM
Yxolol
Stálý Člen

Příspěvek č. 123

Jinak prosim O radu jak to mam presadit .....? mam ten stonek zas skovat pod hlinu i to 1 mini patro jen stema mini listkama skovat je pod hlinu ..? nechcu met vytahle obludy dik Za radu

Old Post 03-01-2012 v 09:16 AM
Host
Host

Příspěvek č. 124

podivej je to tvuj prvni grow zadny ucednik z nebe nespadl roste to trochu pomalu to je pravda ale roste ...... osobne bych koupil hranate kvetniky fakt usetri dost mista s presazovanim bych klidne pockal urco nemas jeste poradny koreovy bal dej jim jeste cas dej je pod sodu vytahnou se ti bude to mozna v tomto pripade jen dobre nehnoj pokud vis ze zemina ma dost hnojiv a cekej rostou pekne vapadaj i zdrave a to je hlavni (pouze muj nazor prosim neodsuzovat)

Old Post 03-01-2012 v 09:24 AM
Yxolol
Stálý Člen

Příspěvek č. 125

diky diky ..... ja mam 5,7 L kvetniky jsou hranate ------ prave uz bych to i presadil na hotovo jinak diky...... a jeste jednou presadil bys to az k tomu 1 patru nebo mam nechat stonek.. ? vysokej jak je ,,,, jsou take pohuble

Old Post 03-01-2012 v 09:43 AM
Host
Host

Příspěvek č. 126

ja osobne bych neprihnoval hlinu zasadil bych to do stejne vysky nebo jen malicko prekryl nejsou fakt jeste moc velke ..... pokus omyl osobne bych pockal jeste ... dej to pod sodu tak jak to je a uvidis hlavne si vychytej vetrani ... dej to pod sodu a koukej co se bude dit a podle toho bych to resil

Old Post 03-01-2012 v 09:48 AM
Yxolol
Stálý Člen

Příspěvek č. 127

aha aha je mi to jasne doufam ze dneska na to budu mit cas mam rysovani and hlavu ale na ne si dicky najdu cas

Old Post 03-01-2012 v 09:54 AM
Yxolol
Stálý Člen

Příspěvek č. 128

UP !!!!!!

Takze zacnu negativama ..... presadil jsem 2nejvetsi kyticky do puvodne myslenych 5,7 ale nakonec jsou to 6,7 l trosku jsem se cabl tim padem mi nezbyl substrat .. ale do patku koupim zas neajky jiny ve 2 je .. biobizz do druheho zkusim treba plagron a porovnam je kdys je to ten 1 pest dale .... 2 kyticky jsou krasne vytalni pevne stonky a 3 chudery se klepou ., je to asik tim ze kdys jsem presazoval ty 2 kyticky ... tak pulce byla slepena půda, a korinky nemohli prorustat dale ... doufam ze jsem ty potize uz odstranil a bude se jim lepe darit....------------->.

Dale UPDATE SKRINE......

Nainstalovana HPS 250 W T.. dale byl pridan dalsi vetracek pc fun 12 V na ofuk sodiku + 1 stojanovy vetrak s 2ma rychlostma.... prumer r= 10 +- odhad je regulovany na pomali a silnejsi vykon ....
dole jsem vychytal pritahy.... elektroniku predradnik + tlumivka umistena v kastrole.... a pod kastrolem azbestova deska... [Opatreni proti Pozaru ] dale .. vsecka elektroniky skovana pryc z bedny... takze rozvody jdou mimo dosazitelne misto kropeni vodou ,,, spoje kde se vetracky napaji jsou oblepeny izolepou izolacni takze Uz kropíím co muzu a vidim je dale ---->
Teplota v boxu kdys je zapli active 2x pritach +2x passiv + jeden ofuk lampy ... a cyrkulak 2 rychlostni na prvni rychlost je v boxu krasnych uctihodnych 26 C a na druhej vykon je teplota kolem 20-22C .... dale jsme zjistil behem kratkeho pozorovani ,,,, ze v mistnosti je 26C +- a ve skrini min tak si myslim ze vzduch krasne cyrkuluje dale odtach sice hluci ale krasne odsava

A tet ------------------*PROBLEM*

VLCHKOST ..... jelikoz ta soda docela vysusuje ,,, i pri stalem postrikovani .... se drzi kolem 30 % coz je docela ... spsi hodne malo.... Dal jsem tam nadobu do meho zbyleho mista ve skrini a zasipal perlitem .. a zalil vodou a fouka na to ten 1x pritach tak si myslim ze by to mohl rozhanet do boxu ..

Na zvlchcovacku prave nemam dostupne finance.... ale casem mozna ........

Dale kyticky jsem nechal volne bez niceho jen at kolisaji.... cyrkulacni vetrak ten velky bude na VEgetacni nocni fazi rostlinky vypnuty... aby je nerusil hned jak se zapne lampa zapne se i on jinak 1 ofuk tam je 12v pc fun a ten bohate staci na tu nocni cyrkulaci vzduchu ... s 2x pritach + Odtach ......

Dale usporadani skrine ponecham si 4x WW ... ty nejsilnejsi... a 1Xww dam znamemu chce zkusit matku tak mu umoznim taky ... se rozvijet ale prozatim je u me tak nakonec to dopadne KDO vÍ JAK !! ??? ....

dale zjistil jsem ze mam krivou podlahu nebo jsme o tom vedel... ale skrin nelicuje.. tim padem budu muset sktin opatrin nejakou listou aby svetlo neslo ven ... neni to moc znatelne... ale je dale o weeku planuji UP skrine... a to nejak vyresit odhlucnit ten vetracek ....

Dale .... Prosim o radu jak ma byt sodik vysoko nad rostlinkami ... ja je tet dal jelikoz je to jejich 1 den .. tak sem to dal +- 50 cm nahoru a na vrskach neni ani horko ani moc vetrno ... lechky vanek tak myslim ez by to mohlo byt FAjn .... dale Zalivam a postrikavam 1-2 dny odstatou vodou ze studne .. primo z nasi PH-NEWIM.... nemam cim zmerit.. ale myslim si ze kdyby ta voda byla moc vadna tak by se to uz na nich projevilo zdaji se mi krasne zelene plne sice ne site... ale ale trochu do jemna... jsem zvedavy jak se pod tou sodou vytahnou ,....

DAle.. jsem planoval ze po 3 patre to 4 zkusim nejak fim metodu .... MAM stoho ale strach co kdys to pokazim a chudinky zahynou ale zase tam enchci mit divocinu ... I <3 BONSAII

Tak byc hbyl rad kdyby ste se k tomu nejak nekdo vyjadril v pripade podtknul ... nebo poradil nebo zkrityzoval vse se prijima ... ...

Dale moje teorie.. neslouzi pro dalsi pestitele jelikoz sem NEZNALY...takze radeji si pockejte na dalsi uP od Zkusenejsich ))

S pozdravem Yxolol

GROW UP !!

PS: sorry za gramatiku ale psal jsem to rychle a doufam ze vystizne

Rano upnu i nejake fotky NOVEHO DOMU .. a situlace doufam ze uz nejsou suchy chudiny

Naposledy upravil Yxolol 03-01-2012 v 22:29 PM

Old Post 03-01-2012 v 17:28 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:56 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9 10 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás